Klienditeenindus avatud iga päev 9-21 640 6400

Ostukorv

Ostukorvis pole tooteid

Tagasi

Telefon (E-P 9-21):  640 6400
Kohustuslik väli

Robottolmuimeja Kärcher RC 3 Premium

Robottolmuimeja Kärcher RC 3 Premium
  • Robottolmuimeja Kärcher RC 3 Premium
  • Robottolmuimeja Kärcher RC 3 Premium
  • Robottolmuimeja Kärcher RC 3 Premium
  • Robottolmuimeja Kärcher RC 3 Premium
  • Robottolmuimeja Kärcher RC 3 Premium
  • Robottolmuimeja Kärcher RC 3 Premium

Robottolmuimeja Kärcher RC 3 Premium

Tootekood: 1.198-213.0 Tootja: Kärcher
699.99 €

Toode pole jaekauplustest saadaval

Nutikas tolmuimeja RC 3 Premium, mis navigeerib kaamerate ja laserite abil ja mida on mugav juhtida läbi rakenduse, luues puhastamist vajavatest aladest kaardi. Masin koristab Sinu kodu iseseisvalt ja süstemaatiliselt – ning seda igal ajal.

Loe edasi

Tarne võimalused Sobilik tarneviis vali ostukorvis

Tagasi

Nutikas koristamine
Tänu kaamerate ja laserite abil toimivale navigatsioonisüsteemile loob robottolmuimeja RC 3 Premium ajutise puhastuskaardi, koristades Sinu kodu süstemaatiliselt, iseseisvalt ja efektiivselt, jätmata vahele ühtegi kohta. Tolmuimejat RoboCleaner saab hõlpsasti juhtida läbi kasutajasõbraliku rakenduse nutitelefonist või tahvelarvutist, kust on näha puhastuskaart ja puhastusprotsessi hetkeseis. Tõhus topeltharjade süsteem võimaldab põhjalikku puhastust ning suure spiraalharja ja kummiribadega põrandaharja kombinatsioon võimaldab masinal üles korjata ja eemaldatavasse jäätmekonteinerisse suunata suuri mustusekoguseid. Seadmel on veelgi nutikaid omadusi: infrapuna- ja kukkumisandurid aitavad tolmuimejal vältida trepist alla kukkumist ja teiste esemetega kokku põrkamist – masin pidurdab ja suudab kukkumisi ja kokkupõrkeid vältida. Lisaks saab kasutada ka kohtpuhastusrežiimi, kus masin puhastab vaid valitud ala. Olgu selleks puit, keraamilised plaadid või lühikese karvaga vaip: tolmuimejat RC 3 Premium saab kasutada kõikidel tavapärastel kodus kasutatavatel põrandakatetel. Nii saab kodu ise puhtaks ning Sina saad teha neid asju, mida Sa tegelikult soovid teha. Tark kodu, tark kodu korrashoid!

Head puhastustulemused
Tõhus puhastamine tänu kaamera-laseri navigeerimistehnoloogiat kasutavale süstemaatilisele puhastusstrateegiale Põhjalik mustuse koristus tänu kahele harjale ja täiendavale küljeharjale, mis on mõeldud nurkadele ja äärtele.

Nutikas toode meeldivate funktsioonidega
Mugav, erinevate koristusrežiimide valik, kasutades taimeri funktsiooni kasutajasõbralikus rakenduses. Informatsioon puhastusprogressi ja RoboCleaner asendi kohta tänu ajutisele puhastuskaardile.

Uuenduslik andursüsteem
Infrapunased andurid ja kukkumisandurid, et aidata ennetada treppidel kukkumist ja teiste objektidega toas kokkupõrkumist. Tolmuimeja RC 3 Premium tunneb juba eemalt ära takistused ning pidurdab õrnalt, et takistustest mööda liikuda.

Tagasi

  • Tolmuimeja

    tolmuimeja tüüp robot-tolmuimeja
    tolmukogumissüsteemi maht 0,35 L
  • Mõõtmed

    laius 34 cm
    kõrgus 9,6 cm
    kaal
    3,6 kg
  • Üldised parameetrid

    tootja Kärcher
    värv valge
  • Lingid

Tagasi

Toodet saavad hinnata vaid ostu sooritanud kasutajad.

Hinnangu esitamisel jälgi hea tava reegleid. Lisateave hinnangute kohta loe siit.

Hetkel arvustused puuduvad.

Peale ostu sooritamist avaneb võimalus anda enda panus ja jätta esimesena tootele arvustus.