Klienditeenindus avatud iga päev 9-21 640 6400

Ostukorv

Ostukorvis pole tooteid

Tagasi

Telefon (E-P 9-21):  640 6400
Kohustuslik väli

Tahvelarvuti Apple iPad Air 2019 (64 GB) WiFi

Tahvelarvuti Apple iPad Air 2019 (64 GB) WiFi
  • Tahvelarvuti Apple iPad Air 2019 (64 GB) WiFi
  • Tahvelarvuti Apple iPad Air 2019 (64 GB) WiFi
  • Tahvelarvuti Apple iPad Air 2019 (64 GB) WiFi
  • Tahvelarvuti Apple iPad Air 2019 (64 GB) WiFi

Tahvelarvuti Apple iPad Air 2019 (64 GB) WiFi

Tootekood: MUUK2HC/A Tootja: Apple
499.99 €

Toode pole jaekauplustest saadaval

Võim ei kuulu ainult suurtele.

iPad Air pakub rohkem meie võimsamaid tehnoloogiaid rohkematele inimestele kui kunagi varem. Kiip A12 Bionic Neural Engine mootoriga. 10,5-tolline Retina-ekraan True Tone tehnoloogiaga. Apple Pencili (1. generatsioon) ja Smart Keyboardi tugi. Kuna see kaalub alla poole kilo ja on vaid 6,1 millimeetri paksune, saad kogu selle võimsuse endaga mugavalt kaasa võtta.

Loe edasi

Sarnane toode meie valikus

Tarne võimalused Sobilik tarneviis vali ostukorvis

Tagasi

Kõik, mida vajad, alla poole kilo sees.
iPad Airil on suur 10,5-tolline Retina-ekraan, kuid seade on samas mugavalt kaasaskantav ja sobib igal pool töötamiseks. See on kerge ja õhuke ning pakub täiustatud traadita side ühendust. Kuna selle aku kestab kuni 10 tundi, saab iPad Airi ühe laadimisega terve päeva kasutada.

Ole kõikjal ühenduses.
Tänu kuni 866 Mbit/s WiFi-le ja 4G LTE Advanced mobiilandmesidele hoiab iPad Air sind juhtmevabalt ja mugavalt ühenduses. Ja tänu eSIM-ile saad otse iPad Airist valida sobiva traadita andmeside paketi kogu maailmas.

Jõud teha kõike. Korraga.
Kiip A12 Bionic Neural Engine mootoriga on senisest veelgi võimsam ja intelligentsem. See kasutab reaalajas masinõpet, et pakkuda uusi võimalusi fotode, mängude, liitreaalsuslahenduste ja muu kogemiseks. Kogu see võimsus aitab sul töödelda videot. Luua ilus esitlus. Kujundada 3D-mudelit. Striimida oma lemmiksarja. Või teha kõiki neid asju korraga.

Välkkiire graafika nii mängudes kui ka rakendustes.
Kiibi A12 Bionic nelja­tuumaline graafika­protsessor tagab erakordse jõudluse uskumatute liitreaalsusfunktsioonide jaoks, fotorealistlikud efektid 3D-mängudes ja vapustava graafika rakendustes.

Näe ilu oma kätetöös.
Lummava 10,5-tollise laia värvigammaga Retina-ekraanil on fotod, videod ja mängud teravad ning elutruude detailidega. Olenemata sellest, kus iPad Airi kasutad, tagavad True Tone tehnoloogia, suur eredus ja peegeldusvastane kate parima vaatamiselamuse.

True Tone. Silm puhkab igas valguses.
True Tone kohandab valge tasakaalu dünaamiliselt vastavalt ümbritsevale valgusele. Nii näevad pildid välja loomulikud ja silmasõbralik olenemata sellest, kas loed voodis raamatut või surfad basseini ääres netis.

Püsi ühenduses. Filmi HD-kvaliteedis. Mängi liitreaalsuses.
iPad Airi esi- ja tagakaamera võimaldavad jäädvustada kauneid fotosid ja 1080p HD-videoid. Kuid saad teha palju muudki. Võid näiteks teha FaceTime'i rühmakõne. Skannida dokumenti, selle allkirjastada ja tagasi saata. Või luua uusi maailmu, kasutades kaamerat liitreaalsuslahendusteks.

Tööta, õpi ja mängi liitreaalsuses.
Liitreaalsus ühendab digitaalsed objektid ja teabe pärismaailmaga, luues täiesti uue kogemuse. Esi- ja tagakaamera, Neural Engine mootoriga A12 Bionic kiip, suur ja kirgas ekraan ning liikumise jälgimise andurid muudavad iPadi ideaalseks seadmeks tõeliselt kaasahaarava liitreaalsuse jaoks.

Apple Pencil. Kirjuta, joonista, allkirjasta või visanda. Just siis, kui mõte tekib.
Apple Pencil (1. generatsioon) pakub traditsioonilise kirjutusvahendi täpsust, kiirust ja sujuvust ning võimalust teha veel palju enam. Apple Pencili abil saad iPad Airi muuta märkmikuks, lõuendiks või peaaegu ükskõik milleks muuks, mida suudad ette kujutada.

Kirjuta ja tee märkmeid dokumentidesse, ekraanitõmmistesse ja mujale.
Tee märkmeid ja pane ideed kirja sama loomulikult nagu paberil. Võid ka täiendada dokumente, lisada märkmetesse joonistusi või teha kuvatõmmiseid ja lisada nendele märkmeid.

