Klienditeenindus avatud iga päev 9-21 640 6400

Ostukorv

Ostukorvis pole tooteid

Tagasi

Telefon (E-P 9-21):  640 6400
Kohustuslik väli

Apple iPhone 11 Pro Max (512 GB)

Apple iPhone 11 Pro Max (512 GB)
  • Apple iPhone 11 Pro Max (512 GB)
  • Apple iPhone 11 Pro Max (512 GB)
  • Apple iPhone 11 Pro Max (512 GB)
  • Apple iPhone 11 Pro Max (512 GB)

Apple iPhone 11 Pro Max (512 GB)

Tootekood: MWHN2ET/A Tootja: Apple
1679 €

Toode pole jaekauplustest saadaval

Ja siis tuli Pro.

Uuenduslik kolme kaamera süsteem – tuhat uut võimalust, endiselt ülimalt lihtne. Erakordne hüpe aku kestvuses. Ja uskumatult võimas kiip, mis tänu masinõppele viib nutitelefoni võimekuse täiesti uuele tasemele. See on esimene iPhone, mis on nii võimas, et seda võib nimetada Pro’ks. Kaks suurust. Neli viimistlust. Roostevabast terasest ja klaasist disain.

Loe edasi

Sarnane toode meie valikus

Tarne võimalused Sobilik tarneviis vali ostukorvis

Tagasi

Pro kaamera­süsteem. Ületasime ennast. Kolme­kordselt.
Laiendatud vaateväli. iPhone 11 Pro kaameral on uskumatu neljakordne optiline suum - alates telefotoobjektiivi lähikaadrist ülilainurkobjektiivi avarate piltideni.

Elegantne ja kaasahaarav liides. Tänu laiemale vaateväljale näed, mis toimub ka väljaspool kaadrit. Jäädvustamiseks piisab puudutusest. Sinu ja jäädvustatava objekti vahel pole muud kui meie uus Pro kaamera. Nii tundub, nagu oleksid ise osa stseenist.

4K-video. Filmi. Pööra. Suurenda. Kadreeri. Lõika. Valgusta. Täiusta. Naudi.
iPhone 11 Pro’ga saad jäädvustada videod, mis on kaunilt elutruud, senisest detailsemad ja sujuvama liikumisega. Erakordne töötlusjõud võimaldab 4K-video salvestamist laiema dünaamilise vahemikuga ja kinoliku videostabiliseerimisega isegi kiirusega 60 kaadrit sekundis. Saad suuremad loomingulised võimalused tänu neli korda laiemale kaadrile ning uutele võimsatele töötlusvahenditele.

Ülilainurkkaamera. Kõik pildil.
Kui päris kõik ei mahu kaadrisse, saad vaadet suurendada. Sest uus ülilainurkkaamera jäädvustab senisest neli korda laiema kaadri. Just nagu astuksid suure-suure sammu tagasi. Ilma liikumata. Jäädvusta mäeahelikud, kõrguvad katedraalid ja ikoonilised siluetid.

Tipptehnoloogia särab hämaras.
Uus öörežiim kasutab nutikat tarkvara ja kiipi A13 Bionic, et saaksid fotosid jäädvustada ka vähese valguse korral. iPhone pole hämarates restoranides, kuupaistel randadel ja mujal hämaras veel kunagi nii häid pilte teinud. Ja see kõik toimib automaatselt. Saad katsetada ka manuaalsete seadetega, et suurendada detailsust ja vähendada müra.

Mitmekülgsed portreed.
Kolm koos töötavat kaamerat aitavad portreefotodele mahutada senisest rohkem. iOS 13 mustvalge efekt High-Key Light Mono teeb stuudiokvaliteediga mustvalged fotod. Portreevalgustuse funktsiooniga saab reguleerida pildistatava objekti valgustugevust just nagu stuudios, et muuta see kaunimaks. Vaata, kui ilus!

Ja sa arvasid, et su pildid ei saa enam paremaks minna.
Uue põlvkonna Smart HDR kasutab täiustatud algoritme, et piltidel detaile ja varje rohkem esile tõsta. Nüüd aitab masinõpe tuvastada piltidel näod ning neid valgustada. See tähendab, et iPhone 11 Pro viimistleb automaatselt nii objekti kui ka tausta detaile. Isegi mõned DSLR-kaamerad ei saa sellega hakkama.

Fotost videoni hetkega.
Kujutle, et oled parasjagu pildistamas, kui märkad midagi, mis tuleb kindlasti videole jäädvustada. QuickTake'iga pole vaja režiime vahetada. Jäta lihtsalt sõrm pildistamisnupule ja kaamera hakkab filmima. Kas tahad, et salvestamine jätkuks? Tõmba sõrmega paremale. Sarivõtte tegemiseks tõmba vasakule.

