Klienditeenindus avatud iga päev 9-21 640 6400

Ostukorv

Ostukorvis pole tooteid

Tagasi

Telefon (E-P 9-21):  640 6400
Kohustuslik väli

Sülearvuti Apple MacBook Pro 13'' Late 2019 (256 GB) RUS

Sülearvuti Apple MacBook Pro 13'' Late 2019 (256 GB) RUS
  • Sülearvuti Apple MacBook Pro 13'' Late 2019 (256 GB) RUS
  • Sülearvuti Apple MacBook Pro 13'' Late 2019 (256 GB) RUS
  • Sülearvuti Apple MacBook Pro 13'' Late 2019 (256 GB) RUS
  • Sülearvuti Apple MacBook Pro 13'' Late 2019 (256 GB) RUS
  • Sülearvuti Apple MacBook Pro 13'' Late 2019 (256 GB) RUS
  • Sülearvuti Apple MacBook Pro 13'' Late 2019 (256 GB) RUS

Sülearvuti Apple MacBook Pro 13'' Late 2019 (256 GB) RUS

Tootekood: MUHR2RU/A Tootja: Apple
1299 €

Toode pole jaekauplustest saadaval

Jõudlus. Uutes kõrgustes.

Uued Inteli kaheksanda põlvkonna kuuetuumalised ja neljatuumalised protsessorid.

Hiilgav Retina-ekraan True Tone tehnoloogiaga.

Touch Bar teeb töö produktiivsemaks.

MacBook Pro koos kahe Thunderbolt 3 pesaga!

Loe edasi

Sarnane toode meie valikus

Tarne võimalused Sobilik tarneviis vali ostukorvis

Tagasi

Võimsus ja võimekus käivad käsikäes.
MacBook Pro viib sülearvutite jõudluse ja mobiilsuse uuele tasemele. Ükskõik kuhu su ideed sind lennutavad, võimsad protsessorid ja mälu, täiustatud graafika, välkkiire salvestusruum ja muud omadused viivad sind sinna kiiremini kui eales varem.

Võimsus on asja tuum.
Kaheksanda põlvkonna Intel Core protsessoritega MacBook Pro viib arvutusjõudluse täiesti uutesse kõrgustesse. 15-tollisel mudelil on nüüd kuuetuumaline Intel Core i9 protsessor, mis töötab eelmise põlvkonnaga võrreldes kuni 70% kiiremini ja tagab kuni 4,8 Ghz Turbo Boosti kiirused. Ja Touch Bar'iga 13-tollise MacBook Pro nelja­tuumaline protsessor muudab selle eelmisest põlvkonnast kaks korda kiiremaks. Ükskõik kas sul on käsil koodi kompileerimine, 3D-mudelite renderdamine, eriefektide lisamine, muusika produtseerimine või video kodeerimine – kõik profitasemel protsessorijõudlust nõudvad tööd saavad tehtud. Kiiremini.

Rohkem tegevust. Vähem ootamist.
Mahukate failidega töötamisel või mitme professionaalse rakenduse või virtuaalseadme kasutamisel saab jõudluse suurendamiseks konfigureerida 15-tolline MacBook Pro nüüd kuni 32 GB võimsa 2400 MHz DDR4-mäluga.

Silmiavav graafika.
Igal 15-tollisel MacBook Pro'l on muljetavaldavalt võimas ja silmapaistvalt tõhus Radeon Pro graafikakaart. Ja nüüd lisasime igale graafikakaardile 4 GB GDDR5-mälu, mis tagab sujuva reaalajas jõudluse kõigi profitööde jaoks, nagu näiteks 3D-teksti renderdamine rakenduses Final Cut Pro X. Touch Bar'iga 13-tollisel mudelil on graafikapõhiseid ülesandeid kiirendav integreeritud graafika koos 128 MB DRAM-iga, mida on eelmisest põlvkonnast kaks korda rohkem. See tähendab, et nüüd jääb rohkem aega kõige olulisemaks – suurepäraseks loominguks.

Turvalisuse uus põlvkond.
See on Apple T2 Security Chip – Apple'i enda kujundatud ja spetsiaalselt Maci jaoks loodud teise põlvkonna kiip, mis muudab MacBook Pro veelgi turvalisemaks. 13- ja 15-tollistele Touch Bar'iga mudelitele lisatud Apple T2 Security Chip sisaldab kaasprotsessorit Secure Enclave, mis on aluseks uuele krüptitud salvestusruumile ja turvalisele käivitamisele. See ühendab eraldiseisvad kontrollerid, nagu näiteks süsteemihalduskontrolleri, pildisignaaliprotsessori, helikontrolleri ja SSD kontrolleri. Ja lisaks toob Apple T2 Security Chip MacBook Pro'sse tuttava hääle – Hey Siri on alati valmis rakendusi avama, dokumente otsima, muusikat mängima ja küsimustele vastama.

Kõik saab kiiremini tehtud.
MacBook on varustatud ülikiire pooljuhtkettaga, mille jadalugemiskiirus ulatub kuni 3,2 GB/s. 15-tolline mudel on saadaval kuni 4 TB SSD-kettaga ja 13-tolline Touch Bar'iga MacBook Pro on saadaval kuni 2 TB SSD-kettaga, kus on piisavalt ruumi ka kõige suuremate failide, nagu näiteks suurte fotokogude ja videoprojektide jaoks. Kõik see muudab käivitamise, mitme rakenduse kasutamise ja väga suurte failide importimise välkkiireks. Ja Apple T2 Security Chip krüptib kõik automaatselt.