Smart Keyboard. Täismõõdus klaviatuur. Kogu ekraani kaitse.
Smart Keyboardi abil saad vajaduse korral kirjutada referaati või luua esitlust täismõõdus klaviatuuril. See ühendub hõlpsalt ilma sidumata või laadimata ning on alati kasutusvalmis. Pärast töö lõpetamist saad selle voltida õhukeseks ja kergeks kaaneks.

iOS. Loodud, et saaksid oma iPadist parima.
iOS on arenenud mobiilne opsüsteem, kus kõik vajalik on puudutuse või libistamise kaugusel. Saad iPad Airi võimsaid funktsioone ja suurt ekraani juhtida lihtsate žestidega. Multitaskingu jaoks vali oma lemmikrakendused dokist. Tõmba faile rakenduste vahel. Ja korralda faile soovitud viisil rakenduses Files.

Kõik sinu failid. Kõik ühes kohas.
Rakenduse Files abil saad kasutada ja hallata faile, mida talletad iCloud Drive'is, teiste tootjate pilveteenustes nagu Box ja Dropbox ning oma iPad Airis. Olenemata sellest, kus parajasti viibid, on failid salvestatud ühte mugavusse kohta.

Muuda oma iPad just selliseks, nagu soovid.
iPad Air sisaldab Apple'i loodud põhirakendusi nagu Fotod, Kaardid, Sõnumid, Mail ja Safari. Lisaks tulevad kaasa võimsad produktiivsusrakendused, sealhulgas Pages, Numbers ja Keynote. Ning GarageBand ja iMovie võimaldavad kohe loometööd alustada.

Üle miljoni iPadi jaoks loodud rakenduse App Store'is.
App Store'is on saadaval nii fotograafia, joonistamise kui ka muude igapäevategevuste jaoks loodud rakendused. Rakendused on loodud iPadi võimsust ja suurt ekraani silmas pidades ning töötavad ideaalselt Apple Penciliga. Ja App Store'i värskendatakse iga päev, lisades soovitusi, mis aitavad sul uusi rakendusi avastada.

iCloud. Parim koht kõikidele su fotodele, failidele ja muule.
iCloud tagab fotode, failide ja märkmete turvalisuse, ajakohasuse ning nendele juurdepääsu kõigis seadmetes. Ja rakendus Files võimaldab sul kõiki faile (nii iCloud Drive'is kui ka iPad Airis olevaid) hallata ühes kohas.

Sinu andmed kuuluvad sulle. Punkt.
Nagu iga Apple'i toote puhul, on ka iPad Airi loomisel lähtutud sinu privaatsusest ja turvalisusest. Touch ID abil on iPad Airi avamine lihtne ja turvaline. Aseta sõrm lihtsalt Touch ID andurile ja muud polegi vaja.

Loodud kõikidele lihtsalt käsitletavaks.
Usume, et tehnoloogia on kõige võimsam siis, kui seda saavad kasutada kõik inimesed. Seetõttu on iPad Airil hõlbustusfunktsioonid, mis toetavad nägemist, suhtlemist, kuulmist ja õppimisvajadusi. Sealhulgas VoiceOver, mis ütleb, mis ekraanil parajasti toimub, ning Switch Control, mis võimaldab iPad Airiga suhelda seda puudutamata.

Tagasi

  • Tahvelarvuti

    komplektis adapter, kaabel
  • Üldised parameetrid

    tootja Apple
    värv hõbedane
  • Andmeside

    4G Ei
    5G Ei
    Bluetooth Bluetooth 5.0
    WiFi Jah
  • Protsessor

    protsessori tüüp Hexa-Core
    kiirus 2 x 2,5 GHz + 4 x 1,6 GHz
  • Mälu

    sisemälu 64 GB
  • Ekraan

    ekraani tehnoloogia
    IPS
    ekraani diagonaal 10,5 "
    ekraani resolutsioon
    2224x1668
  • Mälukaardilugeja

    mälukaardi pesa Ei
  • Funktsioonid

    sensorid valgussensor, aktseleromeeter, baromeeter
    FM raadio Ei
    NFC
    Ei
    sõrmejäljelugeja Jah
    silmaiirise skänner Ei
    näotuvastus Ei
    stereo heli Jah
    Dual-SIM Ei
  • Graafika

    GPU Apple GPU
  • Liidesed

    ühendus Lightning
  • Aku

    aku tehnoloogia Li-Po
    mahtuvus 8134 mAh
    juhtmevaba laadimine Ei
  • Tarkvara

    operatsioonisüsteemi versioon iPadOS 13
  • Tagakaamera

    tagakaamerate arv 1
    1. kaamera 8 MP; f/2.4
    funktsioonid panoraam, särivõte, aegluup, kiirendatud video
    video 1080p@30fps
  • Esikaamera

    esikaamerate arv 1
    1. kaamera 7 MP; f/2.2
    funktsioonid särivõte, HDR
    video 1080p@30fps
  • Mõõtmed

    kaal 456 g
    kõrgus 25,06 cm
    laius 17,41 cm
    sügavus 0,61 cm
  • Lingid

Tagasi

Toodet saavad hinnata vaid ostu sooritanud kasutajad.

Hinnangu esitamisel jälgi hea tava reegleid. Lisateave hinnangute kohta loe siit.

Hetkel arvustused puuduvad.

Peale ostu sooritamist avaneb võimalus anda enda panus ja jätta esimesena tootele arvustus.