Klienditeenindus avatud iga päev 9-21 640 6400

Ostukorv

Ostukorvis pole tooteid

Tagasi

Telefon (E-P 9-21):  640 6400
Kohustuslik väli

Nutitelefon Samsung Galaxy S8 / 64 GB

Nutitelefon Samsung Galaxy S8 / 64 GB
  • Nutitelefon Samsung Galaxy S8 / 64 GB
  • Nutitelefon Samsung Galaxy S8 / 64 GB
  • Nutitelefon Samsung Galaxy S8 / 64 GB
  • Nutitelefon Samsung Galaxy S8 / 64 GB
  • Nutitelefon Samsung Galaxy S8 / 64 GB
  • Nutitelefon Samsung Galaxy S8 / 64 GB
  • Nutitelefon Samsung Galaxy S8 / 64 GB
  • Nutitelefon Samsung Galaxy S8 / 64 GB
  • Nutitelefon Samsung Galaxy S8 / 64 GB
  • Nutitelefon Samsung Galaxy S8 / 64 GB

Nutitelefon Samsung Galaxy S8 / 64 GB

Tootekood: SM-G950FZKADBT Tootja: Samsung
649.99 €

Toode pole jaekauplustest saadaval

Samsung tuvustab suurepärast piirideta Infinity Display ekraani.

Galaxy S8 revolutsiooniline disain on alguse saanud seestpoolt - nagu suurte asjade puhul ikka. Telefoni loomisel seati eesmärgiks kaotada nutitelefoni ekraani kammitsevad piirangud. Kõik, mida te nüüd näete, on puhas sisu ilma ühegi raamiva piirita. See on kõige suurem, kõikehaaravam ekraan omasuuruste telefonide seas. Seejuures on telefoni ikkagi lihtne ühes käes hoida.

Loe edasi

Sarnane toode meie valikus

Tarne võimalused Sobilik tarneviis vali ostukorvis

Tagasi

Piirid on kaotatud
Infinity Display piirideta, servast servani ulatuv ning justkui üle telefoni külgede valguv ekraan loob täiuslikult ühtlase pealispinna ilma ühegi nurga või kühmuta. Selle puhtakujuline, rikkumatu, katkematu klaas voogab üle terve telefoni esikülje vajudes märkamatult oma alumiiniumkorpusesse. Kõige selle tulemusena ongi meie ees kaunid kumerused, täiuslik sümmeetria, erakordne ühtsus.

Raamist välja
Infinity Display ekraan loob ümbritsevale piiranguteta kogemustele uue standardi. Suurem ekraan on võimalik ka suurema telefonita. Seega, isegi suurejoonelisema vaatega tundub Galaxy S8 käes väike ja telefoni hoidmine ning kasutamine ongi ääretult mugav.

Suur ekraan, mis tundub väike
Kindlasti ei jää märkamata, kuivõrd mugavalt mahuvad telefoni kumerad vormid Su kätte ning kui lihtne on seda hoida ajal, mis vaatad selle suurelt ekraanilt filme. Galaxy S8 edge-ekraaniga on ka kõik olulised otseteed vaid sõrmeliigutuse kaugusel.

Sile igalt küljelt
Täiustamaks esikülje ühtset vormi, on ka tagumise külje siluett võrdväärselt sile. Visuaalselt ühtlase profiili kujundamiseks on tagakaamera paigutatud korpusega samale tasapinnale.

Rohkem ekraani näitab rohkem
Olgu tegemist filmide või mängudega, Galaxy S8 ekraanid tõmbavad sind tegevuse keskmesse. 18,5:9 ekraanisuhtega on need antud suurusklassi mobiiliseadmete seas suurima ekraaniga. Võid kindel olla, et tegevuspaiga ükski nurk ei jää varju, kõik mahub sellele kõikehaaravale ekraanile.

