Klienditeenindus avatud iga päev 9-21 640 6400

Ostukorv

Ostukorvis pole tooteid

Tagasi

Telefon (E-P 9-21):  640 6400
Kohustuslik väli

Espressomasin DeLonghi Magnifica S

Espressomasin DeLonghi Magnifica S
  • Espressomasin DeLonghi Magnifica S

Espressomasin DeLonghi Magnifica S

Tootekood: ECAM22.360.B Tootja: DeLonghi
479.99 €

Toode pole jaekauplustest saadaval

Avasta koos De`Longhi kohvimasinatega Itaalia kohvi maitse!
De`Longhi kaubamärk on ülemaailmselt tuntud ekspert kohvivalmistamise uuenduste valdkonnas. See tagab kõrgtehnoloogia ja usaldusväärsuse. De`Longhi on põlvest-põlve edasi antud kirg kvaliteedi ja uuendusliku disaini vastu, eelkõige aga armastus kohvi vastu - aromaatse, sametise ja kompromissitult parima kohvi vastu.

Loe edasi

Sarnane toode meie valikus

Tarne võimalused Sobilik tarneviis vali ostukorvis

Tagasi

De`Longhi on ligi 100-aastase ajaloo ja Itaalia juurtega pereettevõte. Meie ettevõte on juba 140 riigis ja uuenduslike kohvivalmistamistehnoloogiate vallas kuulume maailma parimate ekspertide hulka. Ettevõtte nimi tuleneb ettevõtte omaniku nimest - Giuseppe De`Longhi. De`Longhi on midagi enamat kui lihtsalt kohv. See on põlvest-põlve edasi antud kvaliteet ja itaaliapärane disain. Põneva kohviloo kodu on Itaalia linn Treviso, poeetiliselt tuntud kui coretese citta, st lahke linn. Miks? See linn ei ole mitte ainult koht, mille õhkkonda nautis Itaalia aristokraatia. Just Trevisos sündis De`Longhi.
Automaatne kohvimasin ECAM 22.360.B on suurepärane Itaalia stiilis pakkumine kohvi armastajatele. Masin kasutab kõrgtehnoloogiat, mis tagab parima, tiheda crema-vahuga kaetud aromaatse espresso. Tänu patenteeritud automaatsele piima vahustamise süsteemile saad ühe nupulevajutusega nautida sametist cappuccino`t. Ja veel - mugavaks kasutamiseks on masin varustatud LCD-ekraaniga. See ekraan on Sinu kaaslane kohvivalmistamisel ja on Sulle abiks masina hooldamisel.

Optimaalne rõhk kohvivalmistamisel
Tänu Itaalia päritolule teame, et iga kohvioa maitse esiletoomiseks peab ka kõige väikesemate detailide eest hoolt kandma. Optimaalne rõhk De`Longhi kohvimasinates võimaldab komplekse ja intensiivse aroomi.

Kaasaegne küttesüsteem kahe Thermoblock-veesoojendiga
Tänu Thermoblockile on kohv valmistatud ideaalsel temperatuuril, tagades parima maitseelamuse. Saavutamaks kiiresti hõrku jooki, on kõik De`Longhi kohvimasinad varustatud automaatse piima vahustamise süsteemiga ja kahe Thermoblock-veesoojendiga, mis säilitavad vajaliku temperatuuri kogu valmistamistsükli ajal. See on kooskõlas kõrgete kvaliteedistandarditega. Esimene on veesoojendi kohvi valmistamiseks, teine piima soojendamiseks. Tänu sellele, et piimakohv valmistatakse soojendi jahtumist ootamata, on kohv valmistatud optimaalsetes tingimustes! Thermoblock-veesoojendi eelis on madal müratase ja kiire soojenemine, mis tagab erakordselt mugava kasutamise. Niiviisi on kohvimasin silmapilguga valmis Sinu lemmikkohvi valmistamiseks.

Vaikne, vastupidav kohviveski 13-astmelise reguleeritava jahvatusega
Kõigi piimakohvide aluseks oleva ideaalse aroomi ja maitsega espresso saavutatakse kohviubade õige jahvatamisega. Kõigil De`Longhi kohvimasinatel on sisseehitatud terasveski 13-astmelise reguleeritava jahvatusega, mis tagab maksimaalse jahvatamise. See võimaldab erinevatest kohvisortidest valmistada ideaalse tõmmise. Terasveski võimaldab jahvatamise seadistusi määrata suurima täpsusega ja nii on võimalik esile tuua kohviubade rikkalik maitse. Teraskonstruktsioon suurendab veski tugevust ja vastupidavust mehhaanilisele kulumisele. Sellistest lahendusetest saavad kasu professionaalsed baristad!
Kõigil De`Longhi kohvimasinatel kasutatakse terasveskeid. Terasveskid on optimaalne lahendus ja seda tõestab kohvimasinate lai kasutamine kohvikudes ja restoranides. Kahtluse korral küsi oma lemmikkohvikus barista käest, millest on tehtud kohviveski tema kohvimasinas.

