Klienditeenindus avatud iga päev 9-21 640 6400

Ostukorv

Ostukorvis pole tooteid

Tagasi

Telefon (E-P 9-21):  640 6400
Kohustuslik väli

GPS-seade Garmin dezlCam 785 LMT-D

GPS-seade Garmin dezlCam 785 LMT-D
  • GPS-seade Garmin dezlCam 785 LMT-D
  • GPS-seade Garmin dezlCam 785 LMT-D
  • GPS-seade Garmin dezlCam 785 LMT-D
  • GPS-seade Garmin dezlCam 785 LMT-D
  • GPS-seade Garmin dezlCam 785 LMT-D
  • GPS-seade Garmin dezlCam 785 LMT-D
  • GPS-seade Garmin dezlCam 785 LMT-D
  • GPS-seade Garmin dezlCam 785 LMT-D
  • GPS-seade Garmin dezlCam 785 LMT-D

GPS-seade Garmin dezlCam 785 LMT-D

Tootekood: 010-01856-10 Tootja: Garmin
499.99 €

Toode pole jaekauplustest saadaval

Preemiumklassi veoauto GPS sisseehitatud pardakaameraga.

Kõik-ühes 7-tolline veoauto GPS magnethoidiku ja pardakaameraga, et salvestada sõite ning kasutada juhi tähelepanu suurendavaid funktsioone nagu kokkupõrkehoiatus ja reast kõrvale kaldumise hoiatus.

Kohandatav veoauto marsruutimine arvestades täpselt su veoauto suurust, kaalu ning lasti. Samuti annab seade hoiatusi eesolevate sildade kõrguste, teravate kurvide, järskude tõusude ja palju muu kohta.

Dispetšer funktsioon ja jälgimissüsteem lubavad dispetšeritel saata sõnumeid ning aadresse oma juhtidele, samuti jälgida kogu sõitu algusest lõpuni.

Loe edasi

Tarne võimalused Sobilik tarneviis vali ostukorvis

Tagasi

Kohandatav veoauto marsruutimine
dēzlCam™ 785 veoauto GPS'il on detailsed Euroopa kaardid koos veoautodega seotud piirangutega ja maanteedega seotud informatsiooniga (sildade kõrgused, ohtlikud kurvid, kaalupiirangud jpm). Lihtsalt sisesta oma sõiduki profiili informatsioon (muudetavad on nii kõrgus, kaal, pikkus, laius ja ohtlike veoste sisaldus lastis) ning leia oma veoautole sobivaim marsruut. Lisamugavusena laseb "Lihtne veoauto profiil" sul haagise suuruseid vahetada vaid nupuvajutusega.

Sisseehitatud pardakaamera
dēzlCam™ 785 LMT-D alustab salvestamist HD kvaliteediga nii pea, kui alustad sõitmist. Kokkupõrke korral salvestab G-sensor automaatselt õnnetuse videopildi. Samuti on võimalik videomaterjali salvestada vaid nupuvajutusega. Seade on lihtsasti eemaldatav magnethoidiku küljest, juhuks kui on tarvis pildistada õnnetuse tagajärgi. Valikuline GPS ülekate kuvab asukohta, kiirust, kuupäeva ja kellaaega, et täpselt salvestada, kus intsident juhtus.

Tasuta reaalajas teenused
Mis toimub teel sinust eespool? Smartphone Link on tasuta mobiilirakendus, mis ühendab iPhone® või Android® seadme sinu dēzlCam'iga. Peale ühendamist, saab su dēzlCam reaalajas liiklusinfot, ilmateateid, kiiruskaamerate infot ja muud.

Sisseehitatud Wi-Fi hoiab su GPS'i ajakohasena
dēzlCam™ 785 sisseehitatud Wi-Fi hoiab sinu seadme kaarte ning tarkvara lihtsasti ajakohasena. Kui oled Wi-Fi võrguga ühenduses ning mõni uuendus on saadaval, tekib seadme ekraanile teavitus. Seejärel tuleks vajutada Wi-Fi nuppu ekraanil, et uuendada oma tarkvara ja kaarte ilma seadet arvutiga ühendamata.

