Klienditeenindus avatud iga päev 9-21 640 6400

Ostukorv

Ostukorvis pole tooteid

Tagasi

Telefon (E-P 9-21):  640 6400
Kohustuslik väli

Sülearvuti Apple MacBook Pro 16'' (1 TB) RUS

Sülearvuti Apple MacBook Pro 16'' (1 TB) RUS
  • Sülearvuti Apple MacBook Pro 16'' (1 TB) RUS
  • Sülearvuti Apple MacBook Pro 16'' (1 TB) RUS
  • Sülearvuti Apple MacBook Pro 16'' (1 TB) RUS
  • Sülearvuti Apple MacBook Pro 16'' (1 TB) RUS
  • Sülearvuti Apple MacBook Pro 16'' (1 TB) RUS
  • Sülearvuti Apple MacBook Pro 16'' (1 TB) RUS
  • Sülearvuti Apple MacBook Pro 16'' (1 TB) RUS
  • Sülearvuti Apple MacBook Pro 16'' (1 TB) RUS
  • Sülearvuti Apple MacBook Pro 16'' (1 TB) RUS
  • Sülearvuti Apple MacBook Pro 16'' (1 TB) RUS

Sülearvuti Apple MacBook Pro 16'' (1 TB) RUS

Tootekood: MVVK2RU/A Tootja: Apple
2799 €

Toode pole jaekauplustest saadaval

Tippude tipp.

Mõeldud neile, kes ületavad piire ja muudavad maailma. Uus MacBook Pro on kaugelt kõige võimsam sülearvuti, mille me kunagi loonud oleme. Lummav 16-tolline Retina-ekraan, ülikiired protsessorid, uue põlvkonna graafika, MacBook Pro ajaloo suurim aku mahtuvus, uus Magic Keyboard ja erakordselt mahukas salvestusruum teevad sellest ülivõimsa profisülearvuti, mis sobib ka kõige nõudlikumale kasutajale.

Loe edasi

Sarnane toode meie valikus

Tarne võimalused Sobilik tarneviis vali ostukorvis

Tagasi

Retina-ekraan
Suur ja kaunis töölaud. Suure ja kauni töö jaoks.
Uue MacBook Pro imekaunis 16-tolline Retina-ekraan on suurim Retina-ekraan, mida Maci sülearvutite puhul on kunagi kasutatud. See pakub 500-nitist heledust, et luua kaunilt rõhutatud alad ja eredad valged toonid; ning vedelkristallimolekulide täpne fotojoondus toob esile sügavad mustad toonid. Ja P3 lai värvigamma tagab säravad ja elutruud pildid ja videod. Olenemata asukohast näed oma tööd parimas võimalikus valguses.

Kitsa sagedusega LED-tehno­loogiaga varustatud taustvalgustus võimaldab MacBook Prol kujutada kogu P3 laia värvigammat, mis tagab säravad ja elutruud pildid ja videod.

Protsessor ja mälu
Töö käib mõttekiirusel.
16-tolline MacBook Pro kujutab endast sülearvutite jõudluse uut taset. Tänu arendatud soojuslahendusele säilitab Intel Core i9 protsessor (kuni 8 tuuma ja 16 töötluslõime) suurema jõudluse pikema aja jooksul ja pakub kuni 2,1 korda suuremat jõudlust kui nelja­tuumaline MacBook Pro. Ükskõik kas töötad kümnete radade ja efektide kihtidega, renderdad 3D-mudeleid või koostad ja testid koodi – iga töö justkui lendab käes.

Täiustatud soojusarhitektuur tagab kiirema töötluse. MacBook Pro soojusarhitektuur on täielikult ümber kujundatud – täiustatud ventilaatorilabadega suuremad ajamid tekitavad optimaalse õhuvoo ja soojust eemalejuhtivate tiivikute suurem arv tagab tõhusama jahutuse. Tulemuseks on paremini jahutatud MacBook Pro, mis suudab pakkuda kuni 12 vatti suuremat maksimaalset püsivõimsust.

Graafika
Reaalsuse muutmine vajab ebareaalset võimsust.
AMD Radeon Pro 5000M seeria annab su kätesse suurima graafikavõimsuse, mida MacBook Pro puhul on kunagi nähtud. 16-tollise MacBook Pro põhimudel on üle kahe korra kiirem kui eelmise põlvkonna põhimudel, võimaldades UHD-video sujuvat esitust ja kiiremat renderdamist. Ja valikulise 8 GB GDDR6 VRAM-iga saad võrreldes AMD Radeon Pro Vega 20-ga kuni 80% kiirema jõudluse näiteks sellisteks toiminguteks nagu värvikorrektsioon programmis DaVinci Resolve.

Klaviatuur
Töövahendid, mis toetavad maagiat.
16-tolline MacBook Pro pakub enneolematut tööviljakust. Uus Magic Keyboard sisaldab 1 mm liikumisteekonnaga täiustatud käärmehhanismi, mis tagab tundliku, mugava ja vaikse tippimise. Touch Bar toob olulised otseteed otse sinu ette ning Touch ID võimaldab kiiret autentimist. Spetsiaalse Escape-klahviga saab kiiresti režiime ja vaateid vahetada. Pööratud T kujuline nooleklahvistik tagab sujuva navigeerimise pikkade koodiridade, arvutustabelite või mänguvaadete vahel.

