Klienditeenindus avatud iga päev 9-21 640 6400

Ostukorv

Ostukorvis pole tooteid

Tagasi

Telefon (E-P 9-21):  640 6400
Kohustuslik väli

Integreeritav nõudepesumasin Miele (14 nõudekomplekti)

Integreeritav nõudepesumasin Miele (14 nõudekomplekti)
  • Integreeritav nõudepesumasin Miele (14 nõudekomplekti)
  • Integreeritav nõudepesumasin Miele (14 nõudekomplekti)
  • Integreeritav nõudepesumasin Miele (14 nõudekomplekti)
  • Integreeritav nõudepesumasin Miele (14 nõudekomplekti)

Integreeritav nõudepesumasin Miele (14 nõudekomplekti)

Tootekood: G6660SCVI Tootja: Miele
1199 €

Toode pole jaekauplustest saadaval

• Eriti säästliku ELi energiatõhususe klassiga A+++
• Parim tulemus - alates 6,5 l veekulust automaatprogrammiga
• Klaaside kauakestev sära – Perfect GlassCare
• Ukse eriti kerge avamine ja sulgemine – ComfortClose
• Paindlik ja kindel paigutus – “ExtraComforti” korvikujundus

Loe edasi

Sarnane toode meie valikus

Tarne võimalused Sobilik tarneviis vali ostukorvis

Tagasi

Patenteeritud AutoOpen-kuivatussüsteem
Pesuprogrammi lõpus avaneb nõudepesumasina uks automaatselt ja jääb pisut praokile. Nii saab värske õhk nõudele ligi ja isegi plastist nõud kuivavad täielikult ära. Tänu õhu spetsiaalsele suunamisele on töötasapind niiskuse eest kaitstud.

ComfortClose
Naudi Miele ukse eriti sujuvat avamist ja sulgemist. Mugav: Uks jääb paigale igasse soovitud asendisse.

Nutika mahaloenduri indikaatoriga viitstart
24-tunnise viitstardiga saad nõudepesumasinat käitada, millal soovid ja kasutada elektrienergia soodsaimaid (öö)tariife. Mahaloenduri indikaator arvutab programmi kestust tahapoole ja näitab, kui kaua valitud programm veel töötab. Nii oled igal ajal nõudepesumasina programmi olekust informeeritud.

Miele korvikujundus
Korvipidemed, uudse kujundusega funktsionaalne alakorv ja mitmed ülakorvi funktsioonid – Miele nõudepesumasinatega algab korvikujunduse uus ajastu.

ExtraComfort-korvipaigutus
"ExtraComfort"-korvilahendus sisaldab järgmist lisavarustust: 3D-söögiriistasahtel või valikuline söögiriistakorv, korvi käepidemed, reguleeritava kõrgusega ülemine korv, ülakorvis fikseeritud piigirida, alumises korvis "MultiComfort" ala, 2 piigirida, samuti 2 reguleeritava kõrgusega klaasihoidikut alumises korvis.

MultiComfort-ala alumises korvis
Uuele ja ainulaadsele MultiComfort-alale saab kolme ritta asetada eri suuruses (Ø kuni 35 cm) taldrikuid. Sinna saab ruumisäästlikult paigutada ka lõikelaudu, serveerimisaluseid ja õõnsaid anumaid nagu kausse või nisuõlle klaase. Mõningate mudelite puhul saab kogu alakorvi suurte pottide ja pesuesemete jaoks üheks suureks tasapinnaks ümber korraldada.

Ergonoomilised korvi käepidemed
Korvi ergonoomilised käepidemed lihtsustavad igat täis- ja tühjakslaadimist. Esmaklassilised materjalid tagavad kõrge kvaliteedi.

Reguleeritava kõrvusega ülemine korv
Kõigil Miele nõudepesumasinatel saab ülemise korvi kõrgust mängleva kergusega reguleerida – ka viltusesse asendisse. Kokku saab seda seada 9 eri asendisse. Nii saad pesuruumi iga kord optimaalselt kasutada.

Parim koht Sinu klaasidele
Klaaside optimaalseks paigutamiseks: alumise korvi reguleeritava kõrgusega klaasihoidikud ja spetsiaalne klaasiklamber hoiavad pika jalaga klaasid optimaalselt paigal, et need õrnalt ja säravaks pesta.