Bluetoothi eelised
Ühenda oma dēzlCam™ 785 Bluetooth'i abil enda nutitelefoni või tahvelarvutiga, et nautida sisseehitatud mikrofoni ja tugevate kõlaritega käed-vaba helistamist. Hoia oma telefoni taskus või konsoolil, ning sa saad endiselt teha kõnesid ning võtta kõnesid vastu. Nutitelefoniga ühenduses olles kuvab GPS oma ekraanil ka kohandatavaid nutiteavitusi kõnede, sõnumite, rakendusteadete ja muu kohta.

Lihtne puhkepausi planeerimine
Et teel olles elu lihtsustada, on dēzlCam™ 785 veoauto GPS'il tehtud lihtsaks puhkepauside pidamine tänu õigeaegsetele puhkepausimärguannetele, et võtta igast pausist maksimum. Leia enda lähedusest veoautojuhtidele olulised huvipunktid nagu toidukohad, tanklad, puhkealad, dušid, pangaautomaadid, Wi-Fi leviala ja palju muud. Samuti on võimalik otsida ja filtreerida veoautode puhkealasid nendes leiduvate mugavuste järgi, nagu dušid, tanklad, Wi-Fi ja veokipesula.

Hoolduslogid
dēzlCam™ 785 veoauto GPS'il on lisaks ka hooldusraamatu funktsioon, kuhu saab salvestada hoolduste tüübid ning ajad. Hoia mugavalt silma peal oma rehvide läbisõidul, rehvirõhul, õlivahetustel, rehvivahetustel ja paljul muul.

Dispetšer ja jälgimissüsteem
dēzlCam™ 785 seadmele on eelnevalt paigaldatud lihtne veoauto jälgimise süsteem, mis laseb dispetšeritel jälgida juhte, ning saata näiteks sõnumiga tarneaadress. Juht saab aadressi valida tekstisõnumist ning sujuvalt marsruutida vajalikku sihtpunkti.

Lisa tagurduskaamera
Näe ka tagurdades oma veoauto taha kasutades Garmini tagurduskaamerat (müüakse eraldi). dēzlCam™ 785 ühildub Garmin BC™ 35 juhtmevaba tagurduskaameraga. Peale ühendamist näitab dēzlCam kaamerapilti otse navi ekraanilt.

Tagasi

  • Ekraan

    ekraani diagonaal 7 "
  • Navigatsiooniseadmed

    GPS seadme tüüp GPS
    hääljuhised Jah
    häälkäsklused Jah
    liiklusinfo Jah
    kaardid City Navigator® NTU Euroopa kaart
  • Mälu

    sisemälu 16 GB
  • Mälukaardilugeja

    toetab mälukaarte MicroSD
  • Keel

    hääljuhiste keeled
    eesti, inglise
    menüü keeled eesti, inglise
  • Toide

    toide aku
  • Mõõtmed

    kaal 437 g
    laius 19,9 cm
    kõrgus 12,2 cm
    sügavus 2,4 cm
  • Üldised parameetrid

    eriomadused sisseehitatud videoregistraator, G-sensor, seadmega tasuta kaardi ja liiklusinfo uuendused (LMT)
    tootja Garmin
    komplektis Magnetkinnitus, autolaadija (12-24 V), USB juhe
  • Lingid

Tagasi

Toodet saavad hinnata vaid ostu sooritanud kasutajad.

Hinnangu esitamisel jälgi hea tava reegleid. Lisateave hinnangute kohta loe siit.

Hetkel arvustused puuduvad.

Peale ostu sooritamist avaneb võimalus anda enda panus ja jätta esimesena tootele arvustus.