Klienditeenindus avatud iga päev 9-21 640 6400

Ostukorv

Ostukorvis pole tooteid

Tagasi

Telefon (E-P 9-21):  640 6400
Kohustuslik väli

Integreeritav nõudepesumasin Bosch (14 nõudekomplekti)

Integreeritav nõudepesumasin Bosch (14 nõudekomplekti)
  • Integreeritav nõudepesumasin Bosch (14 nõudekomplekti)
  • Integreeritav nõudepesumasin Bosch (14 nõudekomplekti)
  • Integreeritav nõudepesumasin Bosch (14 nõudekomplekti)
  • Integreeritav nõudepesumasin Bosch (14 nõudekomplekti)
  • Integreeritav nõudepesumasin Bosch (14 nõudekomplekti)
  • Integreeritav nõudepesumasin Bosch (14 nõudekomplekti)
  • Integreeritav nõudepesumasin Bosch (14 nõudekomplekti)
  • Integreeritav nõudepesumasin Bosch (14 nõudekomplekti)
  • Integreeritav nõudepesumasin Bosch (14 nõudekomplekti)
  • Integreeritav nõudepesumasin Bosch (14 nõudekomplekti)
  • Integreeritav nõudepesumasin Bosch (14 nõudekomplekti)
  • Integreeritav nõudepesumasin Bosch (14 nõudekomplekti)

Integreeritav nõudepesumasin Bosch (14 nõudekomplekti)

Tootekood: SMV68MX05E Tootja: Bosch
699.99 €

Toode pole jaekauplustest saadaval

• PerfectDry, mille aluseks on Zeolith®: täiuslikud kuivatustulemused 3D Airflow abil ka plastnõude korral.
• 40 °C klaasipesuprogramm – õrn programm klaaside pesemiseks ja kuivatamiseks.
• VarioFlex-korvid ja VarioDrawer – paremad reguleerimisvõimalused, mis tagavad rohkem ruumi kõigil tasanditel.
• TimeLight: programmi olekut ja jäänud aega näidatakse kõrglahutusvõimega põrandal
• AquaStop – eluaegne 100% garantii veekahjustuste vastu

Loe edasi

Sarnane toode meie valikus

Tarne võimalused Sobilik tarneviis vali ostukorvis

Tagasi

ActiveWater
Boschi uuenduslik ActiveWater-tehnoloogia maksimeerib tõhusust, et tagada silmapaistvad tulemused, kaitstes samal ajal keskkonda. Hoolikalt sihitud veejaotus, täiustatud filtritehnoloogia, kiirem soojendamine ja pumba suurem läbilase parema veeringluse tagamiseks aitavad ActiveWater-tehnoloogiaga nõudepesumasinatel täiusliku tulemuse saavutada.

AquaStop
Seadmed kipuvad ikka minema katki kõige ebasobivamal ajal, raisates nii Sinu raha kui ka väärtuslikku aega. Meie AquaStop-süsteemiga nõudepesumasinatel on spetsiaalne topeltseinaga veetoru, kaitseklapp ja ujukanduriga lülitiga põrandapaak, mis tagavad 100% kaitse veekahjustuste vastu. Lisaks pakub Bosch kogu seadme eluea kestvat garantiid. Nii saavutad päev päeva järel täiusliku tulemuse, millele saad olla kindel.

DosageAssist
DosageAssist tagab optimaalse puhastustulemuse ja vaiksema pesu. Pesutablett kukub jaoturist ülemise korvi küljes olevale spetsiaalsele alusele, kus see lahustub täielikult.

AquaSensor
See võib olla üsna ärritav, kui nõud on pärast pesu masinast välja võttes endiselt mustad. Tänu AquaSensor-funktsioonile on nõud aga alati laitmatult puhtad. See analüüsib täiusliku tulemuse tagamiseks iga pesutsükli alguses nõude määrdumisastet, valib toiduosakeste, rasva ja puhastusvahendi jääkide põhjal optimaalse loputusaja ning rakendab vajaduse korral isegi eelpesu. Kuna igaks loputustsükliks kasutatakse täpselt vajalikul hulgal vett, vähendab AquaSensor lisaks märgatavalt Sinu veetarvet. See on nutikas loputus, millega saavutatakse iga kord soovitud tulemus.

