Klienditeenindus avatud iga päev 9-21 640 6400

Ostukorv

Ostukorvis pole tooteid

Tagasi

Telefon (E-P 9-21):  640 6400
Kohustuslik väli

Saumikser Braun Multiquick 9 Aperitive

Saumikser Braun Multiquick 9 Aperitive
  • Saumikser Braun Multiquick 9 Aperitive
  • Saumikser Braun Multiquick 9 Aperitive
  • Saumikser Braun Multiquick 9 Aperitive
  • Saumikser Braun Multiquick 9 Aperitive
  • Saumikser Braun Multiquick 9 Aperitive
  • Saumikser Braun Multiquick 9 Aperitive
  • Saumikser Braun Multiquick 9 Aperitive
  • Saumikser Braun Multiquick 9 Aperitive
  • Saumikser Braun Multiquick 9 Aperitive
  • Saumikser Braun Multiquick 9 Aperitive

Saumikser Braun Multiquick 9 Aperitive

Tootekood: MQ9045APERITIVE Tootja: Braun
119.99 €
169.99 €

Toode pole jaekauplustest saadaval

Multiquick 9 MQ 9045 Aperitive saumikser

Braun MQ 9045on uusima põlvkonna saumikser, mis teeb köögis revolutsiooni ja võimaldab arendada kulinaarseid oskusi. Brauni saumikser on turul esimene seade, mis on varustatud liikuvate terade ja 1000-vatise mootoriga ning mis saab ilma raskusteta hakkama igapäevase toiduvalmistamisega. SPLASHControl pritsmetevastane tehnoloogia ja täiendavad POWERBell Plus terad tagavad veelgi paremad töö tulemused. Sellised uuenduslikud seadmed koos mitmekülgsete lisaseadmetega asendavad edukalt köögikombaini ja saavad köögis sinu professionaalseks abiliseks.

Loe edasi

Sarnane toode meie valikus

Tarne võimalused Sobilik tarneviis vali ostukorvis

Tagasi

Võimsus 1000 W
Mudel MQ 9045on varustatud Brauni kõige võimsama 1000-vatise mootoriga. Selle abil valmistad hõlpsasti aromaatsed kastmed, sametised püreesupid, puuviljakokteilid ja smuutid, ühtlased püreed, täiuslikud magustoidud, vahud, pastad ja salatikastmed ning isegi sõtkud taina ja lõikad köögiviljad täiuslikeks kangideks. Mõne hetkega töötled ka kõige kõvemad koostisained, nt pähklid või köögiviljad, ning purustad jääd. Vaatamata mootori suurele võimsusele, kuid tänu optimaalsele imemisvõimsusele on seadet lihtne käes hoida ja seda juhtida.

Uuenduslik ACTIVEBlade‘i tehnoloogia
MultiQuick 9 on maailma esimene liikuvate nugadega saumikser. See lahendus takistab niinimetatud "surnud välja" ehk vaba ruumi moodustumist jala peal ja all, kus koostisained nugade alla sattumise asemel ainult pöörlevad. ACTIVEBlade‘i tehnoloogia tagab terade liikumise üles- ja allasuunas, mis võimaldab kergesti kokku segada isegi kõige kõvemad koostisosad, hoides kokku kuni 40% jõupingutustest. Liikuvad noad kasutavad kuni 250% suuremat aktiivset segamisala, tagades iga kord oodatud konsistentsi saavutamise. PowerBell PLUS-süsteemiga täiendatud seade võimaldab kodutingimustes töödelda isegi kõige kõvemaid koostisaineid, nagu kookospähklid ja ingverijuur.

Brauni patenteeritud PowerBell PLUS-i konstruktsioon
Uuenduslik PowerBell PLUS-i tehnoloogia suurendab lõikamisala ja tükeldab koostisaineid ka pöörlevalt, mis tagab parema ja veelgi kiirema segamise ning võimaldab suuri komponente töödelda ilma pingutuseta. Unikaalne kellakujuline jalg liigub pidevalt üles, tagades seadme töötamise ajal komponentide pideva pöörlemise, tänu millele satuvad need pidevalt terade alla. Nüüd saad nautida suurepäraseid töötulemusi riiete ja köögi puhtuse pärast muretsemata.

Smart Speed-iga kiiruse reguleerimine
Saumikseri täpse töö ja mugava kasutamise tagab maailma esimene Smart Speed-funktsioon, mis seisneb seadme toimimise täielikus kontrollimises. Selle juhtimine on äärmiselt lihtne. Saumikseri töökiiruse suurendamiseks piisab ainult tugevamalt nupule vajutamisest. Mida tugevamini vajutad, seda suuremaks lähevad pöörded. Segamist katkestamata võid intuitiivselt valida kõik kiirused ja otsustada komponentide tükeldamise taseme.

SPLASHControl-tehnoloogia
MultiQuick 9 saumikserit kasutades naudid suurepäraseid töötulemusi riiete ja köögi puhtuse pärast muretsemata. SPLASHControl-tehnoloogia vähendab koostisainete laialipritsimist, et töö oleks mugav ja hügieeniline. Ükskõik, kui palju koostisaineid ja millise kiirusega töötled, välistab see professionaalne süsteem igasuguse määrdumise segamise ajal.