Kõigi aegade kõige võimsam ja mitmekülgsem liides.
Thunderbolt 3 ühendab endas ülisuure ribalaiuse ja USB‑C standardi ülima mitmekülgsuse, tulemuseks on üks eriti tõhus universaalne liides. Nii andmeedastus, laadimine kui videoväljund toimivad ühe liidese kaudu, mille läbilaskevõime on 40 Gbit/s – kaks korda parem kui Thunderbolt 2 liidesel. Mõlemas suuruses MacBook Pro on saadaval kuni nelja liidesega, mis võimaldab sul neid toimetusi teha mõlemalt küljelt. Olemasolevaid seadmeid saab hõlpsalt ühendada kaabli või adapteri abil. Lisaks on Thunderbolt 3 ümberpööratav ja pole vahet, kuidas sa selle ühendad, liides on ikka õigesti.

Rohkem viise, kuidas asju teha. Alati käepärast.
Touch Bar vahetab funktsiooniklahvid, mis on juba kaua aega klaviatuuri ülaosas ruumi võtnud, millegi palju mitmekülgsema ja võimekama vastu.22 See muutub automaatselt vastavalt sellele, mida parajasti teed, pakkudes sulle nutikaid ja intuitiivseid tööriistu, mida vajad. Saad kasutada süsteemi juhtelemente (näiteks helitugevus ja heledus), kohandada või sirvida interaktiivselt sisu, kasutada nutikaid tippimisfunktsioone (näiteks emojid ja tekstiennustused) ning teha palju muud.

Täiustatud turvalisus. Sinu sõrmeulatuses.
Ava oma Mac lukust vaid hetkega. Pääsed kiiresti juurde süsteemisätetele ja lukustatud märkmetele. Ja saad liikuda kasutajate vahel ainult sõrme­puudutusega.

Puhkus sinu silmadele. Muusika sinu kõrvadele.
MacBook Pro Retina-ekraan on kõigi aegade parim Maci sülearvuti ekraan. Tänu LED-taustvalgustusele ja suurele kontrastsusele on must eriti sügav ja valge eriti hele. Lai P3-värvigamma toob sinuni erksamad rohelised ja punased võrreldes sRGB standardiga. Ja 13- ning 15-tollised Touch Bariga mudelid kasutavad True Tone tehnoloogiat. Valge tasakaal kohandub automaatselt sind ümbritseva valgusega, et ekraanil nähtav sobituks loomulikult keskkonnaga, kus viibid. MacBook Prol on kaunilt tasakaalustatud kvaliteetne heli, mille lai dünaamiline vahemik ning endisest sügavam bass loovad kaasahaarava kuulamiselamuse. Ja kõlarid on ühendatud otse süsteemi toiteallikaga, pakkudes suuremat tippvõimendust. Nii et saad kiiresti helisid miksida, videoid redigeerida ja liikvel olles filmi nautida.

Sinu töökoht muutub vaiksemaks.
MacBook Pro klaviatuuril on liblikmehhanism, mis annab klahvidele neli korda suurema stabiilsuse kui senine käärmehhanism ning suurendab mugavust. 13- ja 15-tollistel Touch Bar puuteribaga MacBook Pro mudelitel on nüüd klaviatuur, mis võimaldab vaiksemalt tippida. Ruumikas Force Touch puuteplaat pakub sõrmedele puudutuste ja klõpsude jaoks rohkem ruumi.

macOS Mojave. Lihtsalt võimas.
Sisaldab tumedat režiimi Dark Mode, uusi inspireerivaid funktsioone, kolme uut rakendust ja ümber­kujundatud Mac App Store'i.

Tagasi

  • Ekraan

    ekraani suurus 13,3"
    ekraani resolutsioon
    2560x1600
    ekraani pind läikiv
    puutetundlik Ei
  • Protsessor

    protsessori tootja Intel
    protsessori tüüp Core i5
    protsessor 8257U
    kiirus 1,4 kuni 3,9 GHz
  • Põhimälu

    mälu tüüp DDR III
  • Salvestusmälu

    mäluseadme maht 256 GB
    mäluseadme tüüp SSD
    ühendusliides
  • Graafika

    graafikakaardi mälu tüüp DDR III
  • Seadmed

    ID kaardilugeja Ei
    sõrmejäljelugeja Jah
  • Andmeside

    Bluetooth Bluetooth 5.0
  • Mõõtmed

    laius 30,41 cm
    sügavus 21,24 cm
    kaal
    1,37 kg
  • Üldised parameetrid

    tootja Apple
  • Lingid

Tagasi

Toodet saavad hinnata vaid ostu sooritanud kasutajad.

Hinnangu esitamisel jälgi hea tava reegleid. Lisateave hinnangute kohta loe siit.

Hetkel arvustused puuduvad.

Peale ostu sooritamist avaneb võimalus anda enda panus ja jätta esimesena tootele arvustus.