Heli
Sügavam bass. Parem mikrofon.
MacBook Pro on võimsa häälega. Kuue kõlariga helisüsteem täidab ruumi avara stereoheliga, mida pole sülearvutite puhul varem kuuldud. Kaks jõudu tasakaalustavat madalsageduselementi vähendavad süsteemivibratsiooni, hoides heli loomuliku ja puhtana, ning aitavad bassihelidel kõlada kuni pool oktaavi madalamalt. Kolm stuudiokvaliteediga mikrofoni pakuvad konkurentsi muude tootjate profimikrofonidele, tagades üliselge heliga netisaated või liikvel olles loodud muusikasalvestised.

Salvestusruum
Võta kogu oma stuudio endaga kaasa.
16-tollise MacBook Pro salvestusruum on kuni 8 TB SSD – suurim, mida sülearvutites on kunagi kasutatud. Nii võid oma foto- ja videokogud endaga kaasa võtta, ükskõik, kuhu lähed. Tänu erakordsele kiirusele käib massiivsete failide laadimine ja profirakenduste käivitamine ühe hetkega.

Aku
Kõrge tööeetikaga aku.
16-tollisel MacBook Prol on suurima mahtuvusega aku, mida oleme sülearvutites kunagi kasutanud. 100-vatt-tunnine liitium­polümeeraku pakub toidet suurele ekraanile ja tagab suure maksimaalse püsienergia; lisaks peab aku kaua vastu – kuni 11 tundi juhtmeta veebisirvimist ja videoesitust. Nii on sul laadimiste vahel rohkem tööaega, ükskõik, kus liigud.

Apple T2 Security Chip turvakiip
Turvalisuse uus põlvkond.
Iga MacBook Pro on varustatud teise põlvkonna kohandatud Maci turvakiibiga Apple T2 Security Chip, mille eesmärk on muuta kõik toimingud turvalisemaks kui kunagi varem. See sisaldab Secure Enclave kaasprotsessorit, mis on Touch ID aluseks ning võimaldab turvalist alglaadimist ja salvestusruumi krüptimist. See ühendab eraldiseisvad kontrollerid, nagu näiteks süsteemihalduskontrolleri, pildisignaaliprotsessori, helikontrolleri ja SSD kontrolleri.

Thunderbolt 3
Kõigi aegade kõige võimsam ja mitmekülgsem liides.
Thunderbolt 3 ühendab endas ülisuure ribalaiuse ja USB-C standardi ülima mitmekülgsuse, tulemuseks on üks eriti tõhus universaalne liides. Nii andmeedastus, laadimine kui videoväljund toimivad ühe liidese kaudu, mille läbilaskevõime on 40 Gbit/s – kaks korda parem kui Thunderbolt 2 liidesel. MacBook Pro on varustatud nelja liidesega, seega saad kõike teha mõlemalt küljelt. Olemasolevaid seadmeid saab hõlpsalt ühendada kaabli või adapteri abil. Lisaks on Thunderbolt 3 ümberpööratav ja pole vahet, kuidas sa selle ühendad, liides on ikka õigesti.

Tagasi

  • Ekraan

    ekraani suurus 16"
    ekraani tehnoloogia
    IPS
    ekraani resolutsioon
    3072x1920
    ekraani pind läikiv
    puutetundlik Ei
  • Protsessor

    protsessori tootja Intel
    protsessori tüüp Core i9
    protsessor 9880H
    kiirus 2,3 kuni 4,8 GHz
    vahemälu 16 MB
  • Põhimälu

    mälu 16 GB
    mälu tüüp DDR4
  • Salvestusmälu

    mäluseadme maht 1024 GB
    mäluseadme tüüp SSD
    ühendusliides
  • Graafika

    tootja Intel
    graafikakaardi mälu tüüp GDDR6
  • Seadmed

    mälukaardilugeja Ei
    ID kaardilugeja Ei
    sõrmejäljelugeja Jah
  • Andmeside

    WiFi Wi-Fi 5 (ac)
    Bluetooth Bluetooth 5.0
  • Tarkvara

    operatsioonisüsteem Apple
    operatsioonisüsteemi versioon macOS 10.15 (Catalina)
  • Klaviatuur

    paigutus RUS
    täisasetusega klaviatuur Ei
    taustvalgustus Jah
  • Mõõtmed

    laius 35,79 cm
    sügavus 24,59 cm
    kaal
    2 kg
  • Üldised parameetrid

    tootja Apple
  • Garantii

    tootjagarantii 1 aasta
  • Lingid

Tagasi

Tagasi

Toodet saavad hinnata vaid ostu sooritanud kasutajad.

Hinnangu esitamisel jälgi hea tava reegleid. Lisateave hinnangute kohta loe siit.

Hetkel arvustused puuduvad.

Peale ostu sooritamist avaneb võimalus anda enda panus ja jätta esimesena tootele arvustus.