Klienditeenindus avatud iga päev 9-21 640 6400

Ostukorv

Ostukorvis pole tooteid

Tagasi

Telefon (E-P 9-21):  640 6400
Kohustuslik väli

GPS nutikell Garmin Vivoactive 3 Music

GPS nutikell Garmin Vivoactive 3 Music
  • GPS nutikell Garmin Vivoactive 3 Music
  • GPS nutikell Garmin Vivoactive 3 Music
  • GPS nutikell Garmin Vivoactive 3 Music
  • GPS nutikell Garmin Vivoactive 3 Music

GPS nutikell Garmin Vivoactive 3 Music

Tootekood: 010-01985-03 Tootja: Garmin
199.99 €

Toode pole jaekauplustest saadaval

• Lihtsasti lae kella kuni 500 lugu ja ühenda Bluetooth kõrvaklappidega (ei kuulu komplekti), et saaksid muusikat ilma telefonita kuulata.
• Kohanda oma kella tuhandete erinevate sihverplaadi kujunduste, rakenduste ja vidinatega läbi Connect IQ keskkonna.
• Rohkem kui 15 eellaetud spordirežiimi; jooga, jooksmine, ujumine, jõutreening ja palju muud.
• Jälgi oma sportlikuse taset tänu VO2 Max ja fitness vanusele, lisaks hoia silma peal enda stressi tasemel.
• Aku kestvus: kuni 7 päeva nutikella režiimis, kuni 5 tundi GPS muusika režiimis, kuni 13 tundi GPS režiimis.

Loe edasi

Sarnane toode meie valikus

Tarne võimalused Sobilik tarneviis vali ostukorvis

Tagasi

Trennist kuni lemmik muusika kuulamiseni, vivoactive 3 Music on nutikell aktiivsele inimesele. Salvesta seadme sisemällu muusikat, sedasi saad oma lemmik lood trenni kaasa võtta. Sportlik nutikell omab randmelt pulsilugemist ja rohkem kui 15 erinevat spordirežiimi, et saaksid valida just endale sobiva. Sisse-ehitatud GPS võimaldab väljas sportides täpselt salvestada trenne.

Sinu kell, sinu muusika
Tänu suurele sisemälule saad vivoactive 3 Music´le salvestada kuni 500 laulu. Kasuta Garmin Express programmi, et hõlpsalt laadida oma arvutist muusika kella. Lisaks saad luua lugude esitamise järjekorra, muusika lihtsamaks kuulamiseks läbi Bluetooth kõrvaklappide saad isegi alla laadida muusika striimi rakendusi läbi Connect IQ keskkonna ning sedasi sünkroniseerida oma kohandatud playliste, et kuulata muusikat ka siis kui sa pole ühenduses. Nüüd võid trenni minnes oma telefoni koju jätta.

Garmin Pay*
Vivoactive 3 Music'le on Garmin Pay juba sisse-ehitatud, ühilduvate pankadega võimaldab see jätta koju oma telefoni ja isegi rahakoti ning soetada endale peale treeningut meeldiv värskendus otse oma randmelt. Saad seda kasutada igal pool, kus on viipemakse võimalus. Kui sa unustasid oma rahakoti trennikappi või jätsid selle koju, saad siiski oma ostu kellaga mugavalt sooritada. Lihtsalt viipa ja lahku.

Isikupärasta oma kell
Vivoactive 3 Music toetab Garmin Connect IQ keskkonnada, sealt saad laadida alla sihverplaadi kujundusi, vidinaid ja erinevaid rakendusi. Näe koheseslt millal Uber jõuab, lülita kodus tuled sissse ja palju muudki koos SmartThings rakendusega, kasuta AccuWeather Minutecast rakendust, et näha millal vihma sadama hakkab ja palju muud.

Tee rohkem sporti
Tänu juba olemasolevale 15-le spordirakendusele on leida uusi viise end aktiivsena hoida imelihtne. Mängi golfi, sõida rattaga, tee joogat või proovi oma kätt SUP-ga sõites. Kui sa suundud õue, võimaldab sisse-ehitatud GPS Vivoactive 3 Music´l jälgida sinu valitud tegevuse detaile ilma telefoni ühenduvuseta. Lumelauga sõitmisest kuni ujumiseni ja rohkelt vahepealseid valikuid, vivoactive 3 Music on sinu ideaalne treeningkaaslane.

