Klienditeenindus avatud iga päev 9-21 640 6400

Ostukorv

Ostukorvis pole tooteid

Tagasi

Telefon (E-P 9-21):  640 6400
Kohustuslik väli

Sülearvuti Ultrabook 900X4D, Samsung

Sülearvuti Ultrabook 900X4D, Samsung
  • Sülearvuti Ultrabook 900X4D, Samsung
  • Sülearvuti Ultrabook 900X4D, Samsung
  • Sülearvuti Ultrabook 900X4D, Samsung
  • Sülearvuti Ultrabook 900X4D, Samsung
  • Sülearvuti Ultrabook 900X4D, Samsung
  • Sülearvuti Ultrabook 900X4D, Samsung
  • Sülearvuti Ultrabook 900X4D, Samsung
  • Sülearvuti Ultrabook 900X4D, Samsung
  • Sülearvuti Ultrabook 900X4D, Samsung

Sülearvuti Ultrabook 900X4D, Samsung

Tootekood: NP900X4D-K01EE Tootja: Samsung
1149.99 €

Toode pole jaekauplustest saadaval

Parim sülearvuti nõudlikele juhtidele

See sülearvuti, mis on välja töötatud täpselt Teie nõudmisi arvestades, ühendab endas laia valikut uuenduslikke omadusi tagamaks, et kasutajad saavad töötada tõhusalt igal ajal ja igal pool. Siia kuuluvad teiste seas ülikiire käivitumise funktsioon, väga vastupidav aku ning kiire alglaadimisajaga töökindel pooljuhtketas (SSD).

Loe edasi

Tarne võimalused Sobilik tarneviis vali ostukorvis

Tagasi

Parim sülearvuti juhtidele

Samsungi 9. seeria ATIV sülearvuti on mõeldud rahuldama tööl ja reisil kasutajate kõige karmimaid ja pidevalt muutuvaid nõudmisi. See sülearvuti, mis on välja töötatud täpselt neid nõudmisi arvestades, ühendab endas laia valikut uuenduslikke omadusi tagamaks, et kasutajad saavad töötada tõhusalt igal ajal ja igal pool. Siia kuuluvad ülikiire käivitumise funktsioon, väga vastupidav aku ning kiire alglaadimisajaga töökindel pooljuhtketas (SSD). See kõik on koondatud ülielegantsesse, rafineeritud sülearvutisse, mis parandab kasutaja professionaalset mainet, sest aitab ka reisil olles tõhusamalt töötada.

Elegantne teostus kõrvuti võimsa tehnoloogiaga

Samsungi 9. seeria ATIV sülearvuti on saadaolevatest üks kergematest ja õhematest. Selle vastupidavat välisdisaini ilmestab läikiv alumiiniumpind ja vastupidav kate. Täiustatud Intel® Core protsessor tagab erinevate tööalaste IT-ülesannete optimeeritud käsitsemise. Pooljuhtketas (SSD) tarbib vähem energiat, parandades samas jõudlust. SSD alglaadimine on 60% kiirem, kui standardsel kõvakettal (HDD) ning see vähendab energiatarvet ja kiirendab juurdepääsu andmetele.

Parem kasutada ja muljetavaldav ekraanikvaliteet

Selles sülearvutis kasutatakse meie uuenduslikku SuperBrighti ekraanitehnoloogiat, mis tänu 400-nitisele heledusele tagab tõeliselt suurepärase pildikvaliteedi. Ekraan kuvab selgelt veebilehtede ja graafika ehedad värvid ja teravdatud detailid. See on tehtud nii, et tuleb toime ka helkide ja peegeldustega – see tähendab, et kasutajad saavad tõhusalt töötada reisil ka otsese päikesevalguse käes.

Suur mitmikpuutega puutepadi

Uue Samsungi mitmikpuutega puutepadja kasutamine on nüüd veel mugavam Sellel on klaaskate ja kujutiseandur, mis tähendab, et kursor on kogu aeg stabiilne ja selgelt näha. See asub peopesatoe keskel ning toetab 12 tüüpi puuteliigutust, sh pigistus, nips ja pööramine.

Lihtne ühe klõpsuga juhtimine

Professionaalid saavad optimeerida sülearvuti jõudlust Samsungi lihtsate seadistuste funktsiooniga – omadusega, mis võimaldab kasutajal mööda minna arvuti juhtpaneelist. See teenus pakub ühe klõpsuga juurdepääsu klaviatuuri kiirklahvide abil, et kohandada seadeid ja kasutada lihtsaid funktsioone, andes kasutajale suurema kontrolli. Pealegi ühtlustab see kõik Samsungi utiliidid ja tarkvara, võimaldades kasutajatel säästa aega ja raha, ühildades sülearvuti muude mobiiliseadmetega.