Keri vähem, tee rohkem
Kirjuta filmi vaatamise ajal sõnumeid või koosta nimekirju samaaegselt veebilehe sirvimisega. Suurema ekraaniga muutub tõhusamaks ka multitegumtöö ning aknasuuruste muutmisega saad ise valida, millele parasjagu keskenduda soovid. Ehk et kui oled ühele teemale keskendunud, näed samaaegselt siiski ka teisi vajalikke teemasid või sotsiaalmeedia voogu - seega kaob vajadus pidevaks kerimiseks.

Kaamera igaks elujuhtumiks
Püüa hetki elust enesest Galaxy S8 kaameraga. 12 MP taga- ning 8 MP esikaamera on niivõrd täpsed ja kiired, et sa ei kaota ühtegi hetke - ei päeval ega ööl. Enamike nutitelefonide kaamerad töötavad päevavalguses hästi, kuid sinu elu käib 24/7. Seega lõi Samsung eesrindliku kaamera, mis töötab nii päeval kui ööl ning täiustas seda Galaxy S8 tarbeks veelgi. Tipptasemel esi- ning tagakaameraga tulevad fotod erksad ning selged - isegi väga vähese valguse korral.

Õigesti tehtud selfie'd
Lülita sisse selfie-kaamera ning tee fotosid, mida igaüks tahaks jagada. Smart autofookus tuvastab nägusid ning seega pole vahet, kas kasutada oma kätt või selfie-pulka, kõik inimesed on fookuses. Täiustatud multi-framepilditöödlus hoiab kõik selfie'd erksad ja selged.

Püüa ööd
Tumedad pildid ei sobi kuidagi Galaxy S8 tagakaameraga. Kiire F1.7 objektiiv ning 1.4 µm pikslit loovad valgust juurde, kui seda pole ümbruses piisavalt. See, mida sa näed, jõuab ka sinu fotole.

Tegudeks valmis
Kui oled hetkede püüdmiseks piisavalt kiire, vajad kaamerat, mis oleks niisama kiire ja keskendunud - just nagu Galaxy S8 kaamera. Dual Pixel anduri, kiire objektiivi ning laia ava abil fokusseerib see sama kiirelt kui sinu silmad ning fotod tulevad selged ja erksad.

Kristallselged mälestused
Tähed oleksid justkui joondatud selle täiusliku foto tegemise hetkeks ning koos Galaxy S8 kaameraga on see hetk igavesti sinu. Täiustatud pilditöötlusega teeb see mitmeid fotosid ning kombineerib need üheks tippkvaliteediga fotoks. Sina pead vaid nupule vajutama.

Lülitu professionaaliks
Kasuta Galaxy S8 telefonide suurepärase kaamera kõiki võimalusi ning lülita sisse Pro režiim. See võimaldab sul kasutada kuut erinevat seadistust: ISO, säriaeg, säritus, värvitoon, käsitsi seadistatav fookus ning värvustasakaal (WB).

Too fookus olulisele
Selective Focus režiimil saad pärast foto tegemist valida teravustamissügavuse ehk valida, mida soovid rõhutada - esiplaani, tausta või mõlemat.

Hetked läbi filtri
Õige filter võib muuta foto tõeliseks meistriteoseks. Kasuta eelvaadet juba enne foto tegemist, et valida filtrite hulgast hetke olemust kõige paremini rõhutav.

Maitsvad võtted
Tee toidufotosid, mis kerkivad esile masside seast. Food režiimi toidufotod toovad välja parimad palad sinu lõunasöögist ning muudavad magustoidud veelgi isuäratavamateks.

Turvalisus
Samsung võtab sinu privaatsust väga tõsiselt ning seetõttu rakendatakse tõhusaid, kuid sinu jaoks üllatavalt mugavaid meetmeid, mis kaitsevad soovimatu jälgimise eest. Nende hulgas on turvaaukudeta silmaiirise skannimine, näotuvastusega kohene telefoni lahtilukustamine ning ööpäevaringselt toimiv julgeolek.

