Klienditeenindus avatud iga päev 9-21 640 6400

Ostukorv

Ostukorvis pole tooteid

Tagasi

Telefon (E-P 9-21):  640 6400
Kohustuslik väli

Pesumasin Bosch (10 kg)

Pesumasin Bosch (10 kg)
  • Pesumasin Bosch (10 kg)
  • Pesumasin Bosch (10 kg)
  • Pesumasin Bosch (10 kg)
  • Pesumasin Bosch (10 kg)
  • Pesumasin Bosch (10 kg)
  • Pesumasin Bosch (10 kg)
  • Pesumasin Bosch (10 kg)
  • Pesumasin Bosch (10 kg)

Pesumasin Bosch (10 kg)

Tootekood: WAXH2EL0SN Tootja: Bosch
1399 €

Toode pole jaekauplustest saadaval

• i-DOS System: mõõdab automaatselt iga pesukoguse jaoks vajamineva täpse koguse pesuainet ja vett
• Automaatne plekieemaldusfunktsioon: tuvastab ja peseb puhtaks 16 levinumat liiki plekke
• EcoSilence Drive™: eriti energiasäästlik ja vaikne mootor, 10-aastase garantiiga

Loe edasi

Tarne võimalused Sobilik tarneviis vali ostukorvis

Tagasi

AquaStop
AquaStop-turvasüsteem koosneb spetsiaalsest kahekordsest juurdevooluvoolikust, ohutusventiilist ja tasemeanduriga põhjamahutist, ning Bosch garanteerib, et see süsteem kaitseb 100% veekahjustuste eest – kogu seadme tööea jooksul.

AntiVibration-design
Seadme külgede uus disain ei ole mitte ainult mugav. Struktuur hoiab stabiilsust ja tekitab vähem vibratsiooni. Peale selle on kõigil meie pesumasinate ja trummelkuivatitel optimaalne mürasummutus –isegi tsentrifuugimine toimub väga vaikselt.

Automatic Programmes
Kuidas saavutada täiuslik pesemistulemus? Vajutage lihtsalt nuppu "Start". Kahe automaatse programmiga kulumiskindlale või õrnale pesule saab pesumasin ülejäänuga juba ise hakkama. Pesemisprotsessi kohandatakse täiuslikult teie pesu vajadustele.

Remote Diagnostics
Kui teie seadmetega peaks midagi minema valesti, saate sellest soovi korral Home Connecti rakenduse kaudu teavituse oma mobiilseadmele; kaugdiagnostika funktsioon annab teile üksikasjaliku teabe koos sobivate abi saamise valikute ning soovitustega. Soovime, et kasutaksite oma pesumasina ja kuivati täielikku potentsiaali nii pea, kui see uuesti võimalik on.

Push Notifications
Kui soovite, saadetakse teie mobiilile tõuketeatised,et oleksite alati asjdega kursis. Rakenduses Home Connect leiate kohe oma seadmete praeguse oleku ning muu vajaliku teabe.

Easy Start
Easy Start soovitab teie pesumasina ja kuivati jaoks sobivat programmi. Teie peate vaid sisestama pesu värvi, mustuse astme ning materjali. Te ei pea ise nuputama, milline programm teie vajadustega sobib.

VarioDrum
Teie lemmikriided või õrnad rõivad võivad korduva pesemise käigus kahjustada saada. Unikaalne patenteeritud VarioDrum süsteemi struktuur peseb õrnalt ja tõhusalt igat tüüpi riideid, jaotades vett ühtlaselt ning ilma teie armastatud riideid venitamata, kortsutamata või kahjustamata. Olenevalt valitud programmist pööravad tilgakujulised ja asümmeetrilised labad teie pesu õrnalt trumli keskele, sõltumata pöörlemissuunast. See tagab mitte üksnes rohkem määrdunud riiete intensiivse puhastamise, vaid ka kogu masinasse laetud pesu kiirema ja põhjalikuma pesemise. Hooldage oma garderoobi professionaalsel tasemel.

Funktsioon Reload
Kas unustasite midagi? Boschi Reload funktsiooniga saab masinasse panna ununenud riideeseme või midagi ka vähemaks võtta. Peatage programm, avage pesumasina uks ja lihtsalt lisage ununenud riideese ja jätkake pesemist.