Automaatne piima vahustamise süsteem
Tagamaks oma toodete kõrgemat funktsionaalsust on De`Longhi kaubamärk kohvimasina ECAM 22.360.B varustanud integreeritud automaatse piimavahutamise süsteemiga. Nüüd saad ühe nupulevajutusega valmistada ideaalselt tiheda ja kreemja vahuga cappuccino`t, mis vaimustab isegi kõige nõudlikumat kohvijoojat. Piima vahustades kasutab süsteem ainult nii palju piima, mida vahu jaoks vaja, ülejäänud piim jääb kannu. Pärast kohvi valmistamist saab karahvini hoida külmkapis. Tänu sellele jääb piim alati värskeks ja sobivalt jahutatuks. Piimavahustamise süsteemi puhtana hoidmiseks on kannul automaatpuhastusfunktsioon, mis aktiveerib veeloputustsükli ja auruoa, et piimavalmistamise elemendid saaksid puhtaks. Pealegi kõiki mahuti osi saab pesta nõudupesumasinas. Niiviisi saad kindel olla, et mahuti on kiiresti ja põhjalikult puhastatud.

Määratud nupud
Maksimaalse lihtsuse tagamiseks on De`Longhi kujundajad igale kohvile määranud oma nupu. Sel moel saad ühe nupulevajutamisega valmistade mitte ainult espressot, vaid ka kohevat cappuccino`t.

Kaasaegne kuvar võimaldab intuitiivset teenindust
Intuitiivne, kaheliiniline LCD-ekraan tagab kasutajasõbralikkuse ja hõlpsa kasutamise. Tänu sellele lood oma lemmikjoogi silmapilguga. Tervet protsessi kontrollides valid menüüst ühe variandi ja juba hetke pärast naudid ääreni täidetud aromaatset kohvitassi! Selged kuvari teated on Sulle abiks masina hooldamises.

Statistika funktsioon
Tänu statistika funktsioonile on Sul kõik kontrolli all. Võid lihtsalt ja täpselt uurida, kui palju kohvi ja piimajooki on masinas valmistatud. Samuti saad teada katlakivi eemaldamise arvu, kasutatud veekoguse ja veefiltrite arvu. Selle teadmine aitab Sul kohvimasina eest hoolitseda ja kontrollida selle seisundit igal ajal.

Üheaegselt valmib kaks espressot
Ajasääst ja kohvi valmistamise lihtsus on De`Longhi kujundajate peamised eesmärgid. Sellepärast võimaldavad kõik kohvimasinad valmistada üheaegselt kaht espressot ilma kompromissita kvaliteedis ja maitses.

Oa- ning jahvatatud kohvi kasutamine
De`Longhi kohvimasinad mitte ainult ei valmista ühe nupule-vajutusega värsketest ubadest unistuste kohvi, vaid võimaldavad tõmmist valmistada ka jahvatud kohvist.

Kohanda kohvikogust oma vajadustele!
Tänu joogi maitse ja mahu reguleerimisele saad eksperimenteerida kohvi rikkusega, kohandades oma eelistuste järgi nii aroomi kui ka kohvimahtu tassis.

Reguleeritav adapteri kõrgus - tassid kuni 14 cm kõrged!
Adapteri reguleerimisvõimalus (86-142 mm!) võimaldab erineva suurusega tasside kasutamist. See tähendab, et kohvi saad valmistada nii oma lemmikkruusis kui ka 14 cm kõrguses uhkes latte macchiato klaasis. Lisaks tekitab reguleerimine mustale kohvile ühtlase crema, valades ei teki pritsmeid ja Sinu cappuccino`l on palju ruumi koheva piimavahu jaoks.

Seade, mis muudab vee karedust
Kõikidel De`Longhi automaatsetel kohvimasinatel on märkimisväärne omadus - masina programmeerimine kraanivee kareduse järgi. Valida on neli kareduse astet. Sellisel viisil saad optimeerida katlakivi eemaldamise sagedust ja võid olla kindel, et masin on õigesti hoolitsetud ja puhas.

Automaatne loputus ja katlakivi eemaldus
Kasutajate mugavuse eesmärgil on kõik kohvimasinad varustatud automaatse puhastuse ja katlakivi eemaldusega. Traadistik puhastatakse kohvijääkidest juba automaatse loputuse sisse lülitamisel. Samal ajal sisetsükkel soojeneb selleks, et kohvi saaks valmistada õigel temperatuuril. Enne kohvimasina välja lülitamist on traadistik kohvi sadestisest uuesti puhtaks loputatud, kindlustades Sulle alati parima värske kohvi. Tänu puhastus- ja katlakivieemaldamise süsteemi automatiseerimisele on Sul rohkem aega ideaalse kohvi nautimiseks! Lisaks on kõik masinaosad hõlpsasti hooldatavad, see aitab kohvimasinat puhtana hoida.