Elektrooniline algusaja taimer
Elektroonilise algusaja taimeriga saad käivitada soovitud programmi endale meelepärasel ajal. Nii on Sul võimalik kasutada seadet mugavalt näiteks tööajal või öösel. Pärast programmi käivitamist kuvatakse näidikul täpselt järelejäänud aeg.

Automaatprogrammid
Erineva hulga nõude puhul on vaja kasutada erinevaid pesuseadeid. Vale programm ei raiska ainult aega, vaid ka vett ja energiat. Boschi automaatprogrammid reguleerivad pesutsükli ajal automaatselt veetemperatuuri ja loputusaega, lähtudes määrdumisastmest ja kogusest. See tähendab, et täiusliku tulemuse saavutamiseks kasutatakse täpselt nii palju vett kui vaja. Sobilik pesu igale masinatäiele vaid nupuvajutusega.

40 °C klaasipesuprogramm
Mitu korda oled pidanud klaase nõudepesumasinast välja võttes tõdema, et need on endiselt mustad või märjad ning vajavad täiendavat puhastamist? Uus 40 °C klaasipesuprogramm puhastab õrnalt isegi kvaliteetsed kristallklaasid, tagades optimaalse kuivatuse ja särava läike. See on võimalik tänu madalamale pesemistemperatuurile, loputusvahendi temperatuuri kohandamisele ja pikemale kuivatamisfaasile. Kanna oma klaaside eest väärilist hoolt.

Soojusvaheti
Soojusvahetiga nõudepesumasinad kohtlevad hinnalisi klaasnõusid ja portselani eriti õrnalt ning ohutult. Temperatuurišokkide vältimiseks toimub vee eelsoojendamine loputuspaagis.

Klaasikaitsetehnoloogia aitab klaasidel kauem särada
See võib tulla Sulle üllatusena, et pesuks kasutatava vee omadustel on suur mõju Sinu klaasidele ja õrnadele nõudele. Kuna pehmel veel on klaasidele korrodeeriv toime, siis Boschi klaasikaitsetehnoloogiaga nõudepesumasinad reguleerivad pidevalt karedusastet, tagamaks, et hinnalisi klaase ja habrast keraamikat pestakse alati ülima hoolega, ilma et Sa peaksid ise selleks midagi tegema.

Hygiene Plus
Kui peres on väikelapsi või allergikuid, võib olla mõnikord raske saavutada soovitud antibakteriaalset toimet. Hygiene Plus pakub Sulle hügieenilise pesu kõrget standardit. Aktiveerituna koos tavapärase pesuprogrammiga tõstab see loputustemperatuuri kümneks minutiks kuni 70 kraadini, et hävitada bakterid. Hügieeniline puhtus ja meelerahu iga pesuga.

IntensiveZone – puhastab kõik kastrulid ja pannid ühe nupuvajutusega
Funktsioon IntensiveZone tähendab eriti tugevat veesurvet ja tõstetud temperatuuri kogu alakorvis. Niiviisi pestakse määrdunud kastrulid ja pannid optimaalselt, samas kui ülakorvi asetatud haprad nõud on kaitstud.

LoadSensor
Kõik masinatäied ei ole sugugi võrdväärsed, miks peaks siis iga tsükli puhul automaatselt sama palju vett tarvitama? LoadSensor-funktsioon kasutab pöörlevat kiirusandurit, et tuvastada masinas olevate nõude kaal ja veetase ning lisada täpselt vajalikul hulgal vett. Väiksem kogus nõusid vajab loputamiseks vähem vett, terve masinatäie puhul lisatakse aga vett rohkem, et tagada optimaalne leotamine. Funktsioon, mis tagab täiuslikud tulemused, säästes samal ajal vett ja elektrit. Vat see on nutikas!

