Klienditeenindus avatud iga päev 9-21 640 6400

Ostukorv

Ostukorvis pole tooteid

Tagasi

Telefon (E-P 9-21):  640 6400
Kohustuslik väli

Seikluskaamera Sony Action Cam Mini

Seikluskaamera Sony Action Cam Mini
  • Seikluskaamera Sony Action Cam Mini
  • Seikluskaamera Sony Action Cam Mini
  • Seikluskaamera Sony Action Cam Mini
  • Seikluskaamera Sony Action Cam Mini
  • Seikluskaamera Sony Action Cam Mini
  • Seikluskaamera Sony Action Cam Mini
  • Seikluskaamera Sony Action Cam Mini
  • Seikluskaamera Sony Action Cam Mini
  • Seikluskaamera Sony Action Cam Mini
  • Seikluskaamera Sony Action Cam Mini

Seikluskaamera Sony Action Cam Mini

Tootekood: HDRAZ1.CEN Tootja: Sony
129.99 €

Toode pole jaekauplustest saadaval

Selle tavalisest väiksema ning kergema pritsmekindla seikluskaameraga saad filmimise muuta veelgi lõbusamaks. Action Cam Mini on oma eelmise mudeli suurusest 2/3, kuid suudab tänu Exmor™ R CMOS sensorile, BIONZ X ja XAVC S salvestusele jäädvustada imelisi kaadreid. Ole valmis muutma igaveseks mälestuseks oma iga järgmine seiklus!
• 11,9 MP Exmor™ R CMOS sensor
• 170° lainurk ZEISS Tessar objektiiv
• XAVC-S - suure bitikiirusega salvestamine
• Pritsmekindel disain
• SteadyShot pildistabilisaator vähendab oluliselt udusust

Loe edasi

Tarne võimalused Sobilik tarneviis vali ostukorvis

Tagasi

SteadyShot aitab vältida udusust
Kui tahad saavutada täiuslikult teravaid ja selgeid kaadreid, siis SteadyShot aitab sind nii kõige kivisemal mäeharjal kui ka ekstreemsemate lainetega surfamisel. See vähendab oluliselt värinat ja seeläbi videopildile jäävad müra ning udusust, seda ka kehvemate valgustingimustega.

Exmor™ R CMOS sensor
Sõidad mägirattaga suure kiirusega allamäge päikeseloojangul? Varahommikune kajakkimine tõusva päikese saatel? Iga sinu salvestus on jätkuvalt sama imeline nagu see sama hetk sinu silmade läbi. Tänu heale tundlikkusele suurendab Exmor™ R CMOS pildi selgust ka madalamates valgustingimustes.

BIONZ™ X tagab suurepärase detailsuse ning muljetavaldavad tekstuurid
Sony pilditöötlemise protsessor suudab salvestada silmapaistvad detailid ning tekstuurid, ka need mida näed oma silmaga. Koos tippklassi tehnoloogiatega suurendatakse pildi töötlemisel andmemahtude hulka ja antakse seeläbi võimalus talletada pildile rohkem nüansse, loomulikumaid värvitoone ja tunduvalt vähem müra, seda nii pildistamisel kui filmimisel.

Integreeritud stereomikrofonid jäädvustavad kvaliteetse heli
Suurepärase pildiga video muudab veelgi paremaks kaasahaarav heli. Action Cam Mini sisseehitatud stereokõlarid annavad võimaluse salvestada iga oma seikluse loomulikud helid, tänu millele loob videote hiljem vaatamine tunde, nagu oleksid kõik vaatajad sinuga sellel seiklusel kaasa löönud. Kvaliteetse heli salvestamine on võimalik ka läbi komplektis oleva veekindla korpuse.

120 fps HD aegluubis videod
Laienda oma võimalusterohkust. Salvestades videosid APS-C režiimil, toetab see kaamera kõrge kaadrisagedusega aegluubis videopildi jäädvustamist - 120 fps HD resolutsiooniga (1280 x 720 pikslit).

Lainurk 170° ZEISS Vario-Tessar® objektiiv
Püüa kaadrisse rohkem koos 170° vaatenurgaga ZEISS Vario-Tessar objektiiviga. Kui soovid stabiilsemat videopilti, vaheta see lihtsalt 120-kraadise vaatenurgaga videorežiimile, et nautida SteadyShot tehnoloogia võlusid. Mõlema võimalusega jõuavad sinu vaatajateni tõeliselt kaasahaaravad emotsioonid.

Pritsmekindel disain
Plaanid päeva mägedes? Jäta veekindel kaitseümbris maha, sest Action Cam Mini tuleb toime erinavate ilmastikuoludega tänu oma IPX4 kaitseklassile. Seikluskaamerat on võimalik kinnitada ka otse statiivile, ilma et vajaksid selleks eraldi ümbrist.

Motion Shot LE annab võimaluse näha iga trikki
Näita teistele oma kõige vingemaid hüppeid ja trikke loova funktsionaalsusega - Motion Shot LE jäädvustab soovitud liikumise järjestikkuses pildiseerias ning fikseeritud taustal. Nii näed oma soorituse nüansse võluva selguse ning olulise detailsusega.

GPS andmefilter aitab sul oma seikluseid kaardistada
Jälgi oma asukohta ja analüüsi oma sooritusi erakordselt täpselt. GPS andmefilter kalkuleerib sinu kiiruse ning loob paralleelselt teise videofaili, mis kuvab sinu teekonda, kiirust ja palju muud, et saaksid põhjaliku ülevaate detailidest oma viimase ettevõtmise kohta.

Sarivõtted
Jäädvusta kiiresti liikuvaid objekte sarivõttega. Lihtsalt aktiveeri režiim ja sul on võimalus tabada maksimaalselt 10 kvaliteetset pilti 1-, 2- või 5-sekundiliste intervallidega. Nii saad püüda pildile erinevaid sooritusi ja trikke ning hiljem näiteks fotoseeria põhjal analüüsida sooritaja stiili.

WiFi juhtmevaba vabadus
Kaamerast piltide ja videote oma Android või iOS seadmesse edastamine on nüüd võimalik ühendades seadmed vaid WiFisse. Peale seda saad oma kaadrid mugavalt üles laadida sotsiaalmeediasse või muudele veebilehtedele, et saaksid jagada meeldejäävaid kogemusi sõprade, pere või kogu maailmaga.

Tagasi

  • Kaamera

    videokaamera tüüp seikluskaamera
    salvestamise resolutsioon Full HD
    video salvestamise kiirus kuni 60 kaadrit sekundis
    efektiivseid piksleid 11,9 Mpx
    digitaalne stabilisaator Jah
    GPS andur Jah
  • Liidesed

    Wi-Fi Jah
  • Toide

    toide aku
  • Üldised parameetrid

    tootja Sony
    eriomadused pritsmekindel, põrutushkindel, GPS, WiFi
    värv valge
  • Mõõtmed

    kaal 48 g
    laius 2,42 cm
    kõrgus 3,6 cm
    sügavus 7,4 cm
  • Lingid

Tagasi

Toodet saavad hinnata vaid ostu sooritanud kasutajad.

Hinnangu esitamisel jälgi hea tava reegleid. Lisateave hinnangute kohta loe siit.

Hetkel arvustused puuduvad.

Peale ostu sooritamist avaneb võimalus anda enda panus ja jätta esimesena tootele arvustus.