Klienditeenindus avatud iga päev 9-21 640 6400

Ostukorv

Ostukorvis pole tooteid

Tagasi

Telefon (E-P 9-21):  640 6400
Kohustuslik väli

Kontoritarkvara Windowsile Office - kodu ja kool 2016, Microsoft / EST

Kontoritarkvara Windowsile Office - kodu ja kool 2016, Microsoft / EST
  • Kontoritarkvara Windowsile Office - kodu ja kool 2016, Microsoft / EST

Kontoritarkvara Windowsile Office - kodu ja kool 2016, Microsoft / EST

Tootekood: 79G-04613 Tootja: Microsoft
99.99 €
149.99 €

Toode pole jaekauplustest saadaval

Abiks nii kodu- kui ka koolitöödel. Parim variant nende perede jaoks, kes soovivad kasutada Office’it ainult ühes arvutis.

Ühildub Windows 7 või uuema versiooniga. Tarvis on Microsofti kontot.

Loe edasi

Sarnane toode meie valikus

Tarne võimalused Sobilik tarneviis vali ostukorvis

Tagasi

Viimistletud ideed
Püsige ajaraamides. Avaldage oma klassikaaslastele ja õpetajatele muljet. Muutke oma ideed lahedateks ja veenvateks esitlusteks Wordi või Exceli abil või PowerPointi uute laiade mallide abil.

Suurepärased märkmed
Kirjutage, tippige, klõpsake või nipsake märkmeid OneNote’i märkmikusse. Korrastage märkmeid hõlpsasti ja leidke kiiresti üles just see, mida vajate. Rühmatööde lihtsustamiseks saate märkmikke ühiskasutusse anda.

Failide lihtne ühiskasutus
Salvestage oma failid veebi, nii et teil on neile juurdepääs ka teel olles ning saate hõlpsasti kutsuda teisi neid üle vaatama ja redigeerima.

Office – kodu ja kool 2016 sisaldab järgmist:
• Word 2016, Excel 2016, PowerPoint 2016 ja OneNote 2016
• Olge kogenud Office’i kasutaja – nii lihtne see ongi. Tippige lindi uuele „Juhata mind”-väljale küsimus, milles vajate abi, ja teile antakse juhiseid.
• Uute kujunduste abil saate enda jaoks valida sobiva Office’i kasutuskeskkonna. Tume ja tumehall kujundus on kõrge kontrastsusega, mis säästab silmi, ning värviline kujundus annab modernse ilme, mis on ühesugune kõikides teie seadmetes.
• Täiustage oma lugemiskeskkonda ülevaadetega Bingi platvormil, mis kuvavad teile Office’i faili lugemise ajal asjakohast teavet veebist.
• Wordi dokumentidega saab veel rohkem teha: saate avada PDF-faili ja redigeerida selle sisu, sikutada dokumenti veebivideo ja seda vaadata dokumendist lahkumata ning kasutada lugemisrežiimi mõnusa lugemiselamuse saamiseks igal ekraanil.
• Exceli mallid teevad suurema osa ettevalmistusest ja kujundamisest teie eest ära, et saaksite rahulikult andmetele keskenduda. Parema ülevaate saamiseks teisendage andmed kõigest kahe liigutusega diagrammiks või tabeliks.
• Uute joondus-, värvisobitus- ja muude kujundusriistade abil saate luua kaasahaaravaid esitlusi PowerPointis ning neid hõlpsasti veebis teistega jagada.
• Tehke märkmeid kas joonistades, käsitsi kirjutades, tippides, klõpsates või nipsates, kasutades OneNote’i. Teie multimeediummärkmetest saab sisu otsida ning need salvestatakse ja sünkroonitakse OneNote’i rakendustega teie teistes seadmetes.

Tagasi

  • Tarkvara

    tarkvara tüüp kontoritarkvara
    tarkvaralitsentsi tüüp retail
  • Üldised parameetrid

    tootja Microsoft
  • Lingid

Tagasi

Toodet saavad hinnata vaid ostu sooritanud kasutajad.

Hinnangu esitamisel jälgi hea tava reegleid. Lisateave hinnangute kohta loe siit.

Hetkel arvustused puuduvad.

Peale ostu sooritamist avaneb võimalus anda enda panus ja jätta esimesena tootele arvustus.