Klienditeenindus avatud iga päev 9-21 640 6400

Ostukorv

Ostukorvis pole tooteid

Tagasi

Telefon (E-P 9-21):  640 6400
Kohustuslik väli

Klaviatuur Logitech G Pro (US)

Klaviatuur Logitech G Pro (US)
  • Klaviatuur Logitech G Pro (US)
  • Klaviatuur Logitech G Pro (US)
  • Klaviatuur Logitech G Pro (US)
  • Klaviatuur Logitech G Pro (US)
  • Klaviatuur Logitech G Pro (US)
  • Klaviatuur Logitech G Pro (US)
  • Klaviatuur Logitech G Pro (US)
  • Klaviatuur Logitech G Pro (US)

Klaviatuur Logitech G Pro (US)

Tootekood: 920-008294 Tootja: Logitech
149.99 €

Toode pole jaekauplustest saadaval

Esimene Logitech G-seeria klaviatuur kannab nime Pro ning on disainitud ja ehitatud vastama maailma tipptasemel e-spordi atleetide nõuetele. See tähendab ülimat töökindlust ning jõudlust, mis viib su võiduni.

Loe edasi

Sarnane toode meie valikus

Tarne võimalused Sobilik tarneviis vali ostukorvis

Tagasi

Ülim jõudlus
Romer-G™ lüliti on loodud eesmärgiga pakkuda profitasemel töökindlust, reageerimisaega ja vastupidavust. Lühike 1,5mm rakendumisdistants on 25% kiirem kui standardne mehhaaniline lüliti. Perfektne segu kiirusest, täpsusest ja vaikusest, teeb sellest lülitist salamõrtsuka.

Kaasaegne ning kaasaskantav

Numbriklaviatuurita ehitus annab rohkem vabadust lauapinnale ning lubab hiirel seeläbi vabalt ja suurema raadiusega liikuda. Eemaldatav kaabel tagab turvalisema transpordi sinu järgmisele turniirile. Iga komponent on ehitatud vastupidavusele mõeldes ning kogu klaviatuur on tugevdatud ülitugeva terasest tagaplaadiga.

Innovatsioon mehhaaniliste lülitite taga

Et iga sinu mäng läheks veelgi paremini, on Logitech keskendunud klahvivajutuse signaali töötlusele, ehk KSP (Keystroke Signel Processing). See on jada sündmuseid, mis tõlgib nupuvajutuse USB signaaliks. Et muuta Logitech G Pro klaviatuuri reageerimisaeg uskumatult lühikeseks, on Logitech optimeerinud KSP, et see oleks kuni 10ms kiirem kui teistel turul leiduvatel mänguri klaviatuuridel. Kiirus ei ole lihtsalt lülitis, see on kogu süsteem mis algab vajutusega ja KSP-ga.

70+ miljonit täpset vajutust

Logitech G Pro ühendab omavahel targa KSP ja Romer-G mehhaanilised lülitid, mis sisaldavad kahekontaktilist disaini, et välistada vead nagu näiteks topelt vajutus. Vastupidavusega kuni 70 miljonit vajutust võid kindel olla, et sinu klaviatuur ei vea sind alt oma eluea ajal.

Hoia oma varustus tervena

Profitasemel mängijad võivad reisida kuni 150 päeva aastas ning seetõttu vajavad nad vastupidavat varustust. Põimitud kaabel on klaviatuuri küljest eemaldatav, et see ei läheks katki.

Vajuta kõiki nuppe korraga

Mitme nupu sisend tähendab keeruliste nupukombinatsioonide õiget täide viimist iga kord. 26 nupu tuvastus, võimaldab sul vajutada pea igat arvu nuppe + modifitseerimisnuppe (Control, Alt, Shift) igasuguses järjekorras, ning saavutada iga kord soovitud tulemus.

Kohanda vastavalt vajadusele

Lülita valgus sisse vaid olulistel nuppudel, et neid oleks lihtne pimedas leida. Pro klaviatuuri iga nupp on valgustatud 16,8 miljonit erinevat värvi kohandatava valgusega. Võistluste jaoks, kus tarkvara kasutamine on keelatud, saad salvestada erinevaid värvi mustreid klaviatuuri mälusse.*
* Profiili seadistamiseks on vajalik Logitech Gaming Software.

Elavda oma mängu

Logitech Gaming Software on varustatud sisseehitatud valgusprofiilidega rohkem kui 300 erineva mängu jaoks. Lülitage sisse automaatne mängu tuvastus LGS tarkvarast, et saada ligipääs nendele profiilidele ning et need rakenduks automaatselt kui mäng algab.*
* Seadete muutmiseks on vajalik Logitech Gaming Software

Ennetage juhuslikke nupuvajutusi

Ära kaota võistlust lihtsalt Windows-nupu vastu miniemise pärast. Kasuta Logitech Gaming Software tarkvara, et see nupp desaktiveerida.*
* Kohandatud mängurežiim vajab Logitech Gaming Software tarkvara olemasolu. Mängurežiim ei desaktiveeri Windows-nuppu, kui LGS ei ole installeeritud.

Kolm kraadi vabadust

Kolmeastmeline klaviatuuri kaldenurga kohandamine võimaldab sul selle seada 0-, 4- või 8-kraadise nurga alla. Kummist toed ei lase klaviatuuril paigast liikuda.

Tagasi

  • Klaviatuur

    klaviatuuri ühenduse tüüp USB-A
    funktsiooninupud Jah
    lisanupud Programmeeritavad FN nupud
    paigutus US
    klaviatuuri taustvalgustus Jah
  • Tarkvara

    operatsioonisüsteemide tugi Windows 7, Windows 8, Windows 10
  • Ühenduvus

    ühendusliidese tüüp USB-A
  • Mõõtmed

    kaal
    0,98 kg
    kõrgus 15,3 cm
    laius 36 cm
    sügavus 3,43 cm
  • Üldised parameetrid

    seadme tüüp juhtmega klaviatuur
    tootja Logitech
    värv must
  • Lingid

Tagasi

Toodet saavad hinnata vaid ostu sooritanud kasutajad.

Hinnangu esitamisel jälgi hea tava reegleid. Lisateave hinnangute kohta loe siit.

Hetkel arvustused puuduvad.

Peale ostu sooritamist avaneb võimalus anda enda panus ja jätta esimesena tootele arvustus.