Lollikindel turvalisus
Salaja piiluvad silmapaarid ei ole Galaxy S8 jaoks mingi probleem. Iga silmaiirise muster on ainulaadne, isegi sinu enda silmade mustrid ning seega on nende kopeerimine praktiliselt võimatu. Silmaiirise skannimise abil on sinu telefon ja selle sisu avatud vaid sinu silmadele. Kui telefon on vaja kiiresti lukust lahti teha, on näotuvastus käepäraseks abimeheks.

Kolm lihtsat võimalust oma telefoni lahtilukustamiseks
Elu on palju lihtsam ja muretum, kui sul on üks salasõna või üks PIN-kood vähem vaja meeles pidada. Seetõttu on Galaxy S8 telefonidel kolm lihtsat võimalust telefoni lahtilukustamiseks:
Ava oma silmad - hoia käes oma Galaxy S8 ning joonda silmad kahele ekraanil kuvatavale ringile. Sinu telefon lukustub lahti pelgalt pealevaadates.
Ava oma näoga - aktiveeri oma telefon kasutades näotuvastuseks tehtud selfie't. See on kiireim ning mugavaim võimalus oma Galaxy S8 unest äratamiseks.
Ava puudutades - oma Galaxy S8 telefoni kätte võttes liigub sõrm loomulikult tagaküljel paiknevale sõrmejälje andurile ning telefoni saab lahti lukustada märkamatu liigutusega. Selleks pole tarvis telefoni isegi aktiveerida.

Turva oma privaatseimat teavet
Failid ning rakendused, mida soovid hoida tõeliselt privaatsetena, säilita Secure Folder turvakaustas. Sinna paigutatud materjalidele on ligipääs ainult sul endal. Samsungi tipptasemel julgeolekusüsteem Knox hoolitseb selle eest, et see ka nii jääks. Äärmise privaatsuse tarbeks on sul võimalik Secure Folder turvakaust muuta vaid endale nähtavaks.

Kiirem, isegi vihmas
Tegelikkuses ei lõpeta sa kunagi oma telefoni kasutamist. Seetõttu hoiab Galaxy S8 telefoni töös maailma esimene 10 nm protsessor. See on kiire ja võimas ning muudab ka aku kasutamise tõhusamaks. Lisaks eelnevale on olemas võimalus mälumahu tõstmiseks ning IP68-standardile vastavalt töötab telefon nii vihmastes kui tolmustes tingimustes.

Uuele tasemele viidud mängud
Galaxy S8 piirideta ekraanil mängides jõuavad sinu lemmikmängud uuele tasemele. Rakendusliidese (API) Vulkan võimalustega on sinu sõrmeotste all tunnid täis meelelahutust graafiliselt täiuslike mängudega.

Selgelt kostuvad helid
Audiofiilid rõõmustage - nüüd saab muusikat kuulata selleks ettenähtud viisil, kuna Galaxy S8 on täiustatud tipptasemel 32-bit PCM ja DSD64/128 taasesitustoega. Lisaks sellele on kaasas ka uut tüüpi kõrvaklapid, mis ei edasta vaid AKG kvaliteetheli, vaid sobituvad paremini pähe ja nii saavad su kõrvad puhata ka siis, kui sina rokid.

Vihmasadu või päiksepaiste - see töötab alati
Kui ka jääd vihma kätte ajal, mil oled vihmavarju koju unustanud, leiad kodutee suurema vaevata. Samuti ei lähen närv mustaks, kui kallad oma telefoni kogemata veega üle. Sest Galaxy S8 tagavad sulle IP68 vee- ja tolmukindluse, millega oled juba teiste Galaxy telefonide puhul harjunud.

Ütle tere Bixbyle
Bixby muudab täielikult sinu ja su telefoni vahelist suhtlust. Sinu isikliku assistendina saab see aru nii kõnest, kirjapandud tekstidest kui sisestustest ning seetõttu ei ole teievaheline suhtlus eales vaid ühe moodusega piiratud. Muutumas on ka senine otsingute teostamine. Sa ei pea midagi küsima, näita Bixbyle lihtsalt kaamera rakendusest, mida soovid ning nii uskumatult lihtsalt see käibki.

