Klienditeenindus avatud iga päev 9-21 640 6400

Ostukorv

Ostukorvis pole tooteid

Tagasi

Telefon (E-P 9-21):  640 6400
Kohustuslik väli

Pulsikell Polar Vantage V

Pulsikell Polar Vantage V
  • Pulsikell Polar Vantage V
  • Pulsikell Polar Vantage V
  • Pulsikell Polar Vantage V
  • Pulsikell Polar Vantage V
  • Pulsikell Polar Vantage V
  • Pulsikell Polar Vantage V
  • Pulsikell Polar Vantage V
  • Pulsikell Polar Vantage V
  • Pulsikell Polar Vantage V
  • Pulsikell Polar Vantage V
  • Pulsikell Polar Vantage V
  • Pulsikell Polar Vantage V
  • Pulsikell Polar Vantage V
  • Pulsikell Polar Vantage V
  • Pulsikell Polar Vantage V
  • Pulsikell Polar Vantage V
  • Pulsikell Polar Vantage V
  • Pulsikell Polar Vantage V

Pulsikell Polar Vantage V

Tootekood: VANTAGEVO Tootja: Polar
329.99 €

Toode pole jaekauplustest saadaval

Premium-klassi GPS-ga spordikell mitme spordiala ja triatloni treenimiseks

Polar Vantage V abil treenid nutikamalt ja avastad endas võitja. Polar Vantage V on premium-klassi spordikell, mis on loodud professionaalsetele sportlastele, kuid ka kõigile neile, kes treenivad nagu profid. Kui otsid triatloni- või maratonitreeningu jaoks kvaliteetset veekindlat kaaslast, on Polar Vantage V ideaalne valik.

Loe edasi

Sarnane toode meie valikus

Tarne võimalused Sobilik tarneviis vali ostukorvis

Tagasi

KVALITEETNE SPORDITEHNOLOOGIA
Uusimate käekellavaldkonna tehnoloogiliste uuenduste kasutamine tagab, et Polar Vantage V annab sulle kõik täpsed andmed, mida vajad treeningu tulemuste maksimeerimiseks.

RANDMEPÕHISTE PULSIMÕÕTURITE UUS PÕLVKOND
Polar Vantage V tutvustab pulsi jälgimise tehnoloogia uut põlvkonda: Polar Precision Prime anduri sünteestehnoloogiat. See uuendus ühendab endas pulsi optilise mõõtmise ja nahakontakti kaudu mõõtmise, et välistada igasugused liikumismoonutused, mis võiksid häirida pulsi signaali ja genereerida ebausaldusväärseid näite.
Sel moel on tagatud sinu südamelöökide täpne jälgimine ka kõige keerukamates tingimustes ja treeningkordade ajal.

JÄLGI OMA JOOKSU VÕIMSUST
Jooksu võimsuse näitaja on heaks täienduseks pulsi jälgimisele – see aitab sul silmas pidada jooksu välist koormust.
Võimsus reageerib intensiivsuse muutustele kiiremini kui süda ja seetõttu on jooksu võimsus suurepärane võrdlusnäitaja intervalli- ja mägitreeningutel. Samuti saad selle abil hoida jooksu (nt võistluse) ajal pingutust püsival tasemel.
Arvutamine toimub Polari spetsiaalalgoritmi abil ja see põhineb sinu GPSi ja baromeetri andmetel.
Polar Vantage V arvutab jooksu võimsuse abil sinu lihaskoormuse ehk koormuse, mis avaldub treeningu ajal sinu liigestele, lihastele ja luukonnale.

OPTIMEERI OMA TREENING
Kui soovid treenida nagu proff, pead ka taastuma nagu proff. Polar Vantage V aitab leida treenimise ja puhkamise vahel õige tasakaalu ning vältida vigastusi, kasutades selleks ainulaadset terviklikku treeningukoormuse ja taastumise jälgimise lahendust.

TEA, KUIDAS TREENID
Uus Training Load Pro™ annab mitmekülgse ülevaate sellest, kuidas treeningud erinevatel viisidel su kehale pinget avaldavad.

