Klienditeenindus avatud iga päev 9-21 640 6400

Ostukorv

Ostukorvis pole tooteid

Tagasi

Telefon (E-P 9-21):  640 6400
Kohustuslik väli

Aktiivsusmonitor Garmin Vivosmart 4 (L)

Aktiivsusmonitor Garmin Vivosmart 4 (L)
  • Aktiivsusmonitor Garmin Vivosmart 4 (L)
  • Aktiivsusmonitor Garmin Vivosmart 4 (L)
  • Aktiivsusmonitor Garmin Vivosmart 4 (L)
  • Aktiivsusmonitor Garmin Vivosmart 4 (L)
  • Aktiivsusmonitor Garmin Vivosmart 4 (L)
  • Aktiivsusmonitor Garmin Vivosmart 4 (L)
  • Aktiivsusmonitor Garmin Vivosmart 4 (L)
  • Aktiivsusmonitor Garmin Vivosmart 4 (L)
  • Aktiivsusmonitor Garmin Vivosmart 4 (L)
  • Aktiivsusmonitor Garmin Vivosmart 4 (L)
  • Aktiivsusmonitor Garmin Vivosmart 4 (L)
  • Aktiivsusmonitor Garmin Vivosmart 4 (L)
  • Aktiivsusmonitor Garmin Vivosmart 4 (L)
  • Aktiivsusmonitor Garmin Vivosmart 4 (L)

Aktiivsusmonitor Garmin Vivosmart 4 (L)

Tootekood: 010-01995-23 Tootja: Garmin
79.99 €
99.99 €

Toode pole jaekauplustest saadaval

Jälgi oma tervist ja aktiivsust stiilselt

• Õhuke, stiilse disaini ja lihtsalt loetava ekraaniga aktiivsusmonitor.
• Sisaldab täiustatud une jälgimist REM unega ja hindab öösel vere hapnikusisalduse taset randmepõhise Pulse Ox2-sensoriga
• Tervise ja aktiivuse jälgimine hõlmavad endas randmepõhist pulssi, kogu päeva stressi jälgimist, lõõgastavat hingamise taimerit, VO2 max, Body Battery ™ energiareziimi ja palju muud
• Seadmel on spetsiaalsed aktiivsustaimerid jalutuskäikude, jooksmise, jõutreeningute, jooga harjutuste, basseinis ujumise ja muu jaoks.
• Vibratsioonalarmid, sh kõnede, tekstisõnumite jms kohta (SMS kiirvastused ainult Android seadmetel)
• Aku kestab kuni 7 päeva (va. Pulse Ox une jälgimise režiimis) ning seade on veekindel ujumiseks ja duši all käimiseks

Loe edasi

Sarnane toode meie valikus

Tarne võimalused Sobilik tarneviis vali ostukorvis

Tagasi

Rõhuta oma stiili, paranda enasetunnet ja ole aktiivne koos uue vivosmart 4-ga. Õhuke, veekindel ja täis erinevaid aktiivsus- ja tervisefunktsioone, mis aitavad sind tervislikuma ja liikuvama elustiili poole.
Randmepõhine Pulse Ox andur võimaldab magamise ajal vere hapnikutaset hinnata. Samuti võid kontrollida oma vere hapnikutaset igal ajal päeva jooksul. Seade jälgib ka südame löögisagedust otse randmelt ja sisaldab kasulikke lisasid, nagu kogu päeva stressi jälgimine, lõõgastava hingamisaja taimer ja VO2 max näit. Lisaks nõustab Body Battery energiarežiim, kas peaksid puhkama või aktiivselt toimetama. Basseini või duši jaoks ohutu vivosmart 4 on koos sinuga ühe aku laadimisega kuni 7 päeva järjest, edastades kõiki nutiteavitusi.

Stiilne ja nutikas
Mitmes värvitoonis saadav õhuke käevõru täiendab su stiili oma eripärase disainiga. Erksat ja hõlpsasti loetavat ekraani ümritseb metallist elegantne raam. Ekraan on ainult siis aktiivne, kui seda vajad. Aktiivsena reguleerib ekraan kontrastust automaatselt, vastaval ümbritseva valguse tasemele, mistõttu on ta nähtav ka eredas päikesevalguses. Vivosmart 4 sobitub ideaalselt sinu elustiili juurde, olenemata sellest, kas lähed kontorisse, jõusaali või basseini.

Pulse Ox näit sinu randmel
Vivosmart 4 pulsisageduse sensor näitab ka vereringe hapnikusisalduse taset. Pulse Ox näidud sõltuvad paljudest teguritest, sealhulgas ka tervisest ja füüsilisest vormist. Pulse Oxi kontrollimine aitab hinnata, keha hapnikutaset. Lülita funktsioon sisse, et mõõta oma SpO2 (hapnikku sisaldust veres) üle öö, või kasuta seda siis, kui soovid oma keha kohta rohkem teada.

Täiustatud unejälgimine
Uni on tervise, heaolu ja füüsilise jõu oluline tegur. Vivosmart 4 annab ülevaate sellest, kuidas magad, ning jälgib kerge, sügava ja REM une astmeid koos keha liikumisega uneajal. Lisateabe saamiseks lülita sisse Pulse Ox funktsioon, et oma vere hapnikusisaldust unere˛iimi ajal salvestada. Ärgates saad hõlpsalt vaadata ja võrrelda oma une andmeid Garmin Connect™ Mobile rakenduses.

