Klienditeenindus avatud iga päev 9-21 640 6400

Ostukorv

Ostukorvis pole tooteid

Tagasi

Telefon (E-P 9-21):  640 6400
Kohustuslik väli

Käsistatiiv DJI Osmo Mobile

Käsistatiiv DJI Osmo Mobile
  • Käsistatiiv DJI Osmo Mobile
  • Käsistatiiv DJI Osmo Mobile
  • Käsistatiiv DJI Osmo Mobile
  • Käsistatiiv DJI Osmo Mobile
  • Käsistatiiv DJI Osmo Mobile
  • Käsistatiiv DJI Osmo Mobile

Käsistatiiv DJI Osmo Mobile

Tootekood: OSMOMOBILE Tootja: DJI
219.99 €

Toode pole jaekauplustest saadaval

Osmo Mobile muudab Sinu nutitelefoni täiuslikult liikumist jäädvustavaks kaameraks - iga tabatud hetk on sujuv, professionaalne ja koheselt valmis jagamiseks. Salvesta kunstilisi kaadreid kõikjal või kasuta statiivi nutikaid funktsioone, et jälitada filmitavat objekti, teha kiirendatud videosid või jagada oma sisu koheselt maailmaga.

Loe edasi

Sarnane toode meie valikus

Tarne võimalused Sobilik tarneviis vali ostukorvis

Tagasi

Loomulikult sujuv
Kui Sa oled varasemalt kasutanud oma nutitelefoni liikuvate objektide jälgimiseks tead Sa, kui raske on hoida kaamerat sujuvalt paigal. Osmo Mobile muudab Sinust tuleneva värina ning liikumise stabiilseks ning kõik Su kaadrid kinolikult suurejooneliseks.

Ole hetkes
DJI GO rakendusega juurdepääsetav ActiveTrack tehnoloogia paneb Osmo Mobile Sind või su sõpru pidevalt fookuses hoidma, ka liikumise ajal. Enam ei pea Sa otsustama, kas soovid olla ise kaadris või tahad jäädvustada vaid maalilist stsenaariumi - tee mõlemat ja jaga enneolematuid kaadreid oma sõpredega!

Jäädvusta aega
Osmo aitab aja möödumist jäädvustada veelgi lihtsamalt! Kaamera võib seista paigal nii statsionaarseks võtteks kui ka liikuda koos Sinuga. Mõlemal variandil on tagatud sujuv pilt ja automaatne kiirendatud video näib võrratu ka ilma statiivilt filmimata.

Dramaatilised pika säriajaga kaadrid
Suurepäraste öövõtete jäädvustamiseks saad teha 1-sekundilisi pikki säritusi, 3-teljeline stabiliseerimismehhanism hoiab Sinu telefoni kindlalt paigal.

Reaalajas voogedastus
Jaga olulisi hetkeid YouTube Live või Facebook Live teenusega kasutades DJI Go nutirakendust. Iga voogedastus on sujuv ja stabiilne, justkui oleks Sinu rännakutel kaasas professionaalne kaamerameeskond.

Detailsed panoraamid
Jäädvusta suuri ja detailseid panoraamvõtteid loodusest ja maalilistest keskkondadest kasutades vaid oma nutitelefoni ja Osmo Mobile't. Selle panoraamide funktsioon jäädvustab automaatselt 9 erinevat pildi ja ühendab need üheks täiuslikuks võtteks.

Bluetooth ühendus
Tänu optimiseeritud Bluetooth ühendusele saad Osmo ja oma nutitelefoni lihtsalt omavahel siduda ning hiljem juba ühendada silmapilkselt ja sünkroniseerida nende vahel andmeid. Alusta filmimisega ilma ootamiseta!

Kohandatav joystick
Muutke Osmo Mobile'i joystick enda jaoks sobivaks! Muuda tundlikkust või seadista seda nii, et gimbal saaks liikuda vaid teatud suunas. Push režiim muudab gimbali suunda otse Sinu vajutuste järgi.

Pikk tööaeg
Energiasäästlikud ning suure mahutuvusega akud annavad Osmo Mobile'le maksimaalseks tööajaks kuni 4 ja pool tundi.

Tagasi

  • Statiiv

    Tüüp Käsistatiiv
  • Mõõtmed

    kaal
    0,201 kg
  • Üldised parameetrid

    tootja DJI
  • Lisatarvik

    foto ja video tarvik statiiv
  • Lingid

Tagasi

Toodet saavad hinnata vaid ostu sooritanud kasutajad.

Hinnangu esitamisel jälgi hea tava reegleid. Lisateave hinnangute kohta loe siit.

Hetkel arvustused puuduvad.

Peale ostu sooritamist avaneb võimalus anda enda panus ja jätta esimesena tootele arvustus.