Turvanupp
Mudel MQ 9045 on varustatud ülekuumenemiskaitse ja uuendusliku turvanupuga, mis paikneb käepideme ülaosas. Alles pärast seadme lahtilukustamist on see tööks valmis. Nupp on efektiivne kaitse saumikseri soovimatu kasutamise eest nt laste poolt.

EasyClick+ moodusega paigaldatavad funktsionaalsed lisaseadmed
Saumikseri mudeli MQ 9045 võimaluste täielikuks kasutamiseks on seda lihtne funktsionaalsete tarvikutega laiendada. EasyClick+ süsteem võimaldab lisatarvikuid kiiresti paigaldada tänu kergesti kasutatavatele nuppudele ja kinnititele. Otsakuid võib pesta nõudepesumasinas.

600 ml mahutavusega kann
Mugav kasutada, plastikust valmistatud, mahukas, mõõteskaalaga kann hõlbustab koostisainete kiiret mõõtmist ning võimaldab korraga kokku segada suure portsu koostisaineid. Materjal, millest see toode on valmistatud, ei sisalda BPA-d, mistõttu on see kokkupuutel toiduainetega ohutu.

Roostevabast terasest vispel
Professionaalne vispel aitab valmistada roogasid, eelroogasid, koduseid küpsetisi ja maitsvaid magustoite. See on valmistatud roostevabast terasest ning on võrreldamatu vahukoore ja munade vahustamisel, besee, suflee, kookide, kastmete või majoneesi valmistamisel. Vahustab ühtlaselt, lisab massile õhku ning annab sellele kerge ja koheva konsistentsi.

Hakkija 350 ml
Loodud väikeste portsude tõhusaks lõikamiseks ja tükeldamiseks, hõlbustab oluliselt igapäevast toiduvalmistamist. Vabastab sind maitseainete jahvatamisest, kuivanud saia riivsaiaks riivimisest, kõvade juustude riivimisest ning pähklite ja mandlite hakkimisest magustoitude või kookide jaoks. Nüüd hakid hõlpsalt peeneks värsked maitsetaimed koos küüslaugu ja vürtsidega lihamarinaadide või salatikastmete jaoks ning tükeldad sibula.

Kannmikser 1,25 l
Kannmikser on praktiline seade, mis on varustatud peenestamistera ja jää purustamise teraga. See aitab valmistada aromaatseid püreesuppe, kastmeid, siidiseid püreesid, väikelastele mõeldud hautisi ja toite, maitsetaimedest salatikastmeid, pannkoogi- ja koogitainast ning puuviljasmuutisid. Kuni 1,25-liitrine maht võimaldab valmistada suure portsu rooga või jooki kogu perele. Kannmikser sobib suurepäraselt ka jää purustamiseks, näiteks jookide ja kokteilide jaoks ning köögiviljade, puuviljade ja pähklite peenestamiseks.

Saksa kvaliteet ja tehnoloogia
Braun on Saksa kvaliteedi ja vastupidavuse sünonüümiks. Juba üle 50 aasta toodab ja tarnib ta funktsionaalseid seadmeid, mis aitab tarbijat igapäevatöös. Brändi logo kandvad tooted on projekteeritud ja toodetud vastavalt Saksa tehnilistele standarditele ja patenteeritud tehnoloogiatele. Igat seadet on põhjalikult testitud igas tootmisetapis.

Disain
Brauni tooteid iseloomustab vastupidavus, hoolikas töö ja elegantne disain. Esteetiline minimalism on ühendatud puhta geomeetrilise kuju, harmooniliste joonte, ergonoomia ja funktsionaalsusega. Teedrajava disainiga tooted eristuvad konkurentidest ning maailma eksperdid on seda korduvalt tunnustanud, mida näitavad ka brändi võidetud auhinnad, sealhulgas Best Design Brands 2013/2014 väikeste kodumasinate kategoorias.

Tagasi

  • Võimsus

    koguvõimsus 1000 W
  • Saumikser

    tüüp juhtmega
    otsik eemaldatav
  • Funktsioonid

    funktsioonid purustamine, jääpurustaja, segamine, vahustamine
  • Lisatarvik

    hakkija maht 350 ml
    2. hakkija suurus 1,25 L
    lisatarvikud segamisnõu, vispel, hakkija
  • Üldised parameetrid

    lõiketera materjal roostevaba teras
    jala materjal metall
    tootja Braun
    eriomadused Smart Speed tehnoloogia, ACTIVEBlade tehnoloogia
    värv must, roostevaba
  • Lingid

Tagasi

Toodet saavad hinnata vaid ostu sooritanud kasutajad.

Hinnangu esitamisel jälgi hea tava reegleid. Lisateave hinnangute kohta loe siit.

Hetkel arvustused puuduvad.

Peale ostu sooritamist avaneb võimalus anda enda panus ja jätta esimesena tootele arvustus.