Optimeeri keha energiakulu
Vivosmart 4 Body Battery keha energiarežiimi hindamisel kasutatakse stressi, südame löögisageduse varieeruvuse (HRV), une ja aktiivsusandmete kombinatsiooni, et mõõta keha energiavarusid igal hetkel, et saaksid planeerida oma päeva, et optimeerida aegu füüsilisteks tegevusteks ja puhkamiseks.
Suurem arv näitab, et on aeg olla aktiivsem, samal ajal kui väiksem arv näitab, et enne treenimist pead veidi lõõgastuma ja puhkama. Body Battery aitab mõista, kuidas on aktiivne eluviis mõjunud enesetundele nädala lõikes.

Päevase stressi hindamine
Tõenäoliselt koged stressi iga päev, aga kui palju?
Vivosmart 4 annab märku, kas on tegemist rahuliku, tasakaalustatud või stressirohke päevaga. HRV jälgimine (südamelöögi vaheline aeg) arvutab ja kuvab keha stressitaseme. Lisaks on "Relax Reminder" lõõgastumise meeldetuletuse funktsioon, mida saad sisse lülitada Garmin Connect rakenduses. Kui stressi tase päeva jooksul tõuseb, annab seade randmel vibratsiooniga märku ja kuvab teate ("Take a moment to breathe?"), et läbi teha hingamisharjutused keha ja meele rahustamiseks..

Automaatne aktiivsuse jälgimine
Vivosmart 4 aktiivsuse jälgimise võimalused sisaldavad endas sammude ja korruste lugemist, põletatud kaloreid, intensiivsusminuteid ning palju muud. Sul on vabadus tõusta üles ja hakata liikuma, ning vivosmart 4 salvestab su aktiivse eluviisi. Nagu alati, saad sa oma tegevusi vaadata tagantjärgi Garmin Connect keskkonnas.

Sinu isiklik harjutuste lugeja
Me lisasime su treeningutele kaaslase, kes on super loendamises. Kui alustad jõutreeningut vivosmart 4'ga, jäädvustab kell su harjutused, seeriad ja teeb märkmeid su treeningu- ja puhkeaegadest, et saaksid jätta oma kaustiku koju.
Andmed treeningust lisatakse Garmin Connect kontole järgmise sünkroniseermisega - tänu sellele saad oma treeningut vaadata tagantjärgi veelgi detailsemalt.

Päevane fitnessi taseme ja stressi jälgimine
Tänu Elevate randmelt pulsi lugemise tehnoloogiale, laseb vivosmart 4 sul jälgida tähtsaid aspekte oma tervise ja stressitaseme kohta ning annab tagasisidet, kuidas su keha reageerib erinevatele teguritele.
Näiteks mõõdab kell VO2 max-i ja treenituse astet - 2 indikaatorit füüsilises vormis, mis aegamööda paranevad.
Ühtlasi jälgib kell su südamelöökide erinevust (HRV), mis aitab määrata stressitaset. Vivosmart 4 annab sulle randmel märku, kui füüsilised või emotsionaalsed tegurid põhjustavad stressitaseme tõusu, ning tänu sellele saad otsida võimalust, et pingeid maandada.

Nutiteavitused ja nutifunktsioonid
Et aidata sul püsida kiires elutempos, saad oma e-maile, sõnumeid ja sotsiaalmeedia teavitusi vaadata otse randmelt.
Lisaks funktsioonid, mis aitavad sul ühenduses olla - nagu näiteks automaatsed üleslaadimised Garmin Connect-i ja ühilduvus TrueUp-iga, mis laseb sünkroniseerida mitut aktiivsusmonitori. Funktsioon "leia mu telefon" ja muusikamängija on samuti randmelt kättesaadavad.

Ühenda ja võistle
Oma tegevustel ja saavutustel silma peal hoidmine on üsnagi lihtne. Vivosmart 4 aktiivsusmonitor sünkroniseerib kogu info automaatselt Garmin Connect-iga - meie veebikeskkonnaga, kus saad vaadata oma progressi, liituda võistlustega ja isegi jagada oma saavutusi sotsiaalmeedias.
Garmin Connect on tasuta ja saadaval nii arvutis kui ka nutiseadmetes (Garmin Connect mobiilirakendus).

Tagasi

  • Üldised parameetrid

    tootja Garmin
    värv must
    vahetatav rihm Ei
  • Kell

    kella tüüp aktiivsusmonitor
    komplektis kaabel
    korpuse materjal alumiinium
  • Ekraan

    ekraani resolutsioon
    48x128
  • Andmeside

    Bluetooth Jah
  • Mõõtmed

    kaal 17,1 g
  • Tervise ja aktiivsuse jälgimine

    pulsi mõõtmine randmelt
    füüsilise aktiivsuse jälgimine Jah
    treeningrežiimid Jah
    une jälgimine Jah
    maksimaalse hapnikutarbimise mõõtmine (VO2 max)
    Jah
  • Funktsioonid

    sensorid valgussensor, aktseleromeeter, pulsiandur, altimeeter
  • Lingid

Tagasi

Tagasi

Toodet saavad hinnata vaid ostu sooritanud kasutajad.

Hinnangu esitamisel jälgi hea tava reegleid. Lisateave hinnangute kohta loe siit.

Hetkel arvustused puuduvad.

Peale ostu sooritamist avaneb võimalus anda enda panus ja jätta esimesena tootele arvustus.