Klienditeenindus avatud iga päev 9-21 640 6400

Ostukorv

Ostukorvis pole tooteid

Tagasi

Telefon (E-P 9-21):  640 6400
Kohustuslik väli

Apple iPhone 6s (32 GB)

Apple iPhone 6s (32 GB)
  • Apple iPhone 6s (32 GB)
  • Apple iPhone 6s (32 GB)
  • Apple iPhone 6s (32 GB)
  • Apple iPhone 6s (32 GB)

Apple iPhone 6s (32 GB)

Tootekood: MN0X2ET/A Tootja: Apple
299.99 €

Toode pole jaekauplustest saadaval

iPhone 6s tundub juba esimest korda kätte võttes millegi täiesti erilisena. 3D Touch-tehnoloogia võimaldab ühe puudutusega teha enam kui eales varem. Live Photos on uus fototehnoloogia, mis äratab mälestused ellu eriti erksalt. Ja see on alles algus. iPhone 6s on täis põhjalikke uuendusi igal tasandil.

Loe edasi

Sarnane toode meie valikus

Tarne võimalused Sobilik tarneviis vali ostukorvis

Tagasi

Järgmise põlvkonna Multi-Touch
Esimene iPhone tutvustas maailmale Multi-Touch-tehnoloogiat ja muutis igaveseks seda, kuidas nutiseadmetega suheldakse. 3D Touch võimaldab teha asju, mis pole veel kunagi võimalikud olnud. See tunneb, kui kõvasti te ekraani vajutate, ja laseb teha mitmesuguseid põhitoiminguid kiiremini ja lihtsamalt. Samuti annab see õrnade koputustega reaalajas tagasisidet tänu uhiuuele Taptic-mootorile.

12 MP pildid. 4K-videod
Maailma populaarseim kaamera on varasemast veelgi parem. 12-megapiksline iSight-kaamera pildistab teravaid ja detailseid fotosid. See salvestab suurepärase kvaliteediga 4K-videoid, mille eraldusvõime on 1080-pikslisest HD-videost kuni neli korda kõrgem. Tänu uuele 5-megapikslilisele FaceTime HD-kaamerale teeb iPhone 6s ka autoportree väärilisi selfie'sid. Samuti tutvustab see funktsiooni Live Photos – see on uus viis mälestuste elluäratamiseks. See jäädvustab hetked vahetult enne ja pärast pildistamist ja paneb need liikuma vaid ühe sõrmepuudutusega.

A9. Kõige arenenum kiip, mida on nutitelefonides eales kasutatud
iPhone 6s sisaldab just selle jaoks loodud 64-bitist A9-kiipi. Selline jõudlus oli seni võimalik vaid lauaarvutites. Teie käsutuses on kuni 70 protsenti kiirem protsessor ja kuni 90 protsenti kiirem graafikaprotsessor kõigi su rikkaliku graafikaga lemmikmängude ja -rakenduste jaoks.

Murranguline disain. Tuntavalt täiustatud
Innovatsioon pole alati silmaga nähtav, kuid kui iPhone 6s sügavama vaatluse alla võtta, siis leiad, et seda on põhjalikult täiustatud. Korpus on valmistatud uuest 7000-seeria alumiiniumsulamist – sama sulamit kasutatakse kosmosetööstuses. Katteklaas on tugevam ja vastupidavam, kui mis tahes muul nutitelefonil. Ja lisaks kosmosehallile, hõbedasele ja kuldsele on värvitoonide seas nüüd ka roosa kuld.

Täiustatud turvalisus. Teie sõrmeulatuses
Täiustatud sõrmejäljeandur on nüüd varasemast kiirem ja parem ning tänu sellele on Touch ID abil telefoni lukust avamine lihtne ja turvaline.

Kiirem 4G LTE. Kiirem WiFi
iPhone 6s kasutab LTE Advanced-tehnoloogiat, mis on kuni kaks korda kiirem kui eelmise põlvkonna tehnoloogia.* See toetab rohkem LTE‑sagedusi kui ükski teine nutitelefon. Ja kui lood WiFi-ühenduse, võimaldab iPhone 6s ka kuni kaks korda kiiremini veebi sirvida ja rakendusi alla laadida.

Erakordne kogemus. Ainulaadses telefon
iOS 9 on kõige arenenum, targem ja turvalisem mobiilne opsüsteem maailmas. Võimsad uued sisseehitatud rakendused, ennetavad soovitused ja opsüsteemi täiustused teevad sellest enneolematult nutika süsteemi. Tänu integreeritud Apple'i riistvarale on rakenduste koostöö ideaalne. Ning App Store on täis võrratuid rakendusi, mis kasutavad iPhone'i kõiki võimalusi.

Teie ilus iPhone väärib ilusaid kaaslasi
Meie tarvikud sobivad iPhone'ile nii hästi, sest need on üksteise jaoks loodud. Naturaalsest nahast ja erksates toonides silikoonist ümbrised kaitsevad telefoni stiilselt. Ja uute neljas värvitoonis Lightning-dokkidega on laadimine väga lihtne.



*Vajalik on andmesidepakett. 4G LTE Advanced ja 4G LTE on saadaval valitud turgudel kindlate teenusepakkujate kaudu. Kiirused põhinevad teoreetilisel läbilaskevõimel ning võivad sõltuvalt saidi ja teenusepakkuja tingimustest varieeruda. 4G LTE toe kohta küsi lisateavet teenusepakkujalt ja vaata veebilehte www.apple.com/iphone/LTE

Seadme kasutamistemperatuur: 0... +35°C

Tagasi

  • Üldised parameetrid

    tootja Apple
  • Andmeside

    4G Jah
    Bluetooth Bluetooth 4.2
    WiFi Jah
  • Protsessor

    protsessori tüüp Dual-core
    protsessor Dual-core 1.84 GHz
  • Mälu

    sisemälu 32 GB
  • Ekraan

    ekraani diagonaal 4,7 "
    ekraani resolutsioon
    750x1334
  • Funktsioonid

    sensorid güroskoop, E-kompass, aktseleromeeter, baromeeter, lähedussensor
    GPS A-GPS, GLONASS
  • Liidesed

    3,5 mm kõrvaklappide väljund Jah
  • Aku

    mahtuvus 1750 mAh
  • Mõõtmed

    kaal 143 g
    kõrgus 13,83 cm
    laius 6,71 cm
    sügavus 0,71 cm

Tagasi

Toodet saavad hinnata vaid ostu sooritanud kasutajad.

Hinnangu esitamisel jälgi hea tava reegleid. Lisateave hinnangute kohta loe siit.

Hetkel arvustused puuduvad.

Peale ostu sooritamist avaneb võimalus anda enda panus ja jätta esimesena tootele arvustus.