Caso WineChef Pro 40, 40 pudelit, kõrgus 83 cm, must - Veinikülmik
899.99 €
Ostukorvis pole tooteid
Soovid näha enda viimati vaadatuid tooteid ja saada veel paremaid pakkumisi?
Palun vali sobiv meetod kontole sisenemiseks.
Vali sobiv meetod konto registreerimiseks.
Juriidilise konto loomiseks vali E-post.
Toode pole müügis
• Kvaliteetne kompressortehnoloogiaga veinikülmik
• Kaks eraldi temperatuuritsooni valge ja punase veini jaoks, mis on puutetundliku juhtimisega individuaalselt reguleeritavad
• Sujuvalt töötavad kompressorid vähendatud vibratsiooniga jalgadel: taga rahulik ja vaikne asukoht, mida Sinu vein vajab
• Aktiivsed ventilaatorid mõlemas temperatuuritsoonis tagavad kummaski tsoonis väga ühtlase temperatuuri
• Mahutab kuni 38 pudelit (kõrgus kuni 310 mm – tavalised Bordeaux veinipudelid)
Sarnane toode meie valikus
• 2-kihiline UV-filtriga isoleerklaas optimaalseks aroomikaitseks
• Elektrooniliselt reguleeritav temperatuur vahemikus 5 - 20 °C
• Jahutustsoonide LED-temperatuurinäidik
• Lülitav sisevalgustus
• Ajatu disain elegantse roostevabast terasest esiosa ja ergonoomilise käepidemega
• Puidust riiulid
• Töötab väga vaikselt
Külmik
Veinikülmik
Üldised parameetrid
Mõõtmed
Toodet saavad hinnata vaid ostu sooritanud kasutajad.
Hinnangu esitamisel jälgi hea tava reegleid. Lisateave hinnangute kohta loe siit.
Hetkel arvustused puuduvad.
Peale ostu sooritamist avaneb võimalus anda enda panus ja jätta esimesena tootele arvustus.
146Aastane energiakulu.
Energiatarbimine XYZ kilovatt-tundi aastas, põhineb standardtingimustes mõõdetud 24 tunni tulemustel. Tegelik energiatarbimine oleneb seadme kasutusviisist ja asukohast.
x38Veinipudelite mahutavus
Standardsete 0.75 l veinipudelite hulk.
42
dBMüratase.
Mitte ainult energia säästmine ei aita kaitsta keskkonda, vaid seda aitab teha ka müra vähendamine. Helitaseme muutus 3 dB(A) tähendab tegelikult helitugevuse muutust 2 korda. Näiteks 39 dB (A) helitasemega seade on seega poole vaiksem kui 42 dB (A) helitasemega seade. Helitaset näitav energiamärgis on seega täiendavaks objektiivseks näitajaks, mille alusel toodet valida.