Sobib sulle igas olukorras
Tunne ennast vabalt, kui lähed kellaga vihma kätte. Vivoactive 3 Music on veekindel ujumise ja pesemise ajal ning lisaks tänu Garmin Chroma ekraanile on nähtavus ka väga hea otsese päikesevalguse käes. Mugav ja lihtne kasutada - Vivoactive 3 lihtsalt sobib.

Lae alla ja koosta treeninguid
Hoia oma treeningkava värskena ja kosutavana. Koosta oma isiklik jooksu-, rattasõidu-, kardio- või jõutreeningkava ning lae see otse oma kella. Kell ise hoiab silma peal su treeningul.

Päevane fitnessi taseme ja stressi jälgimine
Tänu Elevate randme pealt pulsilugemise tehnoloogiale laseb vivoactive 3 Music sul jälgida tähtsaid aspekte oma tervise ja stressi kohta ning annab tagasisidet, kuidas su keha reageerib erinevatele asjaoludele. Näiteks mõõdab kell su VO2 max-i ja treenituse taset - 2 indikaatorit füüsilises tasemes, mis ajapikku paranevad. Ühtlasi jälgib kell ka sinu südamelöökide erinevust (HRV), mis aitab määrata stressi taset. Vivoactive 3 Music annab sulle märku, kui füüsilised või emotsionaalsed allikad põhjustavad stressi taseme tõusu, tänu sellele saad otsida lahendust, et pingeid maandada.

Alati ühenduses
Elul ei ole pausi, püsi ühenduses nutiteavitusetega läbi Vivoactive 3 Music'u ka siis, kui naudid elu või teed trenni. Kui seade on ühildatud nutitelefoniga, kuvatakse kõik nutiteavitused otse kella peal, ühtlasi saad ka neile vastata ning vaadata sotsiaalmeedia uuendusi, e-maile ja veelgi enam - otse oma randmelt. Leia oma telefon, kontrolli muusikat ja lase sõpradel reaalajas vaadata su treeningut. Lõpetatud tegevused laetakse automaatselt sinu Garmin Connect online kontole.

Jaga ja võistle
Tegevusi sünkroniseerides Garmin Connect keskkonda on rohkemat, kui lihtsalt oma andmete varustamine. Garmin Connect on edasipüüdlev online keskkond, kus inimesed saavad võistelda või ühineda väljakutsetega, julgustada teisi edasi pürgima ja isegi jagada oma trenne sotsiaalmeedias. Garmin Connect on tasuta ja saadaval nii internetis, kui ka nutitelefonis läbi Garmin Connect rakenduse.

* Hetkel Eesti pangad Garmin Pay´d ei toeta.

Tagasi

  • Üldised parameetrid

    tootja Garmin
    kaitseaste 5ATM
    veekindel kuni 50 m
  • Kell

    kella tüüp spordikell
  • Ekraan

    ekraani diagonaal 1,2 "
    ekraani resolutsioon
    240x240
  • Mõõtmed

    kaal 39 g
    kõrgus 4,3 cm
    laius 4,3 cm
    sügavus 1,3 cm
  • Tervise ja aktiivsuse jälgimine

    pulsi mõõtmine randmelt
    maksimaalse hapnikutarbimise mõõtmine (VO2 max)
    Jah
  • Funktsioonid

    GPS
    Jah
    sensorid güroskoop, E-kompass, GLONASS, aktseleromeeter, altimeeter
  • Lingid

Tagasi

Toodet saavad hinnata vaid ostu sooritanud kasutajad.

Hinnangu esitamisel jälgi hea tava reegleid. Lisateave hinnangute kohta loe siit.

Hetkel arvustused puuduvad.

Peale ostu sooritamist avaneb võimalus anda enda panus ja jätta esimesena tootele arvustus.