Klienditeenindus avatud iga päev 9-21 640 6400

Ostukorv

Ostukorvis pole tooteid

Tagasi

Telefon (E-P 9-21):  640 6400
Kohustuslik väli

Pulsikell Polar M200

Pulsikell Polar M200
  • Pulsikell Polar M200
  • Pulsikell Polar M200
  • Pulsikell Polar M200
  • Pulsikell Polar M200
  • Pulsikell Polar M200
  • Pulsikell Polar M200
  • Pulsikell Polar M200
  • Pulsikell Polar M200

Pulsikell Polar M200

Tootekood: M200RED Tootja: Polar
99.99 €

Toode pole jaekauplustest saadaval

Polar M200 on veekindel randmepõhise pulsiga spordikell, millel on integreeritud GPS ja ööpäevaringne aktiivsuse jälgimise funktsioon.

Loe edasi

Sarnane toode meie valikus

Tarne võimalused Sobilik tarneviis vali ostukorvis

Tagasi

Nutikad kalorid
OwnCal on täpseim saadaolev kaloriloendur. See arvutab treeninguseansi ajal kulutatud kalorite hulka sinu kaalu, pikkuse, vanuse, soo, sinu individuaalse maksimaalse südame löögisageduse (HRmax) ning sinu treeningu raskuse põhjal.

Aktiivsuslogi
Aktiivsuslogi näitab sulle, kui aktiivne sa päeva jooksul oled olnud. Saad praktilisi näpunäiteid igapäevaste aktiivsuseesmärkide saavutamiseks. Juhistega nagu näiteks "Jaluta 50 minutit" või "sörgi 20 minutit" on sul võimalik valida, kuidas oma igapäevast eesmärki täita. Saavuta oma eesmärgid kiiremini intensiivsemate tegevustega või kergelt mõõdukama kiirusega.

Aktiivsuse kasu
Saad tagasisidet kogu päeva, nädala ja kuu aktiivsuse kohta ning näed, kuidas aktiivsus aitab sul tervena püsida. Sinu seadme aktiivsuse riba edeneb päeva jooksul vastavalt sellele, milline on sinu aktiivsuse kestus ja intensiivsus. Sa võid olla aktiivne mõõdukamas tempos kogu päeva vältel, või jõuda oma eesmärgini intensiivsema tegevuse kaudu kiiremini. Sinu seade aitab sul jõuda oma päevase aktiivsuse eesmärgini, andes praktilist nõu nagu „jaluta 50 minutit või sörgi 20 minutit”. Lisanippe aktiivsuse eesmärgi saavutamiseks leiad Polar Flow mobiilirakendusest ja veebiteenusest. 

Kasu treeningust
Kohe pärast harjutust esitatav motiveeriv tagasiside on kasulik teadmine meile kõigile. Nii et kui soovid infot erinevate treeninguseansside mõju kohta, ütleb see funktsioon sulle täpselt seda, mida sa teadma pead. Saad pärast iga seanssi kiire ülevaate ning võid üksikasjalikuma tagasiside saamiseks kas kontrollida oma treeningufaili või saada sügavama analüüsi veebikeskkonnas flow.polar.com / polarpersonaltrainer.com.

Jooksuindeks
Kui soovid jälgida oma jooksmisvõimekust, on see funktsioon suureks abiks. Jooksmisindeks annab teavet jooksja aeroobse võimekuse ja jooksu ökonoomsuse kohta. Sinu jooksmisindeks arvutatakse sinu südame löögisageduse ja GPS- või jooksuandurilt kogutud kiirusandmete alusel automaatselt pärast iga jooksu. Kõrgem näit tähistab seda, et sa suudad joosta kiiremini väiksema pingutusega.

Jooksuprogramm
Eelseisvateks jooksuüritusteks saad treenida Polar Flow isiklike ja kohandatavate treeninguplaanide abil. Vali üks neljast distantsist – 5 km, 10 km, poolmaraton või maraton – ning sulle pakutakse põhjalik treeninguplaan, mis vastab just sinu soovidele ja eesmärkidele.

Ööpäevaringne aktiivsuse jälgimine
Jälgib sinu igapäevast aktiivsust viiel intensiivsustasemel 24 tundi päevas, seitse päeva nädalas ning annab täieliku pildi sinu kogu aktiivsusest. See peab arvet sinu aktiivse aja, päeva jooksul põletatud kalorite, sammudes mõõdetud teepikkuse ning une kohta. See põhineb sinu liikumise sageduse, intensiivsuse ja regulaarsuse analüüsimisel koos sinu kehalise teabega. Lisaks saad näha, kuidas erinevate tegevuste intensiivsused kogunevad päevaseks aktiivsuseks: mida kõrgem intensiivsuse tase, seda kiiremini jõuad eesmärgile. Lisateavet vähese, keskmise ja suure intensiivsustasemega aktiivsuse kohta leiad Polar Flow mobiilirakendusest ja veebiteenusest.

Sammud ja läbitud teepikkus
Seade loeb sinu päeva jooksul tehtud samme ning arvestab nende põhjal läbitud teepikkuse. Samme hinnatakse randmeliigutuste sageduse, intensiivsuse ja regulaarsuse põhjal.

Passiivsushoiatus
Meenutab sulle, et pead püsti tõusma ning vältima istumist ja paigalpüsimist liiga pika aja jooksul – isegi neil päevadel, kui oled päeval piisavalt aktiivne olnud. Passiivne olek mõjutab negatiivselt su vereringet, ainevahetust ja energiakulu. Passiivses olekus saad iga 55 minuti järel passiivsushoiatuse, millega tuletatakse sulle meelde, et lisaksid oma päevarutiini aktiivseid pause. Kui oled jätkuvalt passiivne rohkem kui ühe tunni jooksul, lisatakse sinu päevase aktiivsuse andmetele passiivsustempel. Öisel ajal passiivsushoiatusi ei anta.

Une kestus ja kvaliteet
Sinu treeningkompuuter jälgib automaatselt une kestust ja näitab Polar Flow mobiilirakenduses ja veebiteenuses kui rahulikult sa magasid.

Tagasi

Tagasi

Toodet saavad hinnata vaid ostu sooritanud kasutajad.

Hinnangu esitamisel jälgi hea tava reegleid. Lisateave hinnangute kohta loe siit.

Hetkel arvustused puuduvad.

Peale ostu sooritamist avaneb võimalus anda enda panus ja jätta esimesena tootele arvustus.