Klienditeenindus avatud iga päev 9-21 640 6400

Ostukorv

Ostukorvis pole tooteid

Tagasi

Telefon (E-P 9-21):  640 6400
Kohustuslik väli

27" Apple iMac Pro 5K (SWE)

27" Apple iMac Pro 5K (SWE)
  • 27" Apple iMac Pro 5K (SWE)
  • 27" Apple iMac Pro 5K (SWE)
  • 27" Apple iMac Pro 5K (SWE)
  • 27" Apple iMac Pro 5K (SWE)
  • 27" Apple iMac Pro 5K (SWE)
  • 27" Apple iMac Pro 5K (SWE)
  • 27" Apple iMac Pro 5K (SWE)
  • 27" Apple iMac Pro 5K (SWE)
  • 27" Apple iMac Pro 5K (SWE)
  • 27" Apple iMac Pro 5K (SWE)

27" Apple iMac Pro 5K (SWE)

Tootekood: MQ2Y2KS/A Tootja: Apple
5499 €

Toode pole jaekauplustest saadaval

iMac on proffide lemmik. Seega, kui nad palusid Apple'l ehitada ülivõimas iMac, pandi kõik mängu. Tulemuseks on tööjaamatasemel Mac, mille protsessorite, graafikaprotsessori, kõvaketta, mälu ja S/V määratu koguvõimsus on suurim, mis ühelgi Macil eales on olnud. Seejuures pole ikoonilisele kõik-ühes disainile aga millimeetritki lisatud. Nüüd saavad kõik alates videotöötlejatest, graafilistest disaineritest ja muusikutest kuni tarkvaraarendajate ning teadlasteni teha oma tööd enneolematul viisil. Siin ta on: iMac Pro. Kaunis ja võimas unistustearvuti.

Loe edasi

Tarne võimalused Sobilik tarneviis vali ostukorvis

Tagasi

8 tuumaga iMac.
8-tuumaline iMac on harukordne nähtus. Kui sellele lisada veel kuni 4,2 GHz Turbo Boost, on iMac Pro kujul tegu võimsa ja paindliku arvutiga, mis ühendab endas mitmetuumalise töötluse ja ühelõimelise jõudluse. Kõik – nii failide renderdamine, 4K-videote töötlemine, reaalajas heliefektide loomine või uue tipptasemel rakenduse koostamine – töötab välgukiirusel. See on järjekordne tõestus sellest, et jõud on mitmuses.

Vega Graphics. Jõu- ja ilunumbrid.
iMaci tulevasele võimsusele mõeldes Apple teadis, et seda suudab tagada vaid üks graafikakiip – kuid siis polnud seda veel olemas. iMac Pro toob mängu täiesti uue taseme. Radeon Pro Vega on kiip, mis on võimsuselt võrdne topeltlaia graafikakaardiga ja on varasematest iMaci graafikakaartidest enam kui kolm korda kiirem. See võimaldab virtuaalreaalsuse jaoks kõrgemat kaadrisagedust, renderdada ruumilisi pilte reaalajas, kuvada tõetruumaid eriefekte ja mängida mänge maksimumsätetel. See on üks suur põhjus, miks iMac Pro on võimsuse kehastus.

Ja rohkem mälu suurteks projektideks.
iMac Pro mahutab vapustava hulga mälu – 32 GB. Seega saad kuvada, simuleerida ja renderdada tohutuid ruumilisi mudeleid. Ja luua mitmeid testikeskkondi, mida saab kasutada arenduseks eri platvormidel. Võid arvukalt rakendusi samaaegselt avatuna hoida. Ja töötada sujuvalt andmemahukate ülesannetega.

Ülikiire kõvaketas. Juba laaditud ja töötab.
Sinu käsutuses on kuni 1 TB välkmälu, mille abil saad töötada mahukate 4K- ja HD-projektidega koodekitest olenemata. 3 GB/s läbilaskevõime juures on ülimahukate failide laadimine ja rakenduste käivitamine kiirem kui kunagi varem. Tahad näha, kui kiiresti see käib? Tahad seda uuesti näha?

