Klienditeenindus avatud iga päev 9-21 640 6400

Ostukorv

Ostukorvis pole tooteid

Tagasi

Telefon (E-P 9-21):  640 6400
Kohustuslik väli

PocketBook InkPad 3, 7,8", 8 GB, must - E-luger

PocketBook InkPad 3, 7,8", 8 GB, must - E-luger
  • PocketBook InkPad 3, 7,8", 8 GB, must - E-luger
  • PocketBook InkPad 3, 7,8", 8 GB, must - E-luger
  • PocketBook InkPad 3, 7,8", 8 GB, must - E-luger
  • PocketBook InkPad 3, 7,8", 8 GB, must - E-luger
  • PocketBook InkPad 3, 7,8", 8 GB, must - E-luger
  • PocketBook InkPad 3, 7,8", 8 GB, must - E-luger

PocketBook InkPad 3, 7,8", 8 GB, must - E-luger

Tootekood: PB740-EWW Tootja: PocketBook
239.99 €

Toode pole jaekauplustest saadaval

Uue e-lugeri loomise ajendiks oli soov pakkuda raamatusõpradele ülimat mugavust ja kasutajasõbralikkust. 7,8-tollise ja 300 DPI E Ink Carta™ ekraan loob realistliku paberraamatu lugemise mulje, kuid pakub piiride nihutamiseks veel hulka e-lugeri tippfunktsioone. Ekraani tänapäevased omadused tagavad selge kirja ja silmadele tõelise naudingu, sest need ei väsi ka pärast tunde kestnud lugemist.

Loe edasi

Sarnane toode meie valikus

Tarne võimalused Sobilik tarneviis vali ostukorvis

Tagasi

Saad rohkem, kui ootasid
SMARTlight-tehnoloogia abil saab seadistada nii heledust kui ka esitule värvustemperatuuri. Automaatrežiimis pakub SMARTlight päevaajale ja inimese biorütmidele vastavat optimaalset valguse intensiivsust ja temperatuuri.

PocketBook InkPad 3 on uus võimalus luua päevaseks kasutuseks esitulemalle, määrates sätted päevaaja ja -kava ning isiklike eelistuste alusel. Mugav seadistusskaala katab 24 tundi päevas ja laseb seadistada liikumise ja valguse värvustemperatuuri mis tahes päeva osa jaoks. Esitulemalle võib luua lõputult ja anda igaühele eraldi nime. Nii saab kasutaja päevakavast olenevalt kergesti malle vahetada.

Ühes tootes nüüd veel enam võimalusi
Võimas Dual Core (2×1 GHz) protsessor ja 1 GB RAM-i garanteerivad ülisujuva lehevahetuse, kiire käsklustele reageerimise ja kõigi rakenduste tõrgeteta töö. 8 GB sisemälu ja microSD-kaardipesaga (kuni 32 GB) e-luger mahutab kuni 2000 raamatust koosneva digitaalteegi. Raamatuid saab teisendamata lugeda 17 enamlevinud vormingus ning failide vaatamiseks on saadaval JPEG-, BMP-, PNG- ja TIFF-vorming.

Tänu sisseehitatud Wi-Fi-le ja mugavatele teenustele, nagu Dropbox, Send-to-PocketBook, PocketBook Sync ja PocketBook Cloud, saab kasutaja seadmesse kiiresti ja lauaarvutit kasutamata alla laadida mis tahes sisu. PocketBook InkPad 3 sisaldab esialgu 97 eelinstallitud tasuta e-raamatut 14 keeles, sh 7 saksa ja 8 inglise keeles. Eelinstallitud Abbyy Lingvo® sõnastikud võimaldavad lugemist ja tõlkimist 24 keelekombinatsiooni vahel. Kui sa e-lugeri kaane sulged, lülitab sisseehitatud katteandur seadme puhkerežiimi, aidates nii akut tõhusamalt kasutada.

Naudi lugemist, jätka kuulamist
Uus e-luger toetab mikro-USB-adapteri kaudu MP3-vormingut. See tähendab, et kasutaja saab lugemise ajal mugavalt muusikat kuulata või audioraamatuid nautida. Pocketbook InkPad 3 toetab veel Text-to-Speech-funktsiooni, mis teisendab teksti kõneks. Lihtsalt vali raamat, lülita Text-to-Speech sisse ja e-luger loeb ette mis tahes toetatud vormingus tekstifaili.

Stiilne disain, täielik kasutusmugavus
PocketBook InkPad 3 on esimene seade, mis järgib uut PocketBooki disainipõhimõtet. Stiilses disainis saavad kokku vastandid – ümardatud nurgad ja teravad jooned, korpuse pehmed osad ja läikivad nupud. Kõik e-lugeri osad toovad esile üksteise elegantsi ja sulanduvad sujuvalt üheks tervikuks.

PocketBook InkPad 3 suured mõõtmed, kuid enneolematult väike kaal (kõigest 210 g) teevad sellest ideaalse kaaslase ja pakuvad mõnusat lugemiselamust, kus iganes viibid – toas või õues, tööl või reisil. Seadme mõõtmed on 195 x 136,5 mm ja paksus vaid 8 mm. Esiküljel asuvad ergonoomilised otsingunupud, mida on kõige mugavam kasutada koos seadme puuteekraaniga. Sisseehitatud g-anduri abil saab lugeja valida endale sobivama, vertikaalse või horisontaalse e-lugeri asendi.

Tagasi

  • Ekraan

    ekraani diagonaal 7,8 "
    ekraani resolutsioon
    1404x1872
    ekraani tehnoloogia
    E Ink
  • Mälu

    sisemälu 8 GB
  • Mälukaardilugeja

    toetab mälukaarte MicroSD
  • Liidesed

    USB-A 2.0
    Jah
    WiFi Jah
  • Aku

    aku tööaeg kuni
    720 h
    mahtuvus 1900 mAh
    aku tehnoloogia Li-Po
  • Mõõtmed

    kaal 210 g
    kõrgus 19,5 cm
    laius 13,65 cm
    sügavus 0,8 cm
  • Üldised parameetrid

    tootja PocketBook
    värv must
  • Formaatide tugi

    loetavate formaatide tugi PDF, TXT, DOC, EPUB, DJVU, HTML, FB2, CHM, MOBI, RTF, EPUB DRM, PDF DRM, PRC (MOBI), HTM, DOCX, FB2.ZIP
    pildiformaatide tugi BMP, PNG, TIFF, JPEG
  • Lingid

Tagasi

Toodet saavad hinnata vaid ostu sooritanud kasutajad.

Hinnangu esitamisel jälgi hea tava reegleid. Lisateave hinnangute kohta loe siit.

Hetkel arvustused puuduvad.

Peale ostu sooritamist avaneb võimalus anda enda panus ja jätta esimesena tootele arvustus.