Klienditeenindus avatud iga päev 9-21 640 6400

Ostukorv

Ostukorvis pole tooteid

Tagasi

Telefon (E-P 9-21):  640 6400
Kohustuslik väli

Pulsikell Polar V800

Pulsikell Polar V800
  • Pulsikell Polar V800
  • Pulsikell Polar V800
  • Pulsikell Polar V800
  • Pulsikell Polar V800
  • Pulsikell Polar V800
  • Pulsikell Polar V800
  • Pulsikell Polar V800
  • Pulsikell Polar V800

Pulsikell Polar V800

Tootekood: V800BLK Tootja: Polar
279.99 €

Toode pole jaekauplustest saadaval

Polar V800 on paljude spordialade jaoks mõeldud tipptehnoloogiline GPS-kell, mis on suunatud tõsistele spordiharrastajatele ja elukutselistele sportlastele, kes soovivad saavutada tipptulemusi.


• Integreeritud GPS
• Jooksuürituste eeldatavad lõpuajad
• Uute teekondade importimine
• Meenutab kalendrisse märgitud kohtumisi
• Vaata oma randmelt viimased sotsiaalmeedia uudiseid

 

Loe edasi

Sarnane toode meie valikus

Tarne võimalused Sobilik tarneviis vali ostukorvis

Tagasi

Treeningukoormus
Näitab, kuidas treening sinu kehale mõjub ja aitab võrrelda treeningukordade koormusi. Jälgi pidevalt oma koormust, et leida oma isiklikud piirid ja vastavalt sellele treeningute koormust ja kestust kohandada.

Taastumisolek
Näitab aega, mis on vajalik taastumiseks enne järgmist treeningukorda.

Kasu treeningust
Annab kohe pärast treeningut motiveerivat tagasisidet ja kirjeldab treeningukorra mõju.

Jooksuindeks
Näitab sinu jooksmisvõimekuse arengut.Polar V800 on paljude spordialade jaoks mõeldud tipptehnoloogiline GPS-kell, mis on suunatud tõsistele spordiharrastajatele ja elukutselistele sportlastele, kes soovivad saavutada tipptulemusi.

Jooksuprogramm
Eelseisvateks jooksuüritusteks saad treenida Polar Flow isiklike ja kohandatavate treeninguplaanide abil. Vali üks neljast distantsist – 5 km, 10 km, poolmaraton või maraton – ning sulle pakutakse põhjalik treeninguplaan, mis vastab just sinu soovidele ja eesmärkidele.

Nutikad kalorid
Annab täpse ülevaate põletatud kalorite hulgast sinu kaalu, pikkuse, vanuse, soo, sinu individuaalse maksimaalse südame löögisageduse (HRmax) ning treeningu raskuse põhjal.

Ortostaatiline test
Ortostaatiline test on lihtne ja usaldusväärne test sinu hetkeseisundi hindamiseks. See näitab su südame löögisageduse reaktsiooni treeningule ja muudele teguritele (nt stress ja haigus). Testi regulaarselt korrates saad teada, mida oma pulsisagedusest eeldada ja mis võib seda mõjutada. Seejärel saad kohandada oma treeningut, et su keha saaks vajaduse korral taastuda.

Füüsilise võimekuse test
Viieminutiline test, mille käigus mõõdetakse sinu aeroobse võimekuse hindamiseks pulsisagedust puhkeasendis ja pulsisageduse muutumist, arvestades taustateavet. Edusammude nägemiseks testi ennast regulaarselt.

Aktiivsuslogi
Seade näitab sulle, kui aktiivne oled päeva jooksul olnud, ja annab praktilisi näpunäiteid päevase aktiivsuse eesmärgi saavutamiseks.

Sobib suurepäraselt ujumiseks
V800 on vee - ja ujumiskindel ning mõõdab südame löögisagedust ka vees (lisaanduri abil). Sobib kasutamiseks nii basseinis kui ka avavees.
Seade kogub andmeid ujumisstiili, teepikkuse, tempo, käelöökide ja puhkeaegade kohta. Ujumise andmed aitavad analüüsida iga ujumistreeningut ning jälgida vastupidavust ja edusamme ka pikemas perspektiivis. Lisaks saad SWOLF-punktide abil parandada oma ujumistehnikat.

Väntamissageduse andur
Mõõdab reaalaega ja keskmist väntamissagedust Bluetoothiga varustatud traadita väntamissageduse anduriga kogu rattasõidu treeningu jooksul. Kasutades väntamissageduse andurit, saad parandada rattasõidutehnikat ja teha kindlaks optimaalse väntamissageduse. Väntamissageduse andur mõõdab pedaalivajutuste taset pöörete kohta minutis, mis võimaldab võrrelda praeguse sõidu tulemusi eelmistega.

Jalgratta seadistused kolmele jalgrattale
Võimaldab määrata treeningkompuutris kuni kolme anduriga varustatud jalgratta seadistused. Jalgrattatreeningu alustamisel saad valida selle treeningukorra jaoks õigete seadistustega jalgratta.

Multisport treening
Võimaldab ühe treeningukorra jooksul tegeleda mitme spordialaga ning liikuda sujuvalt ühelt alalt teisele ilma oma treeningu salvestamist katkestamata.
Mitme spordialaga treeningukorra ajal jälgitakse automaatselt ühelt alalt teisele ülemineku aegasid, mis võimaldab näha, kui kaua aega kulub ühelt alalt teisele lülitumiseks.

Treeningu meeldetuletus
Võimaldab seada meeldetuletusi, et teavitada treeningukorra ajal kindla aja või distantsi järel erinevatest ülesannetest (näiteks joogipaus). Neid meeldetuletusi saad seada Polar Flow veebiteenuses ja koostada ka oma teavitusteksti. 

 

 

Tagasi

  • Üldised parameetrid

    tootja Polar
    värv must
    veekindel kuni 30 m
  • Kell

    kella tüüp spordikell
  • Tervise ja aktiivsuse jälgimine

    pulsi mõõtmine pulsivöölt
    maksimaalse hapnikutarbimise mõõtmine (VO2 max)
    Jah
  • Funktsioonid

    GPS
    Jah
  • Lingid

Tagasi

Tagasi

Toodet saavad hinnata vaid ostu sooritanud kasutajad.

Hinnangu esitamisel jälgi hea tava reegleid. Lisateave hinnangute kohta loe siit.

Hetkel arvustused puuduvad.

Peale ostu sooritamist avaneb võimalus anda enda panus ja jätta esimesena tootele arvustus.