
Ostukorvis pole tooteid
Soovid näha enda viimati vaadatuid tooteid ja saada veel paremaid pakkumisi?
Palun vali sobiv meetod kontole sisenemiseks.
Vali sobiv meetod konto registreerimiseks.
Juriidilise konto loomiseks vali E-post.
Muuda oma pehme, siidine pastatainas kõige õhemateks lehtedeks, mis on valmis küpsetamiseks või lõikamiseks, juhituna hõlpsalt läbi lasanjerulli.
23.06 suletud
24.06 suletud
23.06 suletud
24.06 suletud
23.06 10:00 - 19:00
24.06 suletud
23.06 10:00 - 17:00
24.06 suletud
23.06 10:00 - 17:00
24.06 suletud
23.06 10:00 - 19:00
24.06 10:00 - 19:00
23.06 10:00 - 19:00
24.06 10:00 - 19:00
23.06 10:00 - 18:00
24.06 12:00 - 20:00
23.06 10:00 - 18:00
24.06 12:00 - 20:00
23.06 10:00 - 14:00
23.06 10:00 - 14:00
24.06 suletud
24.06 suletud
23.06 10:00 - 18:00
24.06 suletud
23.06 10:00 - 18:00
24.06 suletud
23.06 10:00 - 18:00
24.06 suletud
23.06 10:00 - 18:00
24.06 suletud
23.06 10:00 - 19:00
24.06 suletud
23.06 10:00 - 19:00
24.06 suletud
23.06 suletud
24.06 suletud
23.06 suletud
24.06 suletud
23.06 09:00 - 16:00
24.06 suletud
23.06 09:00 - 15:00
24.06 suletud
23.06 09:00 - 15:00
24.06 suletud
23.06 10:00 - 19:00
24.06 12:00 - 21:00
23.06 suletud
24.06 suletud
23.06 suletud
24.06 suletud
23.06 10:00 - 19:00
24.06 suletud
23.06 10:00 - 19:00
24.06 suletud
Tarne võimalused
Sobilik tarneviis vali ostukorvis
21. - 24. juuni
21. - 25. juuni
21. - 26. juuni
10 paksuse seadistust
Vali kümne reguleeritava paksuse vahel, et valmistada algusest oma täiuslikud pastalehed.
Rulli otse külmkapist
Vastupidavate rullide ja korpusega saad jahutatud taigna otse külmikust välja võttes pressida. Saad seda kasutada isegi glasuuri rullimiseks.
Vähem jäätmeid, rohkem maitset
Saavuta ühtlane sirge servaga pasta, mida on lihtne oma lemmikroogadesse lisada.
Üldised parameetrid
Toodet saavad hinnata vaid ostu sooritanud kasutajad.
Hinnangu esitamisel jälgi hea tava reegleid. Lisateave hinnangute kohta loe siit.
Hetkel arvustused puuduvad.
Peale ostu sooritamist avaneb võimalus anda enda panus ja jätta esimesena tootele arvustus.