Slofie on uus selfie.
Uue 12-megapikslise TrueDepth-kaameraga saad teha ülilõbusaid aegluubis selfivideoid kiirusega 120 kaadrit sekundis, või jäädvustada 4K-video kiirusega 60 kaadrit sekundis. Kui pöörad iPhone’i fotode tegemise ajal, suurendab nüüd kaamera vaadet automaatselt, et saaksid kogu rahva pildile. Jah, isegi selfid võivad olla Pro’d.

Super Retina XDR. Terav kontrast kõigist teistest.
Super Retina XDR-ekraanil on mitte ainult üks, vaid kaks täiesti uut heledustaset ning täpne teadmine, kunas neid kasutada. Ekraani heledus on päikese käes kuni 800 nitti, mis sobib fotode jäädvustamiseks ja valimiseks liikvel olles, ning kuni 1200 nitti, kui vaatad eriti laia dünaamilise vahemikuga sisu. Tundub, nagu oleks su iPhone'is Pro Display XDR.

Pro jõudlus. Nii uuenduslik kiip, et me isegi proovime järele jõuda.
Spetsiaalne masinõppel põhinev sisseehitatud A13 Bionic pakub võimalusi, mida teistest nutitelefonidest lihtsalt ei leia. Kui aus olla, siis on see nii võimas ja nutikas, et on teistest valgusaastate võrra ees. See annab sulle päris korraliku edumaa.

Tund tööaega oleks suureks abiks. Nüüd saad viis.
Meie kõige suurem akumahu suurendus. Kuni 4 tundi pikem aku kestvus iPhone 11 Pro korral; kuni 5 tundi pikem aku kestvus iPhone 11 Pro Maxi korral.

Tugevam klaas ei ole raketiteadus. See on molekulaar­teadus.
Nutitelefonide kõige tugevam klaas. Ees ja taga.

Pritsmed? Mida iganes.
Meie kõige veekindlam iPhone.

Kas saab veel täpsem olla? Jah.
Uus Apple’i loodud kiip U1 kasutab ruumiteadlikkuse tehnoloogiat Ultra Wideband, mis võimaldab iPhone 11 Pro’l tuvastada oma täpne asukoht teiste läheduses asuvate U1-ga Apple’i seadmete suhtes.4 See oleks nagu iPhone’i lisameel, mis pakub uusi uskumatuid võimalusi. Tänu U1-le ja iOS 13-le võid oma iPhone’i suunata kellegi teise seadme poole ning AirDrop annab sellele seadmele prioriteedi, et saaksid kiiremini faile jagada.4 Ja see on alles algus.

Face ID veelgi kiirem
Face ID on nüüd kuni 30% kiirem. Toimib kaugemalt. Ja enamate nurkade alt. Ja see on endiselt kõige turvalisem nutitelefonides kasutatav näotuvastuviis.

Ja see pole veel kõik.
Dolby Atmos: Heli liigub sinu ümber ruumiliselt, nii et tundub, nagu oleksid ise tegevustiku keskel.
Kiirlaadimine: Kas sul on kiire? Komplekti kuuluva 18 W adapteriga saad aku laadida umbes 30 minutiga 50% täis.
Kiirem WiFi: WiFi 6 (802.11ax) võimaldab sisu alla laadida 38% kiiremini.
Dual SIM, mis toetab eSIM-i: Lisa teine telefoninumber. Või kasuta hoopis kohalikku lepingut välismaal.
Heli jagamine: Ühenda korraga kaks komplekti AirPodsi või Beatsi kõrvaklappe.


Seadme kasutamistemperatuur: 0... +35°C

Tagasi

  • Telefon

    pakendis kaasas kaabel
  • Üldised parameetrid

    tootja Apple
    kaitseaste IP68
  • Andmeside

    4G Jah
    Bluetooth Bluetooth 5.0
    WiFi Jah
  • Protsessor

    protsessor A13 Bionic
  • Mälu

    sisemälu 512 GB
  • Ekraan

    ekraani diagonaal 6,5 "
    ekraani resolutsioon
    2688x1242
  • Funktsioonid

    sensorid güroskoop, E-kompass, aktseleromeeter, baromeeter, lähedussensor
    GPS A-GPS, GLONASS, GPS, Galileo, QZSS
    SIM1 Nano
    SIM2 E-SIM
  • Liidesed

    3,5 mm kõrvaklappide väljund Ei
  • Aku

    mahtuvus 3500 mAh
    juhtmevaba laadimine Jah
  • Mõõtmed

    kaal 226 g
    kõrgus 15,8 cm
    laius 7,78 cm
    sügavus 0,81 cm
  • Lingid

Tagasi

Toodet saavad hinnata vaid ostu sooritanud kasutajad.

Hinnangu esitamisel jälgi hea tava reegleid. Lisateave hinnangute kohta loe siit.

Hetkel arvustused puuduvad.

Peale ostu sooritamist avaneb võimalus anda enda panus ja jätta esimesena tootele arvustus.