Klienditeenindus avatud iga päev 9-21 640 6400

Ostukorv

Ostukorvis pole tooteid

Tagasi

Telefon (E-P 9-21):  640 6400
Kohustuslik väli

48" Full HD LED LCD-teler, Philips

48" Full HD LED LCD-teler, Philips
  • 48" Full HD LED LCD-teler, Philips
  • 48" Full HD LED LCD-teler, Philips
  • 48" Full HD LED LCD-teler, Philips
  • 48" Full HD LED LCD-teler, Philips

48" Full HD LED LCD-teler, Philips

Tootekood: 48PFH5509/88 Tootja: Philips
799.99 €

Toode pole jaekauplustest saadaval

Õhuke Full HD LED-teler koos Smart TV-ga

Philipsi 5500-seeria sisseehitatud Wi-Fi-ga Smart Full HD LED-teler võimaldab hõlpsat ligipääsu võrgusisule ning Skype™ abil suhtlust oma lähedastega. Pixel Plus HD-mootor võimaldab nautida üliselget erksat pilti mis tahes allikast.

Loe edasi

Tarne võimalused Sobilik tarneviis vali ostukorvis

Tagasi

Õhuke profiil
Philipsi õhukese profiiliga teler annab oma elegantsete ja väljapeetud mõõtmetega tunnistust heast maitsest. Sest miks ei peaks teie teler olema sama ilus kui funktsionaalne?

Ülikitsas raam
Tavalistel teleritel on raam, mis ümbritseb telerit nagu pildiraam. Meie ülikitsas raam on moodne ja peenike, nii et teile jääb rohkem pilti, mida armastada.

Avatud alus
Moodsate väljapeetud joontega teler väärib ka erakordset alust. Seetõttu lõid Philips TV disainerid selle unikaalse avatud aluse, mis sobib imeilusasti kokku teie interjööriga.

Pixel Plus HD
Pole midagi mõnusamat, kui istuda maha, et vaadata oma lemmikfilmi või -dokumentaali. Ükskõik, kas te vaatate seda voogedastusega internetist või DVD-lt, loob Philips Pixel Plus HD-mootor heledamate valgete ja tumedamate mustade toonide abil realistlikuma pildi.

Full HD LED-teler
Pildikvaliteet on oluline. Tavalised HDTV-d on küll kvaliteetsed, kuid te ootate enamat. Kujutage ette erksaid detaile koos kõrge heleduse, uskumatu kontrastsuse ja realistlike värvidega, mis loovad elutruu pildi.

200 Hz Perfect Motion Rate
Miski ei ületa videomängudest, kiiretempolistest spordiüritustest või märulifilmidest saadavat adrenaliinisööstu. Seetõttu on Philipsi teleril 200Hz Perfect Motion Rate, mis võimaldab teil nautida liikuvate piltide voolavat esitamist. Sest kuigi teie pulss võib hüpelda, ei tohiks seda teha aga pilt.

Smart TV
Avastage nutikam kogemus, mis jääb tavateleri piiridest välja. Laenutage ja voogedastage veebipõhistest videokauplustest filme, videosid ja mänge. Vaadake tagantjärele oma lemmikkanalite saateid ja nautige rikkalikku võrgurakenduste valikut (nt Youtube). Võtke ühendust pere ja sõpradega Skype™-i, Facebook'i või Twitter'i vahendusel.

MyRemote
Kontrollige oma Philipsi Smart TV-d otse oma nutiseadmest. Tänu rakendusele MyRemote ei ole kunagi lihtsam olnud teie nutiseadmes oleva sisu jagamine teleris (SimplyShare) või värskeima teabe hankimine telekava abil.

Wi-Fi Miracast™
Peegeldage oma nutiseadme kuva teleris ning jagage seda oma sõprade ja pereliikmetega. Kuvage lihtsa käsklusega fotosid, videoid, mänge ja kõike muud oma nutitelefonilt või tahvelarvutilt suurele ekraanile.

Skype™ videokõned teleris
Lisage oma kõnedele uus mõõde ja jagage kogemusi teile oluliste inimestega olenemata nende asukohast. Teleris oleva Skype™-i abil saate teha hääl- ja videokõnesid oma elutoast. Lihtsalt ühendage valikuline Philipsi kaamera (PTA317) teleriga ning nautige suurepärast video- ja helikvaliteeti mugavalt oma diivanil istudes.

Cloud Explorer
Cloud Explorer muudab jagamise lihtsaks, võimaldades teil teleri kaudu oma Dropbox™-i kontosse siseneda. Lihtsalt tõmmake ja vaadake teleri ekraanil oma internetis hoiustatud sisu. Miks mitte rõõmu jagada? Lihtsalt laadige sisu oma jagatud Dropbox™-i kontole ja vaadake seda koos oma sõprade ja perekonnaga üle maailma.

Multiroomi client
Mitmekordistage oma vaatamisrõõmu. Looge majasisene võrgustik, mis võimaldab teil Philipsi server-teleri signaali abil vaadata saateid ükskõik millises maja osas. Kui ühendus on loodud, saate te server-telerilt edastada digisaateid ja salvestisi klient-telerile, ilma et oleks vaja uusi juhtmeid vedada või raha mitmele liitumisele kulutada.

Energia
Philips on töötanud palju aastaid energiatõhususe kallal. Selle tulemusena on saanud enamik Philipsi toodetest rohelise energiamärgise. Mida rohelisem märgis, seda madalam energiatarve ja väiksem elektriarve ning seda keskkonnasõbralikum on toode.

Tagasi

  • Ekraan

    ekraani diagonaal 48" / 122 cm
    ekraani tehnoloogia
    LED LCD
    ekraani resolutsioon
    1920x1080 Full HD
  • Funktsioonid

    Smart TV Jah
    USB mälupulgale või välisele kõvakettale salvestamise võimalus Jah
    seadmete ühilduvussüsteem
  • Pildiparandus

    pildiparanduse süsteemid Pixel Plus HD, 200Hz Perfect Motion Rate, Micro Dimming
  • Heli

    heli võimsus (RMS)
    20 W
    helitehnoloogiad Incredible Surround, Clear Sound, Auto Volume Leveller, Smart Sound, Bass Enhancement
  • Liidesed

    HDMI 2 tk
    kõrvaklappide väljund Jah
    optiline väljund Jah
    LAN (võrguliides, RJ45) Jah
    USB-A 2.0
    2 tk
    WiFi Jah
  • Mõõtmed

    kaal
    12,4 kg
    kaal ilma jalata 11 kg
    laius 108,2 cm
    kõrgus 68,4 cm
    sügavus 23,2 cm
    kõrgus ilma jalata 62,5 cm
    sügavus ilma jalata 5,7 cm
    VESA kinnituse suurus 400 x 200
  • Üldised parameetrid

    energiaklass
    A++
    tootja Philips
  • Lingid

Tagasi

Toodet saavad hinnata vaid ostu sooritanud kasutajad.

Hinnangu esitamisel jälgi hea tava reegleid. Lisateave hinnangute kohta loe siit.

Hetkel arvustused puuduvad.

Peale ostu sooritamist avaneb võimalus anda enda panus ja jätta esimesena tootele arvustus.