TimeLight
TimeLight-funktsioon teatab, kas seade töötab veel ja projitseerib järelejäänud tööaja põrandale. Peale selle näidatakse programmi olekut.

Super Silence Plus
Kodu korras hoidmine võib olla keeruline, kuid vaikuse tagamine võib tunduda vahel lausa võimatu. Aga mitte enam! SuperSilence-tehnoloogiaga nõudepesumasinatel on elektrooniliselt juhitav mootor ja müravähendusomadused, mis tagavad hiirvaikse töö ja koduse meelerahu. Eraldiseisvate ja integreeritavate nõudepesumasinate müratase on vastavalt 38 dB ja 39 dB – meeldiva vaikuse saavutamine pole kunagi lihtsam olnud.

VarioDrawer
Mõnikord ei ole võimalik kõiki nõusid masinasse mahutada, kuna sisemuse ruumilahendus ei ole eriti paindlik. VarioDrawer on ActiveWater-tehnoloogiaga nõudepesumasinate ülaosas olev lisasahtel, mis pakub probleemile lahendust. Sinna saab panna söögiriistad, väiksemad köögitarvikud, nagu kulbid ja visplid, ning isegi espressotassid. See pakub nõudepesumasina täitmisel suuremat paindlikkust ja jätab alumisse korvi rohkem ruumi. Kui söögiriistakorvi asemel kasutatakse VarioDrawerit, on 60 cm masinas ruumi 14 nõudekomplektile ja 40 cm masinas 10 nõudekomplektile. See võimaldab mugavamat ja paindlikumat täitmist.

Zeolith®-tehnoloogia
Tänu auhinnatud Zeolith®-tehnoloogiale on nüüd sama heade kuivatustulemuste juures võimalik energiakulu veelgi vähendada. Kuivatusprotsess kulutab äärmiselt vähe energiat ja energiakulu väheneb märgatavalt – madalaim energiakulu parimas energiaklassis A+++ ja kuni 10% madalam. Väikese energiakulu saladus on looduslik mineraal tseoliit. Seda saab korduvalt kasutada, peab vastu kogu seadme tööaja ja seda ei ole vaja vahetada.

Kohandatav söögiriistakorv
Muudetava söögiriistakorvi kohandatav paigutus jätab söögiriistadele rohkem ruumi. Kõigil ilma VarioDrawer-ülakorvita ActiveWater-mudelitel on standardvarustuses muudetav söögiriistakorv.

Rackmatic
Tänu kolmekordsele Rackmatic-süsteemile saab ülemise korvi kõrgust hõlpsasti kuni 5 cm reguleerida. Seda saab teha ka siis, kui masin on täis. See tähendab veelgi rohkem reguleerimisvõimalusi ja suuremat paindlikkust.

VarioSpeed Plus
Kasuta funktsiooni VarioSpeed Plus, kui soovid pesta ja kuivatada terve masinatäie nõusid lühima võimaliku ajaga. Loputusaega vähendatakse vaid nupuvajutusega kuni 66% võrra, tagades samal ajal tavapäraselt kõrge puhastustõhususe. Kui vajad näiteks perekondlikel kokkusaamistel või sünnipäevapeol kiiresti puhtaid nõusid, siis aktiveeri lihtsalt VarioSpeed Plus.

EcoSilence Drive – enneolematu nõudepesu
Kodu korras hoidmine võib olla keeruline, seal vaikuse tagamine aga vahel lausa võimatu. Meie EcoSilence Drive’iga nõudepesumasinad puhastavad väga tõhusalt ja samal ajal ülimalt vaikselt. Harjadeta energiasäästliku ja optimaalselt hõõrdumismüra vähendava mootoriga EcoSilence Drive tagab palju sujuvama ja vaiksema töö. Nüüd saate nautida enda kodus nii puhtust kui ka vaikust.