VÄLDI ÜLETREENIMIST JA VIGASTUSI
Recovery Pro™ näitab, kas su keha on treeninguks valmis, ja annab tagasisidet taastumise kohta.
Kui soovid treenimisega saavutada teatud kindlaid eesmärke, pead leidma tasakaalu erinevat liiki treeningute ja puhkuse vahel. Polar Vantage V jälgib su treeningukoormust igal treeningul, mõõdab päevase ja pikaajalise taastumise tasemeid ning aitab sul kindlaks teha isiklikud koormuspiirid, andes märku, kui oled treeninud liiga palju, liiga vähe või täpselt parajalt.
Polar Vantage V annab sulle igaks päevaks personaalseid treeningusoovitusi ja hoiatab ületreenimise, vigastuse või haiguse ohtude eest. Lisaks tuvastab kell ka treeninguvälistest asjaoludest tingitud liigse stressi olemasolu ning motiveerib sind treenimist jätkama, kui märkab su hoo ja innu raugemist.

TRAINING LOAD PRO
Treening paneb pinge alla sinu keha erinevad süsteemid. Polar Vantage V annab tervikliku ülevaate sellest, kuidas treeningud neid erinevaid kehasüsteeme pingutavad ja kuidas see sinu võimekust mõjutab.
Training Load Pro toob välja sinu treeningukoormuse taseme nii kardiovaskulaarsele kui lihasluukonna süsteemile (südamekoormus ja lihaskoormus), võttes arvesse ka seda, kui suurt pinget sa ise tajud (subjektiivne koormus).
Kui sa tead, millise pinge all iga kehasüsteem on, saad treeninguid optimeerida, tegeledes õigel ajal õige kehasüsteemiga. Iga treeningukoormuse kohta saad numbrilise väärtuse, sõnalise tagasiside ja visuaalse diagrammi.

SÜDAMEKOORMUS
Südamekoormuse väärtus annab sulle teada, millise pingega mõjus treening kardiovaskulaarsele süsteemile. See arvutatakse pärast igat trenni pulsi andmete alusel.
Sinu südamekoormus arvutatakse treeninguimpulsina (TRIMP), mis on treeningukoormuse kvantifitseerimise üldaktsepteeritud meetod.

LIHASKOORMUS
Lihaskoormuse väärtus annab sulle teada, millise pingega mõjus treening lihastele. Lihaskoormuse väärtus aitab sul kvantifitseerida treeningukoormust suure intensiivsusega treeningute ajal, nt lühikeste intervallide, sprintide ja mägitreeningute korral, kui pulss ei jõua piisavalt kiiresti intensiivsuse muutustele reageerida.

TAJUTAV KOORMUS
Tajutav koormus on väärtus, mis võtab arvesse sinu enda subjektiivset tunnetust treeningu raskusastme kohta.
Treeningu ja puhkuse vahelise tasakaalu leidmisel on ülimalt tähtis õppida oma keha kuulama ja ühendada subjektiivne taju Polar Vantage V andmetega. Sportlased õpivad seda treeningute käigus ja sinu treeninguandmed aitavad sul oma keha paremini tundma õppida.
Sinu tajutav koormus kvantifitseeritakse pingutuse subjektiivse tunnetuse määraga (Rate of Perceived Exertion, RPE), mis on treeningukoormuse kvantifitseerimise teaduslikult tunnustatud meetod. Sinu tajutava koormuse tasemed näitavad, kui tugev oli treening võrrelduna viimase 90 päeva treeningute keskmisega.

PINGE JA TALUVUS
Lisaks üksikute treeningute treeningkoormusele saad jälgida pikaajalist südamekoormust ehk pinge ja taluvuse suhet.
Pinge näitab, kui palju sa oled end viimasel ajal treeningutega pingutanud. See näitab viimase 7 päeva keskmist päevakoormust.
Taluvus näitab, milline on sinu ettevalmistus kardiotreeningu talumiseks. See näitab viimase 28 päeva keskmist päevakoormust. Kardiotreeningu taluvuse parandamiseks suurenda treeningkoormust aeglaselt pikema aja vältel.
Südamekoormuse olek võrdleb sinu pinget taluvusega ja hindab treeningu mõju sinu kehale.

