Klienditeenindus avatud iga päev 9-21 640 6400

Ostukorv

Ostukorvis pole tooteid

Tagasi

Telefon (E-P 9-21):  640 6400
Kohustuslik väli

Integreeritav espressomasin Siemens

Integreeritav espressomasin Siemens
  • Integreeritav espressomasin Siemens

Integreeritav espressomasin Siemens

Tootekood: CT636LEW1 Tootja: Siemens
1349 €

Toode pole jaekauplustest saadaval

• Nutikas soojendussüsteem: sensoFlow Systemi püsiv valmistustemperatuur tagab iga kord parima võimaliku espressonaudingu
• AromaDouble Shot: eriti kange kohv tänu sellele, et masin jahvatab ja valmistab kaks korda (15, 19 baari)
• coffeeSensor System: parimaks jahvatuseks kohandab nutikas jahvatusseade end vastavalt kohvioasordile automaatselt
• Cappuccino: saate valmistada ükskõik millise kohvi või piimapõhise joogi vaid ühe nupuvajutusega - isegi kaks tassitäit korraga

Loe edasi

Tarne võimalused Sobilik tarneviis vali ostukorvis

Tagasi

Maksimaalne aroom tänu optimaalsele valmistustemperatuuril – Intelligent Heater inside.
Et espresso aroom end täielikult ilmutaks, peab see tõmbama õigel temperatuuril. Täiusliku espresso ideaalne tõmbamistemperatuur on 90 °C kuni 95 °C. Liiga madalal temperatuuril ei vabane kõik kohvi aroomid. Liiga kõrgel temperatuuril tuleb kohvile kiiresti kõrbenud maitse. Sellepärast kuumutavad ainulaadse sensoFlow' süsteemiga täisautomaatsed EQ seeria kohvimasinad vee alati tõmbamiseks parajale temperatuurile. Nii tagab meisterlik tehnika alati meisterliku espresso.

Eriti kange kohv – aromaDouble Shot.
Innovaatilise aromaDouble Shot-funktsiooniga valmib eriti kange kohv ilma aroomi kaotamata. Kahe jahvatus- ja tõmbamistsükliga aromaDouble Shot tagab alati parima aroomi. See väldib automaatselt mõrkjat järelmaitset, sest vähem vett kasutades vabaneb ka vähem mõrkjat maitset tekitavaid aineid. Nii satub ubadest tassi ainult kõige parem.

Tassi suuruse individuaalne kohandamine – individualCup Volume.
Täiusliku kohvi valmistamine harjumuspärase tassisuuruse jaoks ja ka individuaalses eelistatud koguses on vaid täiusliku tehnika küsimus. Funktsiooniga individualCup Volume saate kohandada kolm eelseadistatud tassisuurust „väike”, „keskmine” ja „suur” veel omakorda viie individuaalse eelistatud koguse jaoks.

Maksimaalne nauding lihtsa nupuvajutusega – oneTouch Function.
Latte macchiato, kreemjas cappuccino või eriti kange espresso – pole vahet, millist kohvi soovite, oneTouch-funktsiooniga serveerib teie täisautomaatne kohvimasin täiuslikku kohvinaudingut lihtsalt ja mugavalt vaid ühe nupuvajutuse peale. Vastavalt eelistustele valmistab süsteem täisautomaatselt kohvi ja piimavahtu. Täiuslik tehnika igati täiusliku naudingu jaoks.

Ainulaadne peen jahvatus, ainulaadselt vaikne – silentCeram Drive.
Eriti müravaba, aroomi säilitav, kvaliteetne keraamiline veski jahvatab väärtuslikke ube eriti vaikselt. Kolm peent jahvatustsooni tagavad alati täiusliku jahvatustulemuse. Ja kuna keraamilised veskid on terasest veskitega võrreldes peaaegu täiesti kulumiskindlad, on esmaklassilise kvaliteediga espressonauding alati tagatud.

