Klienditeenindus avatud iga päev 9-21 640 6400

Ostukorv

Ostukorvis pole tooteid

Tagasi

Telefon (E-P 9-21):  640 6400
Kohustuslik väli

Integreeritav auruahi Miele

Integreeritav auruahi Miele
  • Integreeritav auruahi Miele

Integreeritav auruahi Miele

Tootekood: DG6100 Tootja: Miele
999 €
1199 €

Toode pole jaekauplustest saadaval

• Täiuslikud tulemused tänu MultiSteam-aurutehnoloogiale
• 3 erineval tasandil küpsetamine ilma maitse ülekandmiseta
• Eriti paindlikud ja tõhusad tänu eriti suurele kasutatavale pinnale
• Tagatud edu tänu automaatsetele programmidele
• Lihtne puhastada tänu tasapinnas asuvale juhtpaneelile

Loe edasi

Sarnane toode meie valikus

Tarne võimalused Sobilik tarneviis vali ostukorvis

Tagasi

Roostevabast terasest küpsetuskamber
Rohkelt ruumi teie loomingulisusele: "Miele" auruahi on kuni 38 l kasutusmahuga. Selles saate valmistada terveid menüüsid 8–10 inimesele. Küpsetuskambris on ruumi ka suurtele toiduainetele nagu nt linnud või terved kalad. "Miele" auruküpsetuse korral kasutatakse alati roostevabast terasest küpsetuskambrit. See professionaalne küpsetuskamber on täiesti roostevaba ja hõlpsasti puhastatav.

Kerge puhastada
Tänu välisele aurugeneraatorile ja roostevabast terasest ahju sisemusele on võimalik Miele auruteid eriti lihtne puhastada. Küpsetuskambris ei teki tülikat lubjastumist ning siledad küpsetuskambri seinad ja eelkõige küpsetuskambri põrad on eriti hõlpsasti hooldatavad. Pärast aurutamist piisab pühkimisest, et kõik taas kuiv ja särav oleks.

"CleanSteel"
Miele roostevabast terasest korpustega seadmetel on eriti kvaliteetsed CleanSteel-pinnad. Tänu taolisele viimistlusele on seadme pinda väga kerge puhastada ka spetsiaalset puhastusvahendit kasutamata. Sõrmejäljed on CleanSteel-pinnal pea märkamatud.

Mugav katlakivieemaldusprogramm
Kõigilt Miele auruahjudelt saab katlakivi eemaldada Miele katlakivi eemalduse tablettidega – saadaval tarvikutepoes. Seade teavitab, kui seda on vaja katlakivist puhastada ning juhib teid samm-sammult ekraanijuhenditega läbi kogu protsessi.

Suur küpsetusruum ning suur panipind
Miele auruahju uude MultiSteamiga küpsetuskambrisse saab igal kolmel tasandil lükata järgemööda sisse 1/2 suurusega GN-mahuti ja 1/3 suurusega GN-mahuti. Selline pinnahõive on ainulaadne.

Toiduvalmistamine 3 tasemel
Miele aurutis saab korraga kuni 3 tasandil küpsetada – isegi erinevaid roogasid. Aurutamisel ei kandu ei lõhn ega maitse teistele roogadele üle. Nii saate samal ajal mitmele inimesele terve menüü valmistada. Iga roog säilitab oma õige aroomi.

Kerge veenõu
Kõigil Miele MultiSteam aurutitel on lihtne ja mugav veenõu. Aurugeneraator on paigutatud küpsetuskambri taha.

Lai valik lisatarvikuid
Miele auruahjud on standardselt varustatud mitmekülgse sortimendi aurutamisnõudega. Peale selle pakub Miele spetsiaalseks kasutamiseks suurt valikut lisatarvikuid, mida saate soetada Miele edasimüüjalt või Miele veebipoest.

Auru vähendamine
Juba enne küpsetuse lõppu lastakse küpsetusruumist aur välja. Nii saate oma road iseäranis mugavalt välja võtta.

Individuaalsed seadistused
Paljudel Miele mudelitel saab eraldi muuta tehaseseadistusi, nt andurnuppude helitugevust jne.

