Klienditeenindus avatud iga päev 9-21 640 6400

Ostukorv

Ostukorvis pole tooteid

Tagasi

Telefon (E-P 9-21):  640 6400
Kohustuslik väli

Nutikodu sensorite stardikomplekt Xiaomi

Nutikodu sensorite stardikomplekt Xiaomi
  • Nutikodu sensorite stardikomplekt Xiaomi
  • Nutikodu sensorite stardikomplekt Xiaomi
  • Nutikodu sensorite stardikomplekt Xiaomi
  • Nutikodu sensorite stardikomplekt Xiaomi

Nutikodu sensorite stardikomplekt Xiaomi

Tootekood: 17587 Tootja: Xiaomi
69.99 €

Toode pole jaekauplustest saadaval

Suurepärane stardikomplekt, millega alustada targa kodu loomist Xiaomi nutikodu süsteemis. Tegemist on toodetega, millel on minimalistlik ja kaasaegselt kaunis disain. Tark kodu on tõusev trend ning selle stardikomplektiga saad alustamiseks järgmised tooted:

• Mi Control Hub keskus
• Mi juhtmevaba lüliti
• 2x Mi akna- ja ukseandur
• 2x Mi liikumisandur

Loe edasi

Tarne võimalused Sobilik tarneviis vali ostukorvis

Tagasi

Xiaomi nutikodu seadmete juhtimine käib läbi Mi Home rakenduse, mis on saadaval iOS ja Android seadmetele. Äpi kasutamine ning sellega seadmete ühendamine on lihtne ja mugav.

Mi Control Hub keskus
Mi Control Hub on Xiaomi targa kodu keskne süsteem, mis juhib kõiki sellega ühendatud seadmeid. Keskusel on sisseehitatud kõlar, 16 miljoni värviga LED valgustus ja väljaspoolt kodu juhtimise võimalus. Nutikodu keskus lülitab automaatselt valgustuse sisse, kui ärkad öösel pimedas üles, mis loob meeldivalt hubase valgustuse.

Mi juhtmevaba lüliti
Mi Wireless Switch lüliti saad endaga ükskõik kuhu kodus kaasa võtta ning kõigest ühe nupuvajutusega reguleerida oma Xiaomi targa kodu seadmeid. Nii ei ole vaja alati kasutada nutitelefoni või häälkäsklusi - saad kasutada ka vana head füüsilist nuppu. Juhi valgustust või käivita loodud stseene - seda kõike täpselt sealt kus Sa parasjagu kodus viibid. 

Mi akna- ja ukseandur
Akna- ja ukseanduritega saad luua nutikaid automatiseerimisi või hoida silma peal kodus toimuval. Võid seadistada andurid selliselt, et koju saabudes lähevad automaatselt tuled põlema või saad tellida endale koheselt teavituse, kui keegi on avanud ukse/akna. Andurid muudavad elu korraga lihtsamaks ning turvalisemaks.

Mi liikumisandur
Mi Motion Sensor liikumisandur kasutab infrapuna tehnoloogiat, et tuvastada Sinu kodus liikumist. Anduri saad paigaldada kõikjale ning kasutada seda kodus toimuval silma peal hoidmiseks, selle automatiseerimiseks või mõlemaks.

Tagasi

Tagasi

Toodet saavad hinnata vaid ostu sooritanud kasutajad.

Hinnangu esitamisel jälgi hea tava reegleid. Lisateave hinnangute kohta loe siit.

Hetkel arvustused puuduvad.

Peale ostu sooritamist avaneb võimalus anda enda panus ja jätta esimesena tootele arvustus.