Klienditeenindus avatud iga päev 9-21 640 6400

Ostukorv

Ostukorvis pole tooteid

Tagasi

Telefon (E-P 9-21):  640 6400
Kohustuslik väli

Droon DJI Phantom 3 SE

Droon DJI Phantom 3 SE
  • Droon DJI Phantom 3 SE
  • Droon DJI Phantom 3 SE
  • Droon DJI Phantom 3 SE
  • Droon DJI Phantom 3 SE

Droon DJI Phantom 3 SE

Tootekood: 6958265147319 Tootja: DJI
599.99 €

Toode pole jaekauplustest saadaval

Suurepärane droon nii algajatele kui ka professionaalidele! Phantom 3 SE on töökindel, turvaline, selle juhtimine on mugav, pildikvaliteet on silmaaistvalt kaunis ning selle lennuomadused on tõeliselt nauditavad. 4K kaamera, 4 km lennuraadiust, nutikas positsioneerimine ja 25 minutit lennuaega annavad sulle võimaluse jäädvustada imelisi kaadreid ja näha maailma hoopis teisest perspektiivist.

Loe edasi

Sarnane toode meie valikus

Tarne võimalused Sobilik tarneviis vali ostukorvis

Tagasi

4K kaamera
Phantom 3 SE kaamera salvestab 30 fps 4K videot ja 12 MP pilte, mis on äärmiselt selged ja detailsed. Selle kohandatud objektiiv pakub 94-kraadist vaatenurka, mis sobib eriti hästi just aerofotode jäädvustamiseks.

Uuendatud juhtimisraadius
Panthomi uus ja parandatud WiFiga videoedastus lubab sul lennata kaugemale säilitades samal ajal täpsed juhtimisomadused ja pildi edastamise kuni 4 kilomeetri kauguselt. Ainuke millele nüüd keskenduma pead, oma sobiva kaadri leidmine.*

Lihtne kasutamine
Ekspertide poolt kujundatud riistvara koos DJI GO rakendusega muudab aerofotode tegemise sama lihtsaks kui lihtsalt nutitelefoniga pildistamine. Nutikad Lennurežiimid nagu Lennusuuna Lukustamine (Course Lock) ja Huvipunktid (Point of Interest) aitavad sul lennata ja salvestada videosid ning pilte nagu tõeline professionaal. Oma klassi parimad juhtimisomadused tagavad alati murevaba lendamise.

Positsioneerimine
Koos targema positsioneerimistehnoloogiaga suudab Phantom 3 SE hõljuda täpselt ja lennata stabiilselt ka ilma GPS signaalita. Erinevad sensorid mõõdavad pidevalt drooni kõrgust ja kiirust ning annavad selle informatsiooni piloodini. Sa oled alati kursis kõigega, mida on vaja turvaliseks lendamiseks.**

Drooni naasemine
Kui droon alustab GPS signaali olemasoluga lendu, salvestab see koha, kus lendu alustati. Pärast juhtpuldiga ühenduse kaotamist või aku taseme kriitiliseni jõudmist naaseb see automaatselt samasse kohta.

Stabiilne hõljumine
Vahet pole, kas droonil on GPS signaal või mitte, Phantom 3 SE hõljub alati stabiilselt ühe koha peal oodates sinu järgmisi käsklusi. Nii on sul muretult aega valida uusi sihtkohtasid, kohandada kaamerat ja jäädvustada just selliseid pilte, nagu soovid.

Professionaalne stabiliseerimine
3-teljeline gimbal vähendab efektiivselt kaamera värisemist ja pöörleva katiku efekti, muutes sinu jäädvustused sujuvaks ja selgemaks. Gimbali mootorid parandavad kaamera soovimatu liikumise reaalajas ning hoiavad seda kindlalt paigalt igas olukorras.

Jäädvusta maailma
Phantom 3 SE kohandatud 94-kraadine vaatenurk vähendab oluliselt pildile sattuvaid moonutusi. Lainurk piltide jäädvustamine koos erksate värvide ja erakordsete detailidega on nüüd tõesti võimalik.

DJI GO
DJI GO rakendusega saad sa salvestada videopilti, kohandada sätteid ja kontrollida kriitilise tähtsusega andmeid lennu ajal. Rakendusse integreeritud töötlusrežiim annab võimaluse salvestatud materjali töödelda erinevate filtrite ja mitmete automaatsete funktsioonidega. Lihtsalt vajuta ekraanile ja juba oledki alustanud millegi silmapaistva ja erilise jäädvustamisega.


* Maksimaalne lennuraadius sõltub keskkonnast ja kohalikest regulatsioonidest.
** Ilma GPS-ita positsioneerimine hõljumisel töötab vaid kõrgusel 3 meetrit (või vähem) selgesti eristatavast maapinnast.

Tagasi

  • Droonid

    lennukiirus 16 m/s
    lennukõrgus
    6000 m
    tõusukiirus 5 m/s
    langemiskiirus 3 m/s
    juhtimine juhtpult
  • Aku

    mahtuvus 4480 mAh
    pinge 15,2 V
  • Mõõtmed

    kaal
    1236 kg
  • Kaamera

    foto salvestamise resolutsioon 4000 x 3000
    video salvestamise resolutsioon C4K 25 fps, 4K 30 fps, Full HD 60 fps
  • Tarkvara

    toetatud operatsioonisüsteemid
    iOS, Android
  • Üldised parameetrid

    komplektis droon, juhtpult, 4x tiivikud, intelligentne aku, akulaadija, voolujuhe, gimbali klamber, 4x vibratsioonivähendaja, micro USB juhe, tiivikute eemaldamise klamber, 5x kleepsud
    tootja DJI
  • Mälukaardilugeja

    toetab mälukaarte MicroSD
  • Lingid

Tagasi

Toodet saavad hinnata vaid ostu sooritanud kasutajad.

Hinnangu esitamisel jälgi hea tava reegleid. Lisateave hinnangute kohta loe siit.

Hetkel arvustused puuduvad.

Peale ostu sooritamist avaneb võimalus anda enda panus ja jätta esimesena tootele arvustus.