Näidake professionaalset kuvandit

Tänu Samsungi 9. seeria ATIV sülearvuti õhukesele ja elegantsele disainile jätab kasutaja endast hea mulje igas töökeskkonnas. Läikiv, üliõhuke ja väga aerodünaamiline sülearvuti näitab seda kasutavaid inimesi eesrindlike tehnikaentusiastidena. Selle sülearvuti rabav välimus on mõeldud uute kasutajate innustamiseks.

Isekohanduv ekraaniheledus ning taustavalgustusega klaviatuur

Samsungi 9. seeria ATIV sülearvuti tagab töökasutajatele kõikjal mugava ja praktilise töökoha. Ekraan ja taustavalgustusega klaviatuur kohanduvad automaatanduri abil automaatselt valgustingimustega. See tagab optimaalse ereduse suuremaks kasutusmugavuseks, tagades äärmise kasutuslihtsuse isegi väga pimedas või eredas keskkonnas.

Samsung Fast Start™

Tänu mugavale "kohe käima" funktsioonile saavad kasutajad veel tõhusamalt töötada. Fast Start™ äratab sülearvuti uinakurežiimist vaid 1,4 sekundiga. Selles uuenduslikus hübriidpuhkerežiimis on ühendatud kiirkäivitus puhkerežiimist ja uinaku stabiilsus. Fast Start™ võimaldab töökasutajatel säästa väärtuslikku aega, sest enam ei ole vaja oodata, millal sülearvuti töökorda jõuab.

* Kiirus sõltub protsessori ja pooljuhtketta konfiguratsioonist, kasutatavatest rakendustest ja juhtmeta võrgu seadistustest.

Usaldusväärne kaubamärk

Tänu pühendumisele kvaliteedile, jõudlusele, tehnoloogiale, disainile ja teenindusele oleme tõusnud üheks kiiremini kasvavaks arvutite tarnijaks maailmas. See aitas meil ka saada maailma suurimaks elektroonikaettevõtteks.

Suurem jõudlus ja parem tehnoloogia

Meie Samsungi arvutitooteid kiidetakse pidevalt maailma meedias nende väljapaistvate tööomaduste eest. Siia kuuluvad auhind „Aasta toode“ sellistelt väljaannetelt nagu „Wired“ (USA), „Mikro PC“ (Soome) ja „PC World“ (Hiina ja Poola).

Konkurentsitu tootekvaliteet

Enamiku oma sülearvutite osadest valmistamise ise - see tagab nende vastavuse maailmaklassi standarditele. Meie range kvaliteedijuhtimise programm ning ISO-sertifikaadiga tootmisprotsess tagavad, et tarbijani jõuavad vaid parimad tooted.

Probleemivaba teenindus

Samsung on pühendunud pakkuma parimat, kõige ajakohasemat klienditeenindust tööstusharus ning me oleme uhked, et paljud väljaanded on meid tunnustanud kui selle valdkonna liidreid.

Tagasi

  • Ekraan

    ekraani suurus 15"
    ekraani resolutsioon
    1600x900
    ekraani pind matt
  • Protsessor

    protsessori tootja Intel
    protsessori tüüp Core i5
    protsessor 3337U
    kiirus 1,8 kuni GHz
    vahemälu 3 MB
  • Põhimälu

    mälu tüüp DDR III
  • Salvestusmälu

    mäluseadme maht 128 GB
    mäluseadme tüüp SSD
    ühendusliides SATA
  • Graafika

    graafikakaardi mälu tüüp DDR III
  • Seadmed

    ID kaardilugeja Ei
    sõrmejäljelugeja Ei
  • Liidesed

    USB-A 2.0
    1 tk
    USB-A 3.0
    2 tk
    HDMI Ei
    DisplayPort Ei
    Mini DisplayPort Ei
  • Andmeside

    Bluetooth Bluetooth 4.0
  • Mõõtmed

    laius 35,69 cm
    sügavus 23,7 cm
    kaal
    1,58 kg
  • Üldised parameetrid

    tootja Samsung
  • Lingid

Tagasi

Toodet saavad hinnata vaid ostu sooritanud kasutajad.

Hinnangu esitamisel jälgi hea tava reegleid. Lisateave hinnangute kohta loe siit.

Hetkel arvustused puuduvad.

Peale ostu sooritamist avaneb võimalus anda enda panus ja jätta esimesena tootele arvustus.