Kohandatud sellele, kuidas sa oma telefoni kasutad
Vajuta Bixby nuppu või libista lock-screenvaatel näpuga paremalt poolt, et pääseda ligi kohandatud infole ning omada otsepääsu rakendustele, mida vajad antud ajal, kohas ja sündmusel. Mida rohkem sa oma telefoni kasutad, seda paremaks muutuvad tulemused.

Ole teadllik õigest ajast ja kohast
Lase Bixbyl endale meelde tuletada lillede kastmist, kui jõuad koju või lubatud kõnede tegemist tagasi kontorisse jõudmisel. Meeldetuletusi saab näidata nii AOD (alati nähtaval) ekraanil, Bixby Home või edge'i kohandatud ekraanil.

Telefon, mis murrab tõkked
Galaxy S8 on loodud enamaks kui tavaliseks nutitelefoniks. Nende abil muutub sinu arusaam oma elu tabamisest ning kõrvalt nägemisest - olgu see siis 360 kraadi või virtuaalreaalsuses. Need on loodud muutmaks viise, kuidas sa liikudes töötad ja makseid teed. Murra maha oma maailma piiravad tõkked. Tee seda Samsung Galaxy S8 abil.

Telefon, mis hoiab sind jalul
Tervislikke harjumusi ei arendatud päevaga. Kasuta oma Galaxy S8 rakendust Samsung Health, et salvestada enda ööpäevased tegevused - uni, toitumine, treeningud ja muu - ja saad soovitusi oma eesmärkide täitmiseks.

Vaheta oma telefoni, kuid hoia mälestusi
Fotodest ja videodest kuni kontaktide ja muusikani - Smart Switch aitab sul mälestusi suurema vaevata vanast telefonist oma uude Galaxy S8 telefoni ümber kanda. Nüüd, mil tead, et kõik su mälestused tulevad sinuga kaasa, võid koos oma Galaxy S8 või telefoniga keskenduda uute loomisele.

Tehnoloogia on kõigi päralt
Galaxy S8 on loodud kõigile parema ühenduvuse tagamiseks. Hoolikalt läbimõeldud tehniliste lahenduste valik teeb Galaxy S8 ja edasiarendatud võimaluste maksimaalse kasutamise kõigi jaoks lihtsaks.

Tagasi

  • Üldised parameetrid

    tootja Samsung
    kaitseaste IP68
    värv must
  • Andmeside

    4G Jah
    Bluetooth
    WiFi Jah
  • Protsessor

    protsessori tüüp Octa-Core
    protsessor 2.3GHz + 1.7GHz (Octa-core)
  • Mälu

    sisemälu 64 GB
  • Ekraan

    ekraani diagonaal 5,8 "
    ekraani resolutsioon
    2960x1440
  • Mälukaardilugeja

    toetab mälukaarte MicroSD
    maks. mälukaardi maht 256 GB
  • Funktsioonid

    sensorid valgussensor, güroskoop, aktseleromeeter, baromeeter, sõrmejäljelugeja, pulsiandur, geomagneetiline sensor, lähedussensor
    GPS GLONASS, GPS, Beidou, Galileo
    FM raadio Ei
  • Liidesed

    3,5 mm kõrvaklappide väljund Jah
  • Aku

    mahtuvus 3000 mAh
    juhtmevaba laadimine Jah
  • Mõõtmed

    kaal 151 g
    kõrgus 14,89 cm
    laius 6,81 cm
    sügavus 0,8 cm
  • Lingid

Tagasi

Toodet saavad hinnata vaid ostu sooritanud kasutajad.

Hinnangu esitamisel jälgi hea tava reegleid. Lisateave hinnangute kohta loe siit.

Hetkel arvustused puuduvad.

Peale ostu sooritamist avaneb võimalus anda enda panus ja jätta esimesena tootele arvustus.