Tagasi

  • Pesumasin

    paigaldusmeetod eraldiseisev
    energiaklass A+++
    maksimaalne pesukogus 10 kg
    tsentrifuugimiskiirus 1600 p/m
    tsentrifuugimise tulemus A
    müratase (pesemisel) 48 / (tsentrifuugimisel) 74 dB
  • Funktsioonid

    tavapesu-programmid loputus+tsentrifuug, puuvill, ilma tsentrifuugimiseta, segapesu, sünteetika, vill, õrn pesu, tsentrifuugimine, puuvilla ökopesu, tühjendamine, loputus
    eripesu-programmid tumepesu, sulg, trumli puhastus, hügieeniline pesu, kiirpesu, siid, spordirõivad, särgid / pluusid, allergiavastane, plekieemaldus
    lisapesuprogrammid kiirpesu 15/30min, automaatne plekieemaldusfunktsioon: tuvastab ia peseb 16 levinumat liiki plekke
    süsteemid ökoinvertermootor, AquaStop
    , I-DOS
    funktsioonid sisevalgustus, viitstart, lapselukk, kortsumise vähendamine, Wi-Fi, üleujutuskaitse
    lisafunktsioonid ActiveWater™Plus: säästlik veekasutus, Home Connect: kaugjälgimine ja kaugjuhtimine, pesu lisamise funktsioon
  • Üldised parameetrid

    valmistatud Saksamaa
    displei TFT displei
    pesumasina tüüp eestlaetav
    juhtpaneeli keel ingliskeelne, rootsikeelne, sümbolitega
    tootja Bosch
    värv valge
  • Mõõtmed

    laius 59,8 cm
    kõrgus 84,8 cm
    sügavus 59 cm
    kaal
    82,562 kg

Tagasi

Toodet saavad hinnata vaid ostu sooritanud kasutajad.

Hinnangu esitamisel jälgi hea tava reegleid. Lisateave hinnangute kohta loe siit.

Hetkel arvustused puuduvad.

Peale ostu sooritamist avaneb võimalus anda enda panus ja jätta esimesena tootele arvustus.

Tagasi

energy-label

Täpsemalt:

A+++Seadme tõhusus on märgatav ainsa pilguga.
Tõhususklass on standardiseeritud klassifikatsioon, mis on kasutusel kogu Euroopas ja mõistetav vaid ühe pilguga. Tooteid saab otseselt võrrelda klasside A+++ (kõige energiasäästlikum) kuni D (kõige energiakulukam) järgi. Tõhususklassi klassifitseerimise aluseks on võetud aastane energiatarbimine, mis arvutatakse välja mitme erineva parameetri põhjal.

Aastane energiatarbimine.
Aluseks on võetud 220 täis- või osalise täituvusega kuivatustsüklit temperatuuril 60 °C ja 40 °C standardse puuvillase programmi ning säästliku režiimi puhul. Tegelik energiatarbimine oleneb seadme kasutamise sagedusest.


L/annum
Aastane veetarbimine.
Aluseks on võetud 220 täis- või osalise täituvusega kuivatustsüklit temperatuuril 60 °C ja 40 °C standardse puuvillase programmi puhul. Tegelik veetarbimine oleneb seadme kasutamise sagedusest.

10
kg
Maksimaalne pesukogus.
Nimitäitekogus kilogrammides puuvillase pesu 60 °C tavaprogrammi puhul täiskoormusega või puuvillase pesu 40 °C tavaprogrammi puhul täiskoormusega, sõltuvalt sellest, kumb väärtus on väiksem.

ATsentrifuugimistõhususe klass.
Trummelkuivatuse jõudlusklass kuvatakse skaalal A-st (kõige tõhusam) kuni G-ni (kõige ebatõhusam).

48
dB
Müratase pesemisel.
Pesemisel tekkiv maksimaalne müratase.

74
dB
Müratase kuivatamisel.
Tsentrifuugimisel tekkiv maksimaalne müratase.

Mitte ainult energia säästmine ei aita kaitsta keskkonda, vaid seda aitab teha ka müra vähendamine. Helitaseme muutus 3 dB(A) tähendab tegelikult helitugevuse muutust 2 korda. Näiteks 78 dB (A) helitasemega seade on seega poole vaiksem kui 81 dB (A) helitasemega seade. Helitaset näitav energiamärgis on seega täiendavaks objektiivseks näitajaks, mille alusel toodet valida.