Tagasi

  • Nõudepesumasin

    paigaldusmeetod
    integreeritav
    energiaklass A+++
    komplektide arv 14
    veekulu 9,5 L/tsükkel
    programmide arv 8
    pesutemperatuuride arv 6
    kuivatusklass A
    kuivatussüsteem Zeolith
    sahtlite arv 3 tk
    söögiriistade sahtel Jah
  • Funktsioonid

    programmid klaasipesu 40°C, vaikne programm, kiirpesu 45°C, intensiiv 70°C, eelloputus, Auto 45°C-65°C, Eco 50°C
    funktsioonid veesensor, mahusensor, helisignaal programmi lõppemisel, loputusaine näidik, soola näidik, TimeLight, viitstart: 1-24 h, soojusvaheti, AquaStop
    , DosageAssist
    lisafunktsioonid VarioSpeed Plus, klaasikaitsetehnoloogia, Hygiene Plus, IntensiveZone funktsioon, automaatne pesuvahendi tüübi tuvastus
    lisakuivatusprogrammid ExtraDry
  • Reguleerimine

    reguleeritav ülakorv Jah
  • Üldised parameetrid

    displei Jah
    müratase 42 dB
    tootja Bosch
    värvus täisintegreeritav
  • Mõõtmed

    laius 59,8 cm
    kõrgus 81,5 cm
    sügavus 55 cm
    kaal
    45,83 kg
  • Lingid

Tagasi

Toodet saavad hinnata vaid ostu sooritanud kasutajad.

Hinnangu esitamisel jälgi hea tava reegleid. Lisateave hinnangute kohta loe siit.

Hetkel arvustused puuduvad.

Peale ostu sooritamist avaneb võimalus anda enda panus ja jätta esimesena tootele arvustus.

Tagasi

energy-label

Täpsemalt:

A+++Seadme tõhusus on märgatav ainsa pilguga.
Tõhususklass on standardiseeritud klassifikatsioon, mis on kasutusel kogu Euroopas ja mõistetav vaid ühe pilguga. Tooteid saab otseselt võrrelda klasside A+++ (kõige energiasäästlikum) kuni D (kõige energiakulukam) järgi. Tõhususklassi klassifitseerimise aluseks on võetud aastane energiatarbimine, mis arvutatakse välja mitme erineva parameetri põhjal.

Aastane energiatarbimine.
Aastane energiatarbimine arvutatakse kilovatt-tundides aasta kohta, võttes aluseks 280 tavalist pesemistsüklit külma vee ühenduse korral ning vähese võimsustarbega seisundite energiatarbimise. Tegelik tarbimine oleneb seadme kasutusviisist.


L/annum
Veekulu.
Veekulu arvutatakse liitrites aasta kohta, võttes aluseks 280 tavalist pesemistsüklit. Seadme tegelik veetarbimine oleneb selle kasutusviisist.

AKuivatamistõhususe klass.
Kuivatamistõhususe klass kuvatakse skaalal A-st (kõige tõhusam) kuni G-ni (kõige ebatõhusam).

xMahutavus.
Number näitab kuimitu nõudekomplekti masin mahutab.
„Nõudekomplekt”– ühele inimesele kasutamiseks mõeldud lauanõude, klaaside ja söögiriistade kindlaksmääratud komplekt.

42
dB
Müratase.
Mitte ainult energia säästmine ei aita kaitsta keskkonda, vaid seda aitab teha ka müra vähendamine. Helitaseme muutus 3 dB(A) tähendab tegelikult helitugevuse muutust 2 korda. Näiteks 78 dB (A) helitasemega seade on seega poole vaiksem kui 81 dB (A) helitasemega seade. Helitaset näitav energiamärgis on seega täiendavaks objektiivseks näitajaks, mille alusel toodet valida.