Tõsine töö. Tõsised väljundid.
Profiseadmele kohaselt leiab selleltki isendilt rohkesti kiireid liideseid, mis annavad välja suure tööjaamajõudluse. Esiteks on saadaval neli Thunderbolt 3 liidest, mille abil saab ühendada kaks 5K monitori, andes kokku 44 miljonit pikslit, ja võimaldada andmeedastuskiiruse 40 GB/s. Lisaks sellele on veel üks asi, mida ilmselt iMacilt ei ootaks: 10 GB Ethernet. Teisisõnu on failide ühiskasutus töölauaarvutite vahel ja võrgus oleva salvestusruumi kasutamine nüüd kuni kümme korda kiirem.

5K Retina-ekraan. Näitab, kuidas asjad on.
On ilmselge, et kui tegu on iMaciga, on sel ka lummav ekraan. Ja iMac Pro hoiab lippu kõrgel. Tegelikult on selle 27-tolline ekraan Apple'i seni parim ekraan, võimaldades 14,7 miljoni piksli lõikes 500 nitti eredust. Laia värvigamma (P3) ja üle miljardi värvi toega iMac Pro ekraanil on kõik hämmastavalt elutruu.

Arenenum jahutussüsteem. Cool.
Jõudlus nõuab võimsust, aga võimsus tekitab soojust. Küsimuse lahendamiseks töötati iMac Prole välja täiesti uue topeltpuhurite, võimsa soojusvaheti ja lisaventilatsiooniga jahutussüsteemi. Mis on tulemus? Peaaegu 75 protsenti tõhusam ventilatsioon ja 80 protsenti suurem soojusmahtuvus. Nii tuleb iMac Pro toime 500 vatise võimsusega ja ületab selles vallas eelmist iMaci 67 protsendi võrra – jäädes seejuures lahedalt jahedaks.

Uhiuued kõlarid. Sa veel kuuled nendest.
iMac Pro on nii kõrvu kui ka silmi paitav. Täiustatud stereokõlaritel on suur sageduskaja ning need toovad kuuldavale rikkalikke bassinoote ja tugevat heli. Erakordselt tõetruuna kõlavad nii simblihelid, mitmekihilised efektid kui ka sämplid.

Tagasi

  • Ekraan

    ekraani suurus 27"
    ekraani resolutsioon
    5120x2880
  • Protsessor

    protsessori tootja Intel
    protsessori tüüp Xeon 8-core
    protsessor W-2145
    kiirus 3,2 kuni 4,2 GHz
    vahemälu 19 MB
  • Põhimälu

    RAM
    32 GB
    mälu kiirus 2666 MHz
    mälu tüüp DDR4
  • Salvestusmälu

    mäluseadme maht 1000 GB
    mäluseadme tüüp SSD
  • Graafika

    graafikakaardi mälu tüüp HBM2
  • Liidesed

    DisplayPort Ei
    HDMI Ei
    Mini DisplayPort Ei
    USB-A 3.2
    4 tk
  • Seadmed

    integreeritud mikrofon Jah
    klaviatuuri paigutus Nordic
  • Korpus

    korpuse tüüp All-in-one
  • Mõõtmed

    kaal
    9,7 kg
    laius 65 cm
    sügavus 20,3 cm
  • Üldised parameetrid

    komplektis Apple Magic Keyboard juhtmeta klaviatuur, Apple Magic Mouse 2 juhtmeta hiir, voolukaabel
    tootja Apple
  • Lingid

Tagasi

Tagasi

Toodet saavad hinnata vaid ostu sooritanud kasutajad.

Hinnangu esitamisel jälgi hea tava reegleid. Lisateave hinnangute kohta loe siit.

Hetkel arvustused puuduvad.

Peale ostu sooritamist avaneb võimalus anda enda panus ja jätta esimesena tootele arvustus.