Eemaldatav kohvivalmistamise süsteem - puhtus ilma lisakuludeta!
De`Longhi masinates kasutatav eemaldatav kohvivalmistamise süsteem ja juurdepääs masina sisemusse tagavad hügieeninõuetele vastava kasutamise ja mitmeaastase seadme töötamise ilma hooldusteenuste ja parandamisega seotud lisakuludeta. Tänu sellele Sa mitte ainult ei säästa aega, vaid hoiad ka masinat puhtana ja samas pikendad kasutusaega. Juurdepääs kohvimasina ja kohvivalmistamise süsteemi sisemusse võimaldab Sul puhastamisprotsessiga ise toime tulla. Samas võid kindel olla, et masin on õigesti kasutatud ja hooldatud ning serveeritud kohv on parima kvaliteediga. Nõuetekohane ehitus ja kompaktsed moodulid võimaldavad seadme loputamist voolava vee all ilma keemilisi puhastusaineid kasutamata või masinat parandusse viimata. De`Longhi patenteerinud juhtmeta kohvivalmistamise süsteem ja kohvi eelvalmistamise tehnoloogia võimaldavad lõhnameelte ergutamist kõikide kohvisortidega ja iga espressotassi võlumist värske kohvimaitse ja tiheda crema`ga.

Mugav kasutus
Et pakkuda maksimaalset mugavust ja igapäevast kasutamist on juurdepääs kõikidele osadele eestpoolt. Veepaaki on kerges lahti monteerida, samuti on kerge paak välja tõmmata ja sinna kannust vett valata. Mahuti läbipaistavad seinad aitavad kontrollida veetaset. Äravoolualus on varustatud eemaldatava veetasemenäidikuga, mis annab Sulle täieliku kontrolli ja aitab seda vajadusel kergesti tühjendada.

Veefilter
Kohvimasinas ECAM 22.360.B on võimalik veefiltrit kasutada. See takistab katlakivi teket, pikendab seadme kasutusaega ning vähendab katlakivi eemaldamise vajadust. Veefilter mõjutab ka kohvi maitset ja lõhna, sest filter eemaldab veest ohtlikud ühendid, säilitades samas tervisele olulised mineraalid ja fluoriidid.

Programmeeritav automaatne sisselülitamise funktsioon
Võid programmerida kohvimasinat niimoodi, et see oleks alati töövalmis. Seda võimaldab programmeeritav automaatse sisselülitamise funktsioon. See tähendab, et meie kohvimasin kohandub ideaalselt just Sinu eluviisi ja eelistustega ning isegi kiirel päeval ei puudu kohvilõhn!

Automaatne väljalülitus ja energiat säästev programm
Kohvimasinaid luues peavad De`Longhi insenerid silmas mitte ainult masinate kasutamise rõõmu vaid arvestavad ka keskonnaga. Tänu automaatsele väljalülitusfunktsioonile säästad energiat ja hoolitsed keskonna eest isegi sellele mõtlemata. Aitab sellest, et seadistad ühe viiest võimalikust režiimist ja seade läheb iseenesest ooterežiimile. Puhtuse pärast pole ka vaja muretseda, sest enne väljalülitamist puhastab automaatne loputamisprotsess traadistiku.

Tagasi

  • Espressomasin

    espressomasina tüüp täisautomaatsed
    valmistab ühe nupulevajutusega
    cappuccino
    , espresso
    , must kohv
    võimalus valmistada
    piimavaht, kuum piim, latte macchiato
    , cappuccino
    funktsioonid aktiivne tasside soojendus, eemaldatav keedukamber, heli summutus, piimasüsteemi automaatne loputus
    programmid tasside programmeerimine, sisselülitustaimer, loputusprogramm, katlakivieemaldus programm, veekareduse määramine, väljalülitustaimer, piimasüsteemi puhastus
    kohvi valmistamine automaatne
    eeljahvatatud kohvi kasutusvõimalus Jah
    piimavahustaja Jah
    aur / kuum vesi Jah
    seadistatav kuuma vee kogus Jah
    kaks tassi ühe valmistuskorraga Jah
    kaks piimakohvi ühe valmistuskorraga Ei
    reguleeritava kõrgusega kohvitila 86 – 140 mm
    kohvi kogus 240 ml
    võimsus 1450 W
    pumba võimsus 15 baari
    veemahuti maht 1,8 L
    kohviubade mahuti 250 g
    kohvipaksusahtli maht 14 portsjonit
    seadistatav kohvikangus Jah
    reguleeritav kohviveski Jah
    temperatuuri astmed 4
    veefilter jah
    juhtmehoidik Ei
    ooterežiimil 0 W energiakulu Jah
    kohvipaksusahtli tühjendamise automaatne teavitus Jah
    piimatermos Ei
    piimaanum Jah
    veski roostevabast terasest veski
  • Üldised parameetrid

    displei Jah
    eriomadused Ühe nupuvajutusega cappuccino
    tootja DeLonghi
    valmistatud Rumeenia
    värv must
  • Keel

    menüü keeled inglise, vene
  • Mõõtmed

    laius 35,1 cm
    kõrgus 43 cm
    sügavus 23,8 cm
    kaal
    9 kg

Tagasi

Toodet saavad hinnata vaid ostu sooritanud kasutajad.

Hinnangu esitamisel jälgi hea tava reegleid. Lisateave hinnangute kohta loe siit.

Hetkel arvustused puuduvad.

Peale ostu sooritamist avaneb võimalus anda enda panus ja jätta esimesena tootele arvustus.