"FlexAssist"-i märgistused
FlexAssist tähistusega näed ühe pilguga, milliseid reguleeritavaid osasid liigutada saab, et nõuderesti oma soovide järgi kujundada. Väikesed sümbolid, nt tassi või veinipokaali kujutised värvilistel osadel, viitavad selle ala kasutusvõimalustele. FlexAssisti tähistuste samaaegne kasutamine haaramiseks. Nii saad korvi paindlikkust hetkega ja optimaalselt kasutada.

Patenteeritud 3D-söögiriistasahtel+
Mitmekülgne nutikas 3D-söögiriistasahtel + programm. Laius, kõrgus ja sügavus on reguleeritavad ja sobituvad igaks olukorraks. Tänu keskosa kokkupandavatele piiridadele on Sul rohkem ruumi suurte nõude, nt salatikausside või nugade jaoks. Tänu reguleeritavatele külgosadele on võimalik isegi ülakorvi pika jalaga pokaale asetada. Ülim paindlikkus täiuslikeks pesemistulemusteks.

Miele uus korvide kujundus
Uus korvide kujundus on üksikasjalikult läbi mõeldud ja pakub erakordseid võimalusi. Optimaalseks pesuks leiab iga asi oma õige koha. Värvilised FlexAssist märgid tähistavad liikuvaid osi ja omavad väikseid sümboleid. Nii saad paindliku kujundusega korvi ühe liigutusega kasutada. Klaasihoidiku FlexCare integreeritud silikoonpehmendus hoiab õrnu klaase kindlalt paigal.

Veelekkekaitse garantii
Veekahjustuste eest kaitsmiseks on kõigil Miele nõudepesumasinatel veelekkekaitsesüsteem. Kui Sinu vara peaks saama kahjustada veelekkekaitsesüsteemi vea tõttu, oled kindlustatud garantiiga, mille kestus on 20 aastat. Miele kannab veelekkekaitsegarantii tingimuste raames kahjustatud vara tõttu kaasnevad kulud. Eelduseks on asjatundlik paigaldus.

Parimad müranäitajad
Miele nõudepesumasinad pesevad madalal müratasemel (alates 41 dB(A)1) eriti vaikselt ja tagavad püsivalt täiuslikud tulemused. Tunduvalt vaiksem kui tavaline jutuajamine.

Perfect GlassCare
Pehme vesi soodustab nõude põhjalikku puhastamist, võib aga klaase kahjustada. Seetõttu on Miele nõudepesumasinatel perfektse klaasihoolduse tehnoloogia. See tagab, et Sinu klaase hooldatakse õrnalt ja saad neist kaua aega rõõmu tunda.

SensorDry
Köögiruumi temperatuur ja nõudepesumasina täitekogus võivad kuivatustulemust mõjutada. Automaatprogrammis tagab SensorDry optimaalse kuivatustulemuse ka kehvemate tingimuste korral.

QuickPowerWash
Koostöös võitmatud: uus pesuprogramm "QuickPowerWash" ja sellega täpselt sobitatud "Miele" tabletid tagavad tavapäraselt määrdunud nõude korral parimad võimalikud pesu- ja kuivatustulemused 58 minutiga. Spetsiaalselt väljatöötatud tabletid lahustuvad vaid 2–3 minutiga. Tänu sellele rakendub puhastusjõudlus kohe pesuprogrammi alguses. Tulemus: puhastusklass A.

Parim energiatõhusus
Energiamärgiselt on nõudepesumasina ökonoomsus ja võimsus kohe näha. Miele seadmed võimaldavad parimat puhastus- ja kuivatustulemust äärmiselt väikse energia- ja veekuluga.

Puhta vee nõudepesumasin veekuluga alates 6,5 l
Miele nõudepesumasinad pesevad ainult puhta veega ja programm Automatic juba alates veekulust 6,5 l1 – see on tunduvalt vähem kui kraanikausi jagu. Sellega on Miele viimase 30 aastaga vähendanud oma veetarvet 85%. Ka energiakulu langeb uute miinimumideni: Programmiga ECO tarbivad Miele nõudepesumasinad energiat vaid 0,83 kWh.