Tõstke esile igast oast parim – coffeeSensor-süsteem.
Oasordid erinevad paljude omaduste poolest, nagu suurus, niiskus ja õlisisaldus. Kõik need omadused mõjutavad jahvatatava kohvipuru hulka ja seeläbi ka kohvi kangust. Sellepärast kohandab coffeeSensor-süsteemi nutikas veski jahvatusaja automaatselt vastavalt oasordile. Nii saate konstantse kohvipuru hulgaga alati valitud kangusega kohvi.

Keetmiseks on alati värske vesi – singlePortion® Cleaning.
Et kohv saaks alati tehtud värske veega, tagab singlePortion® Cleaning kõigi seadme torude mugava ja hügieenilise puhastuse kohe pärast igat tõmbamist. Täiuslikkus, mis ulatub kuni pisemagi üksikasjani. See on nauding suures stiilis.

Pikaajaline nauding – calc’nClean.
Funktsioon calc’nClean eemaldab lihtsas protsessis üheaegselt katlakivi ja puhastab seadet. Teenindusprogramm tähendab optimaalset puhastamist, pikendades samas seadme tööiga – ja võib olla kindel veel pikkaaega fantastilise kohvi saamises.

Kõik vaid nupuvajutuse kaugusel – ning kahes tassis korraga: oneTouch DoubleCup.
Olgu teie kohvijoogi valik milline tahes – kas kange espressi, kreemine cappuccino, latte macchiato või caffelatte: funktsiooniga oneTouch DoubleCup on teie jook valmis vaid lihtsa nupuvajutusega – nii lihtne see ongi. Mis veelgi parem: nüüd saate valmistada ka kaks tassitäit korraga.

Puhas nauding. Ja ei midagi muud. Tänu funktsioonile autoMilk Clean, mis puhastab teie piimasüsteemi täiesti automaatselt.
Igaüks, kes naudib väga head ja aromaatset kohvi, teeks kõik selleks, et jook oleks hästi valmistatud. Välja arvatud piimasüsteemi regulaarne puhastamine. Seetõttu töötas Siemens välja funktsiooni autoMilk Clean. See täielikult automaatne auruga puhastamise süsteem hakkab tööle pärast iga joogi valmistamist, tagades täiusliku hügieeni ning vabastades teid igapäevasest piimasüsteemi puhastamisest. Piimajääkide tekkimine pole lihtsalt enam võimalik. Seega saate lõõgastuda ja nautida suurepärast tassitäit kohvi.

Tagasi

  • Espressomasin

    espressomasina tüüp integreeritavad
    funktsioonid piimasüsteemi automaatne loputus
    programmid tasside programmeerimine, katlakivieemaldus programm
    piimavahustaja Jah
    aur / kuum vesi Jah
    kaks tassi ühe valmistuskorraga Jah
    reguleeritava kõrgusega kohvitila kuni 150 mm
    kohvi kogus 250 ml
    pumba võimsus 19 baari
    veemahuti maht 2,4 L
    kohviubade mahuti 500 g
    temperatuuri astmed 3
  • Üldised parameetrid

    eriomadused TFT- näidik interaktiivse menüüga, calc’nClean eemaldab katlakivi ja puhastab seadet, keraamiline veski, ühe nupuvajutuse funktsioon, aromaDouble Shot-funktsioon
    tootja Siemens
    värvus valge
  • Mõõtmed

    laius 59,4 cm
    kõrgus 45,5 cm
    sügavus 38,5 cm
    int. ava laius 55,8 cm
    int. ava kõrgus 44,9 cm
    int. ava sügavus 35,6 cm
    kaal
    20,23 kg
  • Lingid

Tagasi

Toodet saavad hinnata vaid ostu sooritanud kasutajad.

Hinnangu esitamisel jälgi hea tava reegleid. Lisateave hinnangute kohta loe siit.

Hetkel arvustused puuduvad.

Peale ostu sooritamist avaneb võimalus anda enda panus ja jätta esimesena tootele arvustus.