MultiSteam
Just teie maitse kohane täiustus – Miele auruahi on tõeline multitalent ning küpsetusahjule ja pliidiplaadile parimaks täienduseks. Kuna auruküpsetuse ja keetmise ajad on samad, pole teil vaja oma keetmisharjumusi muuta. Võite valmistada supi, kala, liha, aedvilja, lisandi või magustoitu eraldi või kogu menüü ühe ja sama küpsetusprotsessiga. Miele auruahjuga saate individuaalselt rahuldada küpsetustulemilt nõutavad kõvaduse või õrnuse erisoovid. Miele MultiSteami tehnoloogiaga tagatud ainulaadne väline aurutootmine garanteerib täiuslikud tulemused. 8 aurusisendit tagavad auru kiire tootmise, lühikesed soojendusajad ja ühtlased tulemused kindlustava aurujaotuse.

Automaatprogrammid
Nutikas automaatika eri toiduainete valmistamiseks lihtsustab teie igapäevategevusi köögis. Enam ei ole vaja temperatuuri ja küpsetusaega käsitsi valida. Paljude toiduainete puhul saab küpsetusastet individuaalselt seadistada, et tagada õnnestumine ja ideaalne tulemus. Nii saate lihtsalt ja turvaliselt keerukamaid naudinguid.

Elektrooniline temperatuuri reguleerimine
Küpsetustemperatuuri jälgitakse elektrooniliselt ja reguleeritakse töökindlalt. Tänu pidevalt täpsele temperatuurile saavutate alati parimad tulemused.

Kogusest sõltumatu aurutamine
Olenemata sellest, kas tegu on vaid ühe portsjoniga või terve pere söömaajaga, sügavkülmutatud või värskete toiduainetega – küpsetusaeg Miele auruahjuga on alati sama. Tülikas kaalumine ja erinevate küpsetusaegade arvutamine pole enam vajalik.

Seadme jahutussüsteem jaheda eespinnaga
"Miele" auruahjusid jahutatakse kõikjalt. Nii jäävad juhtimis- ja haaramisala ning ümbritsev mööbel suhteliselt jahedaks. Süsteem ei lase aurul seadme esipaneelile kondenseeruda ning tagab seadme esikülje ja küpsetuskambri ukse madala temperatuuri ning seega ohutuse ja kaitse põletuste eest.

Turvalisusfunktsioonid
Seadme saab ühe sõrmevajutusega lukustada, mistõttu see on soovimatu sisselülitamise eest kaitstud (nt laste korral). Miele küpsetusahi lülitub automaatselt välja ka maksimaalse tööaja ületamisel. Ohutus on tagatud ka juhul, kui unustate seadme mõnikord kogemata välja lülitada.

Tagasi

  • Ahi

    ahju energiaklass A++
    ahju kuumutusmeetodid tugev aurutus
    ahju maht 38 L
    ahju temperatuur max. 100 °C
    ahju tüüp auruahi
    elektrooniline taimer Jah
  • Üldised parameetrid

    tootja Miele
    komplektis roostevabast terasest võre, rest, kogumiskauss, küpsetusnõud, kokaraamat, võrgupistik, katlakivieemaldustabletid
    eriomadused automaatprogrammid, väline auru tootmine, kõikide roogade küpsetamine ilma maitsete ülekandumiseta, automaatprogramm küpsetustulemuste individuaalse kohandamisega, tegeliku temperatuuri näidik, kogusest sõltumatu aurutamine, auru vähendus enne aurutamisaja lõppu, soovitud temperatuuri saavutamise märguheli, individuaalsed seadistused, automaatne katlakivieemaldus, veevarustus umbes 90-minutilise aurutamisaja jaoks, turvaväljalülitus
    värvus roostevaba teras "CleanSteeliga"
    ukse käelisus ülevalt alla avanev
  • Võimsus

    tarbitav võimsus 3600 W
  • Mõõtmed

    laius 59,5 cm
    kõrgus 45,6 cm
    sügavus 57,2 cm
  • Lingid

Tagasi

Toodet saavad hinnata vaid ostu sooritanud kasutajad.

Hinnangu esitamisel jälgi hea tava reegleid. Lisateave hinnangute kohta loe siit.

Hetkel arvustused puuduvad.

Peale ostu sooritamist avaneb võimalus anda enda panus ja jätta esimesena tootele arvustus.