Klienditeenindus avatud iga päev 9-21 640 6400

Ostukorv

Ostukorvis pole tooteid

Tagasi

Telefon (E-P 9-21):  640 6400
Kohustuslik väli

Mikrofon Blue Yeti

Mikrofon Blue Yeti
  • Mikrofon Blue Yeti
  • Mikrofon Blue Yeti
  • Mikrofon Blue Yeti
  • Mikrofon Blue Yeti

Mikrofon Blue Yeti

Tootekood: 836213002070 Tootja: Blue
149.99 €

Toode pole jaekauplustest saadaval

Loo oma arvutiga salvestisi, mille kvaliteet on konkurentsitult parimate seas. Tänu Blue kolmekapslilisele tehnoloogiale suudavad Yeti mikrofonid luua selged, stuudioliku kvaliteediga salvestused. Neli erinevat salvestamisrežiimi pakuvad tõeliselt mitmekülgset kasutamisvõimalust, et saaksid salvestada nii kõne, muusikat, intervjuusid, podcaste, heli videote jaoks või isegi erinevaid loenguid ning seda kõike ilma et peaksid kasutama selleks mitut mikrofoni. Salvesta kodus, reisil või kus iganes, Yeti aitab sul saavutada erakordset kvaliteeti kõikjal!

Loe edasi

Sarnane toode meie valikus

Tarne võimalused Sobilik tarneviis vali ostukorvis

Tagasi

Neli erinevat salvestamisrežiimi:
Ette suunatud (cardioid) režiim - täiuslik podcastide, mängude voogedastamise, kõne ja instrumentide salvestamiseks. See režiim salvestab eelkõige helisid, mis kostuvad otse mikrofoni eest, tuues esile rikkalikku ja täiemahulist heli.

Stereorežiim - kasutatakse mõlemat, nii parem- kui ka vasakpoolset, helikanalit, et jäädvustada lai ja autentne helipilt. Sobib eriti hästi näiteks akustilise kitarri või koorilaulu salvestamiseks

Mitmesuunaline (omnidirectional)režiim - salvestab heli igalt suunalt mikrofoni ümber. Sobib suurepäraselt situatsioonidesse, kus soovid salvestada tõeliselt ruumiliselt kostuvalt heli, nagu näiteks bändi esitus, konverentskõne või mitme osalejaga podcast

Kahesuunaline (bidirectional) režiim - salvestamine toimub mõlemalt mikrofoni suunalt, nii eest kui tagant. Sobib hästi näiteks duettide või intervjuu salvestamiseks

Täielik kontroll salvestamise üle
Yeti hõlmab endas stuudiolikke juhtimisnuppe kontrollimaks kõrvaklappide helitugevust, valimaks sobivat salvestamisrežiimi, vaigistamisnuppu ja mikrofoni salvestamisomaduste reguleerimise nuppu. Kui sa kuuled erinevaid moonutusi või tagasisidet salvestades eriti valjusid helisid, saad mikrofoni tundlikkust reguleerida kõigest ühe nupuga. Kui aga vajad hetkeks pausi, on sulle abiks vaigistamisenupp.

Mikrofon on varustatud 3,5 mm kõrvaklappide liidesega, tänu millele saad oma salvestust kuulata reaalajas, ilma viivituseta - enam ei pea ootama kolm sekundit, et kuulata otse seda, mida salvestad.

Innovaatiline disain muudab salvestamise lihtsaks
Yeti ei väldi erinevaid asendeid. Vastupidi, seda saab kallutada ja kohandada vastavalt heliallikale, nii et saaksid optimiseerida iga salvestuse võimalikult kvaliteetseks. Soovitud nurga leidmisel lihtsalt keera pingutused uuesti kinni ja sa ei pea muretsema, et Yeti uuesti valesse asendisse langeks. See mikrofon on mõeldud küljelt salvestamiseks, seega parima helikvaliteedi saavutad sa mikrofoniga vastastikku olles. Lisaks on seda võimalik pakkida kokku eriti mugavaks transportimiseks või vajadusel saab mikrofoni täielikult oma aluselt eemaldada.

Segadusteta seadistamine
Kaasasoleva USB-juhtmega saad mikrofoni lihtsalt pista arvuti USB-pesasse ning peale seda kalibreerida erinvaid sätteid oma operatsioonisüsteemiga. Mugav seadistamine annab sulle võimaluse alustada kiirelt salvestamisega.

Alusta kiirelt
Kõikide asjade kasutamiseks pole tarvis veeta aega seadme õppimiseks ja Yeti ongi disainitud lihtsaks ning mugavaks kasutamiseks. Seadme paigutamine toimub tänu kaasasolevatele tarvikutele vaid sekunditega. Ilma mingite keerukusteta saad sa kontrollide mikrofoni tundlikkust, salvestamisrežiimi, kõrvaklappide helitugevust või vaigistada mikrofoni. Parima heli jäädvustamiseks lihtsalt räägi, laula või mängi instrumenti sinna küljele, kus on ka Blue logo.

Tagasi

Tagasi

Toodet saavad hinnata vaid ostu sooritanud kasutajad.

Hinnangu esitamisel jälgi hea tava reegleid. Lisateave hinnangute kohta loe siit.

Hetkel arvustused puuduvad.

Peale ostu sooritamist avaneb võimalus anda enda panus ja jätta esimesena tootele arvustus.