Klienditeenindus avatud iga päev 9-21 640 6400

Ostukorv

Ostukorvis pole tooteid

Tagasi

Telefon (E-P 9-21):  640 6400
Kohustuslik väli

Pulsikell Polar M430 (M)

Pulsikell Polar M430 (M)
  • Pulsikell Polar M430 (M)
  • Pulsikell Polar M430 (M)
  • Pulsikell Polar M430 (M)
  • Pulsikell Polar M430 (M)
  • Pulsikell Polar M430 (M)
  • Pulsikell Polar M430 (M)
  • Pulsikell Polar M430 (M)
  • Pulsikell Polar M430 (M)
  • Pulsikell Polar M430 (M)
  • Pulsikell Polar M430 (M)
  • Pulsikell Polar M430 (M)
  • Pulsikell Polar M430 (M)
  • Pulsikell Polar M430 (M)
  • Pulsikell Polar M430 (M)

Pulsikell Polar M430 (M)

Tootekood: M430WHI Tootja: Polar
149.99 €

Toode pole jaekauplustest saadaval

Polar M430 on randmepõhise südame löögisagedusega, täiustatud treeningufunktsioonidega ja ööpäevaringselt töötava aktiivsusmonitoriga GPS-spordikell –tipptasemel kell jooksjatele, kes soovivad ennast ületada.

Loe edasi

Sarnane toode meie valikus

Tarne võimalused Sobilik tarneviis vali ostukorvis

Tagasi

RIHMAVABA
Polar M430 mõõdab hõlpsalt ja täpselt südame löögisagedust randmelt ja annab usaldusväärset teavet.

JOOKSE, MILLAL HING IGATSEB
Integreeritud GPSi abil saad jälgida tempot, läbitud vahemaad ja jooksukoha kõrgust merepinnast. Kui jooksed siseruumis, mõõdab Polar M430 tempot ja läbitud vahemaad randmeliigutuste põhjal.

LIHTNE FÜÜSILISE VÕIMEKUSE TEST
Randmepõhise pulsianduri näidul põhinev Polari füüsilise võimekuse test võimaldab sul alati ja kõikjal enda füüsilist võimekust mõõta – ilma üleliigsete rihmadeta.

JOOKSUPROGRAMM
Sulle koostatakse isiklik kohandatav treeningukava, mis sobib sinu võimete ja eesmärkidega.

JOOKSUINDEKS
Näitab sinu jooksmisvõimekuse arengut.

SLEEP PLUS
Hea uni aitab taastuda ja mõjub tervisele hästi. Polar Sleep Plus™ annab sulle une kohta väärtuslikku teavet. Saad rohkem teada unekvaliteedi ja unemustrite kohta ning parandada oma sooritusvõimet heade magamisharjumuste kaudu.

JOOKSUPROGRAMM
Eelseisvateks jooksuüritusteks saad treenida Polar Flow isiklike ja kohandatavate treeninguplaanide abil. Vali üks neljast distantsist – 5 km, 10 km, poolmaraton või maraton – ning sulle pakutakse põhjalik treeninguplaan, mis vastab just sinu soovidele ja eesmärkidele.

TREENINGUKOORMUS
Näitab, kuidas treening mõjub sinu kehale, ja aitab võrrelda treeningukordade koormusi. Pidev koormuse jälgimine aitab sul leida oma piirid ja kohandada nende põhjal treeningute koormust ja kestust. Saadaval Polar Flow's.

NUTIKAD KALORID
Saad täpse ülevaate põletatud kalorite hulgast sinu kaalu, pikkuse, vanuse, soo, sinu individuaalse maksimaalse pulsisageduse (HRmax) ning treeningu raskuse põhjal.

AKTIIVSUSLOGI
Näed, kui aktiivne oled päeva jooksul olnud, ja saad praktilisi näpunäiteid igapäevaste aktiivsuseesmärkide saavutamiseks.