RECOVERY PRO (EELDAB POLAR H10 OLEMASOLU)
Polar Vantage V ainulaadne taastumise jälgimise lahendus aitab sul vältida ületreenimist ja vigastusi. See mõõdab keha tegeliku taastumise näitajaid ning annab taastumise kohta tagasisidet ja juhiseid.

ROHKEM KUI VAID SPORDIKELL
Kui treenid koos Polar Vantage V-ga, avaneb sulle juurdepääs kogu Polari ökosüsteemile, kus kõik on omavahel ühendatud. Polar Flow's on ühel platvormil mugavalt kättesaadavad kõik sinu treeninguandmed. .
Treeninguandmed saad automaatselt sünkroonida muude teenustega, nt Strava või TrainingPeaksiga.

NUTIKAMAD TREENINGUD
Planeeri üksikuid treeninguid või koosta personaalne treeningplaan, sünkrooni need oma Polari tootega ning treeni nutikamalt tänu reaalajas juhistele.

VALI ENAM KUI 100 SPORDIALA HULGAST
Saad valida enam kui 100 spordiala hulgast ja lisada Polari spordikellale oma lemmikspordialade profiilid Polar Flow's. Spordikellale saad lisada kuni 20 spordiala profiili ja kohandada igaühel neist seadeid.
Näiteks saad määratleda individuaalselt pulsi, kiiruse või jõutsoonid ja valida, millised andmed treeningu ajal kella numbrilaual kuvatakse.
Õige spordiala profiili kasutamine aitab hoida treeningulogi Polar Flow's ajakohasena. Lisaks saad spordialapõhist tagasisidet.

KOHANDA OMA TREENINGUPLAANE
Kõige enam aitab eesmärgi saavutamisele kaasa konkreetne plaan. Koosta meie hooaja planeerimise tööriista abil aastane treeningplaan või pane paika personaalne kohandatav jooksuprogramm.

ANALÜÜSI OMA ARENGUT
Hangi personaalset tagasisidet oma treeningkordade, üldise aktiivsuse ja une kohta. Analüüsi liikvel olles Flow' rakenduses ja põhjalikumalt Flow' veebiteenuses.

AUTOMAATNE TREENINGUPÄEVIK
Kui kasutad treeningu ajal Polari spordikella, salvestatakse sinu treeninguandmed Polar Flow'sse. Põhjalikud analüüsitööriistad avavad sinu treeningute tegeliku sisu.

TASUTA VEEBIPÕHINE TREENINGULOGI POLARI TOODETELE
Polar Flow on veebiaken, mille kaudu saad jälgida oma treeninguid, aktiivsust ja und. See töötab sujuvalt sinu Polari tootega ja aitab sul jälgida oma treeninguid, analüüsida edenemist ning jõuda suuremate eesmärkideni. Saadaval lauaarvutites ja mobiilsideseadmetes.

Tagasi

  • Üldised parameetrid

    tootja Polar
    värv oranž
    veekindel kuni 30 m
    vahetatav rihm Jah
  • Kell

    kella tüüp spordikell
  • Ekraan

    ekraani diagonaal 1,2 "
    ekraani resolutsioon
    240x240
  • Mõõtmed

    kaal 66 g
    kõrgus 4,6 cm
    laius 4,6 cm
    sügavus 1,3 cm
  • Aku

    mahtuvus 320 mAh
  • Tervise ja aktiivsuse jälgimine

    pulsi mõõtmine randmelt
    maksimaalse hapnikutarbimise mõõtmine (VO2 max)
    Jah
  • Funktsioonid

    GPS
    Jah
    sensorid GPS, GLONASS, baromeeter
  • Lingid

Tagasi

Toodet saavad hinnata vaid ostu sooritanud kasutajad.

Hinnangu esitamisel jälgi hea tava reegleid. Lisateave hinnangute kohta loe siit.

Hetkel arvustused puuduvad.

Peale ostu sooritamist avaneb võimalus anda enda panus ja jätta esimesena tootele arvustus.