Klienditeenindus avatud iga päev 9-21 640 6400

Ostukorv

Ostukorvis pole tooteid

Tagasi

Telefon (E-P 9-21):  640 6400
Kohustuslik väli

Elisa laste käekell MyKi Junior Exclusive

Elisa laste käekell MyKi Junior Exclusive
  • Elisa laste käekell MyKi Junior Exclusive

Elisa laste käekell MyKi Junior Exclusive

Tootekood: ELISA-MYKI-JUNIOR-GR Tootja: MyKi
144 €

Toode pole jaekauplustest saadaval

Ägeda nutikella ja Elisa Põnniradari paketi abil saad läbi äpi lapsel mugavalt silma peal hoida. Laps näeb nutiseadmelt alati kella, mitu sammu päevas astutud on ja eriti lahedaks teeb asja see, et kellaga saab isegi videokõnesid teha ja helistada!
 
• Eesti- vene- ja ingliskeelne menüü lapsevanemale mõeldud äpis.
• Aku kestvus ooterežiimis kuni 30 tundi.
• Funktsioonid lapsevanemale: positsioneerimine, videokõned, tavakõned, teavitused kella aku tühjenemise kohta, võimalus määrata kaks turvatsooni, kust lahkumisel saab lapsevanem teavituse.
• Funktsioonid lapsele: taskulamp, sammulugeja, äratuskell, kalkulaator, mängud, erinevad teemad ehk saab ise valida, kuidas kella ekraanivaated välja näevad, erinevad helinad, vestluse aken, kus laps saab saata nii pilte kui sõnumeid, SOS nupp, millele vajutades helistab kell määratud numbrile.

* Kella toimimiseks on vajalik Elisa Põnniradari tasuline teenus, mille saab sõlmida Elisas. Paketis sisaldub SIM-kaart kella jaoks, piisavalt internetti lapse positsioneerimiseks, sinu lapse helistatud kõned (Eestis piiramatult, Euroopas 30 minutit) ja saadetud sõnumid terveks kuuks ning pidev ligipääs äpile, tänu millele tead iga kell, kus su silmatera asub.

Loe edasi

Tarne võimalused Sobilik tarneviis vali ostukorvis

Tagasi

Milleks sulle Põnniradar?
Tahaks oma lapsele rohkem vabadust anda, üksi mänguväljakule saata näiteks, täitsa asjalik ju juba, aga no vot ei julge, äkki tuleb mõte veel kuhugi seiklema minna. Tuttav tunne, eks?

Elisa uue Põnniradari paketi ja ägeda nutikellaga saad lapsel kenasti silma peal hoida. Sa saad teenusega kaasnevas äpis jälgida, kuhu ta läinud on. Ja kui soovid, saad äpist teavitusi, kui ta lahkub oma turvaliselt alalt. Laps oma ägeda nutikellaga teab aga alati, mis kell on, ja mis eriti lahe, selle kellaga saab isegi helistada ja kõnedele vastata.

Tark lapsevanem teab tänu nutikellale, kus laps asub.

Põnniradar töötab ka välismaal
Põnniradari paketis sisaldub Euroopa Liidu riikides, Norras, Liechtensteinis, Islandil ja Fääri saartel helistamiseks 30 kõneminutit ning piisavalt internetti lapse positsioneerimiseks. Teiste riikide hinnad varieeruvad.

Oluline teada! Kui soovid Põnniradarit kasutada ka välismaal, aktiveeri see võimalus Elisa iseteeninduses või helistades Elisa klienditeeninduse telefonile.

Tagasi

  • Üldised parameetrid

    tootja MyKi
    värv hall
  • Ekraan

    ekraani diagonaal 1,44 "
    ekraani resolutsioon
    240x240
  • Protsessor

    protsessori tüüp Dual-core
    protsessor ARM A7
  • Mõõtmed

    kõrgus 5,6 cm
    laius 3,8 cm
    sügavus 1,4 cm
  • Aku

    mahtuvus 500 mAh
  • Funktsioonid

    GPS
    Jah
    sensorid GPS

Tagasi

Toodet saavad hinnata vaid ostu sooritanud kasutajad.

Hinnangu esitamisel jälgi hea tava reegleid. Lisateave hinnangute kohta loe siit.

Hetkel arvustused puuduvad.

Peale ostu sooritamist avaneb võimalus anda enda panus ja jätta esimesena tootele arvustus.