Pool kogust
Automaatse täitekoguse tuvastusfunktsiooni abil mõõdab Miele nõudepesumasin automaatselt nõude kogust pesuruumis ja kasutab vastavat vee- ja energiahulka. Tänu sellele automaatfunktsioonile ei peagi Sa alati ootama, kuni nõudepesumasin musti nõusid täis saab.

Sooja vee ühendus
Igat Miele nõudepesumasinat saab ühendada kuni 60 °C-se soojavee ühendusega. Tänu sellele väheneb voolutarve kuni 50%, programmiaeg kuni 10%. ECO-programmiga väheneb nõudepesumasina energiakulu kuni 0,45 kWh-le.

Tagasi

  • Nõudepesumasin

    paigaldusmeetod
    integreeritav
    energiaklass A+++
    komplektide arv 14
    veekulu 6,5 L/tsükkel
    programmide arv 6
    kuivatusklass A
    kuivatussüsteem AutoOpen-kuivatus
    sahtlite arv 3 tk
    söögiriistade sahtel Jah
    energiakulu 0,75 kW/pesu
  • Funktsioonid

    programmid autoprogramm, normaalpesu, poole koguse pesu, intensiiv 75°C, ECO, Õrn, QuickPowerWash
    funktsioonid viitstart: 1-24 h
    lisafunktsioonid järelejäänud aja näidik, talitluskontroll, SensorDry, ReinigerAgent sobitab masina töö vastavalt kasutatavale puhastusainele
    lisakuivatusprogrammid Turbothermic-kuivatus ringleva õhuga
  • Üldised parameetrid

    displei Jah
    müratase 44 dB
    tootja Miele
    värvus täisintegreeritav
  • Mõõtmed

    laius 59,8 cm
    kõrgus 80,5 cm
    sügavus 57 cm
    kaal
    44 kg
  • Lingid

Tagasi

Toodet saavad hinnata vaid ostu sooritanud kasutajad.

Hinnangu esitamisel jälgi hea tava reegleid. Lisateave hinnangute kohta loe siit.

Hetkel arvustused puuduvad.

Peale ostu sooritamist avaneb võimalus anda enda panus ja jätta esimesena tootele arvustus.

Tagasi

energy-label

Täpsemalt:

A+++Seadme tõhusus on märgatav ainsa pilguga.
Tõhususklass on standardiseeritud klassifikatsioon, mis on kasutusel kogu Euroopas ja mõistetav vaid ühe pilguga. Tooteid saab otseselt võrrelda klasside A+++ (kõige energiasäästlikum) kuni D (kõige energiakulukam) järgi. Tõhususklassi klassifitseerimise aluseks on võetud aastane energiatarbimine, mis arvutatakse välja mitme erineva parameetri põhjal.

Aastane energiatarbimine.
Aastane energiatarbimine arvutatakse kilovatt-tundides aasta kohta, võttes aluseks 280 tavalist pesemistsüklit külma vee ühenduse korral ning vähese võimsustarbega seisundite energiatarbimise. Tegelik tarbimine oleneb seadme kasutusviisist.


L/annum
Veekulu.
Veekulu arvutatakse liitrites aasta kohta, võttes aluseks 280 tavalist pesemistsüklit. Seadme tegelik veetarbimine oleneb selle kasutusviisist.

AKuivatamistõhususe klass.
Kuivatamistõhususe klass kuvatakse skaalal A-st (kõige tõhusam) kuni G-ni (kõige ebatõhusam).

xMahutavus.
Number näitab kuimitu nõudekomplekti masin mahutab.
„Nõudekomplekt”– ühele inimesele kasutamiseks mõeldud lauanõude, klaaside ja söögiriistade kindlaksmääratud komplekt.

44
dB
Müratase.
Mitte ainult energia säästmine ei aita kaitsta keskkonda, vaid seda aitab teha ka müra vähendamine. Helitaseme muutus 3 dB(A) tähendab tegelikult helitugevuse muutust 2 korda. Näiteks 78 dB (A) helitasemega seade on seega poole vaiksem kui 81 dB (A) helitasemega seade. Helitaset näitav energiamärgis on seega täiendavaks objektiivseks näitajaks, mille alusel toodet valida.