AKTIIVSUSE KASU
Saad tagasisidet kogu päeva, nädala ja kuu aktiivsuse kohta ning näed, kuidas aktiivsus aitab sul tervena püsida. 

FUNKTSIOON "SLEEP PLUS"
Hea uni aitab taastuda ja parandab sooritusvõimet. Polar Sleep Plus™ mõõdab automaatselt uneaega, -kogust ja kvaliteeti. Saad oma une kohta tagasisidet, et saaksid magamisharjumusi paremaks muuta.

A-GPS
Tagab kiire GPS-satelliitide fikseerimise. A-GPS andmed ütlevad su randme ümber olevale seadmele GPS-satelliitide eeldatavad asukohad ja teevad seeläbi võimalikuks saada neilt sekundite jooksul signaale, isegi rasketes signaalileidmise tingimustes.
A-GPSi andmefail kehtib treeningkompuutris kuni 13 päeva. Fikseerimise kiirendamiseks sünkrooni treeningkompuuter regulaarselt Polar Flow mobiilirakendusega või FlowSynciga.

Tagasi algusesse
See funktsioon juhib su lühimat võimalikku teed mööda uuesti alguspunkti (sirgjooneline distants), näidates samal ajal ka selleni jäävat teepikkust.

Kasu treeningust
Aitab mõista, kui kasulikult iga treeningukord mõjub võimekusele. Samuti annab see motiveerivat tagasisidet kohe pärast treeningu lõppemist. Treeningu kasumlikkuse programmi võimaluste abil saad muuta treeningu vaheldusrikkamaks, muutes treeningu intensiivsust ja kestust.

Polari füüsilise võimekuse test
Mõõdab sinu aeroobset võimekust puhkeasendis vaid viie minutiga. Tulemusena hindab Polar OwnIndex maksimaalset hapnikutarbimist (VO2max) ja ütleb, millisel aeroobsel treenituse tasemel sa oled, võrreldes samas vanuses ja samast soost inimestega.

ZoneLock
Hoiab sind treenimas kindla intensiivsusega. ZoneLockiga võid oma treeningukorra ajaks kehtestada ja lukustada teatud kindla treeningtsooni. Kui väljud eelmääratud südame löögisageduse / kiiruse / rütmi või jõu tsoonidest, annab treeningkompuuter visuaalse ja kuuldava märguande.

ZonePointer
Nähtav ja liikuv sümbol treeningkompuutri tsoonikuvaril näitab, kas oled eelmääratud või soovitud sihttsoonis. See funktsioon aitab saavutada soovitud intensiivsuse/rütmi/kiiruse sihte.

Intervallitaimerid
Võimaldavad teha intervalltreeningut ja aitavad teada saada, kunas on aeg lülituda raskemalt perioodilt kergemale ja vastupidi. Määra ükskõik millisele intervalltreeningule teepikkuse või aja põhjal kaks taimerit ning korda neid nii palju kordi kui soovid.

Parim tulemus
Jälgib liikumise ajal parimaid tulemusi, nagu kaloreid, distantse või kiirust/tempot ning kui oled löönud mõne rekordi, siis teavitab sind sellest pärast treeningukorda.

Tagasi

  • Üldised parameetrid

    tootja Polar
    veekindel kuni 30 m
  • Kell

    kella tüüp spordikell
  • Tervise ja aktiivsuse jälgimine

    pulsi mõõtmine randmelt
    maksimaalse hapnikutarbimise mõõtmine (VO2 max)
    Jah
  • Funktsioonid

    GPS
    Jah
  • Lingid

Tagasi

Tagasi

Toodet saavad hinnata vaid ostu sooritanud kasutajad.

Hinnangu esitamisel jälgi hea tava reegleid. Lisateave hinnangute kohta loe siit.

Hetkel arvustused puuduvad.

Peale ostu sooritamist avaneb võimalus anda enda panus ja jätta esimesena tootele arvustus.