Klienditeenindus avatud iga päev 9-21 640 6400

Ostukorv

Ostukorvis pole tooteid

Tagasi

Telefon (E-P 9-21):  640 6400
Kohustuslik väli

Seikluskaamera Garmin Virb Ultra 30

Seikluskaamera Garmin Virb Ultra 30
  • Seikluskaamera Garmin Virb Ultra 30
  • Seikluskaamera Garmin Virb Ultra 30
  • Seikluskaamera Garmin Virb Ultra 30
  • Seikluskaamera Garmin Virb Ultra 30
  • Seikluskaamera Garmin Virb Ultra 30
  • Seikluskaamera Garmin Virb Ultra 30
  • Seikluskaamera Garmin Virb Ultra 30
  • Seikluskaamera Garmin Virb Ultra 30
  • Seikluskaamera Garmin Virb Ultra 30
  • Seikluskaamera Garmin Virb Ultra 30

Seikluskaamera Garmin Virb Ultra 30

Tootekood: 010-01529-04 Tootja: Garmin
429.99 €

Toode pole jaekauplustest saadaval

Kas sinu spordikaamera suudab seda - salvestab häälkäskluse peale? VIRB Ultra 30 suudab. See veekindel spordikaamera omab hääletuvastuse funktsiooni, lihtsalt ütle kaamerale "start" ; "stop" või "remember that". See tähendab rohkem käed-vabad selfisid ekstreemsetes olukordades - ja lihtsamat järeltöötlust, kui kõik muu on tehtud. See on väike, peaaegu-mitte-midagi-kaaluv kaamera on valmis minema igasugusele seiklusele tänu kaasas olevale veekindlale korpusele.

Loe edasi

Tarne võimalused Sobilik tarneviis vali ostukorvis

Tagasi

• Ultra HD 4K / 30fps ja 1,75-tolline puutetundlik ekraan.
• 3-telje pildistabilisaator tagab sujuva ja stabiilse video, ükskõik millisel maastikul.
• Filmi käed vabalt, lihtsalt ütle kaamerale, millal alustada või lõpetada filmimist/pildistamist (ainult inglise keeles).
• Sisseehitatud sensorid ja GPS salvestavad erinevaid G-Metrix ™ andmeid, et saaksid tõestada, kui kaugele, kõrgele ja kiiresti sa liikusid.
• Kõrgtundlik mikrofon tagab selge heli nii veekindlas korpuses kui ka väljaspool.

Stabiliseeritud videod
Oma klassi parim kaamera filmib 4K/30fps, et saaksid näidata oma seikluse viimast kui detaili. VIRB Ultra 30 omab ka 3-teljelist pildistabilisaatorit, et videod oleksid sujuvad ja stabiilsed jalgrattaga sõites, suusatades ja muid spordialasid tehes.

Häälkäsklused
Kaamerat on alati vaja veel seadistada, kui see on kinnitatud kiivrile või su käed on lihtsalt hõivatud. Sellepärast on VIRB Ultra 30 hääletuvastuse funktsioon, et anda sulle tõeline käed-vaba elamus. Kasuta lihtsaid käske nagu "start recording" või "take a picture" et kaamera töötaks käed-vabalt. Võite isegi öelda VIRB Ultra 30'le "remember that" ning kaamera jätab vastava videolõigu meelde, et saaksid hiljem selle lihtsalt ja kiirelt leida.

Tõesta oma seiklusi
Sinu aktiivne eluviis on palju enamat kui lihtsalt video ja heli. Jäädvusta asjakohased andmed G-Metrix tehnoloogia abil - kiirus, kõrgus, G-jõud ja isegi pulsi info. Sisseehitatud Garmin GPS (10 Hz) ja muud andurid salvestavad automaatselt andmed, nii saad kergesti lisada videole näidikud ja graafikud, et tõestada, kui kaugele, kõrgele ja kiiresti sa läksid. Teised ühilduvad Garmin andurid ja seadmed laiendavad VIRB kaamera kasutusvõimalusi ja salvestatavaid andmeid, et saaksid just enda elamuse videoga edasi anda. Vaata sobivate toodete alt erinevaid ühilduvaid andureid.

Jaga oma kogemusi otse internetti
Koos VIRB® Mobile rakendusega, oled sa lihtsalt ühe nupuvajutuse kaugusel oma seikluste jagamiseks teistega läbi YouTube otsevideo. Järgmine kord, kui sa sõidad mäel lumelauaga või seisad kontserdil esimeses reas - ei pea sa ootama, et oma kogemusi teistega jagada.

Kõige enam ühendatud kaamera siiani
Kui sa parasjagu ei jaga oma seiklusi maailmaga, saad VIRB Ultra 30 ühendada VIRB Mobile rakendusega. See tasuta rakendus ühilduvale nutiseadmele annab sulle võimaluse kontrollida mitut kaamerat korraga, muuta ja isegi jagada pilte ja videosid. Juhtmevabalt on võimalik video ja pilte kuvada Miracasti-toega seadmetel nagu Roku® ja teised.

Lihtne kasutada
Me tegime VIRB Ultra 30'ga sinu seikluste talletamise veelgi lihtsamaks. Ere värviline LCD puuteekraan võimaldab sul täpselt näha, mida on salvestatud. Selle intuitiivne puutetundlik ekraan töötab nii veekindla korpusega kui ka ilma, tänu lihtsale menüüle saad kergesti kohandada seadeid, kui peaks selleks vajadus olema. Lülitage kaamera sisse ja välja kiiresti tänu 1-touch nuppudele ja tee kiiresti pilt keset seiklust.

Loo ja jaga oma seiklusi
VIRB Mobile rakendus, mitte ainult ei võimalda videot otse internetti jagada - vaid võimaldab ka vaadata, töödelda ja ning jagada videosid sotsiaalmeediasse. Lisa videole G-Metrix andmeid väljasid ja siis jaga neid sõpradega.
VIRB® Edit arvuti tarkvara pakub lihtsat võimalust töödelda oma videosid, lisada muusikat, andmevälju, üleminekuid jne. Kõik selleks, et luua täiuslik video.

Tagasi

  • Kaamera

    videokaamera tüüp seikluskaamera
    efektiivseid piksleid 12,4 Mpx
  • Liidesed

    Wi-Fi Jah
  • Mälukaardilugeja

    maks. mälukaardi maht 128 GB
  • Toide

    toide aku
  • Üldised parameetrid

    tootja Garmin
    komplektis VIRB Ultra 30, Veekindel korpus, Li-ion aku, Andme-/laadimisjuhe, Siledad ja kumerad kleebitavad alused, Standard ja vertikaalsed kinnitused, Pikad ja lühikesed kinnitusmutrid, Pikk ja lühike vahelüli, Mutrivõti, Uduvastased padjad
    värv must
  • Mõõtmed

    kaal 87,9 g
    laius 5,75 cm
    kõrgus 4,59 cm
    sügavus 3,13 cm
  • Lingid

Tagasi

Toodet saavad hinnata vaid ostu sooritanud kasutajad.

Hinnangu esitamisel jälgi hea tava reegleid. Lisateave hinnangute kohta loe siit.

Hetkel arvustused puuduvad.

Peale ostu sooritamist avaneb võimalus anda enda panus ja jätta esimesena tootele arvustus.