Klienditeenindus avatud iga päev 9-21 640 6400

Ostukorv

Ostukorvis pole tooteid

Tagasi

Telefon (E-P 9-21):  640 6400
Kohustuslik väli

Multimeediajaam Alpine Freestyle

Multimeediajaam Alpine Freestyle
  • Multimeediajaam Alpine Freestyle
  • Multimeediajaam Alpine Freestyle
  • Multimeediajaam Alpine Freestyle
  • Multimeediajaam Alpine Freestyle
  • Multimeediajaam Alpine Freestyle
  • Multimeediajaam Alpine Freestyle
  • Multimeediajaam Alpine Freestyle
  • Multimeediajaam Alpine Freestyle
  • Multimeediajaam Alpine Freestyle
  • Multimeediajaam Alpine Freestyle

Multimeediajaam Alpine Freestyle

Tootekood: ALP-X902DF Tootja: Alpine
1399 €

Toode pole jaekauplustest saadaval

Alpine Freestyle süsteem on loodud kasvavale erinõudlusele toetudes. Seda saab kasutada autodes millel puudub valmislahendus või need ei sobi mõnel muul põhjusel. Nüüd sõltub vaid fantaasiast ning meistri oskustest.

Alpine Style 2. generatsioon pakub aiendatud meedia valikuid nende hulgas ka Apple CarPlay ja Android Auto tugi, uue generatsiooni navigatsiooni iGo Primo Nextgen , millel TomTom kaardid ning 3 aastat tasuta kaardiuuendusi. Lisaks saad kõrgkvaliteetse helikvaliteedi ning hulganisti heliseadistuse valikuid.

Loe edasi

Tarne võimalused Sobilik tarneviis vali ostukorvis

Tagasi

Freestyle lahendus
Kuna Alpine Style meelelahutussüsteemide populaarsus järjest kasvab, tulime me välja Freestyle lahedusega mida saab omal valikul paigaldada igasse sõidukisse. Eriti hästi sobib see sõidukitesse millel tehasepoolt ebastandardsed (1DIN/2DIN) mõõdud ning millele puuduvad järelturu lahendused. Uued Freestyle süsteemid on saadaval 7” ning 9” ekraanidega ning omavad iGo Primo NextGen navigatsioonisüsteemi, samuti sisseehitatud DAB+, Bluetooth ning teised tähtsad meelelahutusvõimalused.

Kaasas kõik paigalduseks vajalik
Mõlemad Freestyle tooted sisaldavad kõrglahutuslikku puutetundlikku ekraani, täielikult muudetavaid nupupaneele, meediamängiat, GPS/Glonass antenni, juhtmestikku, USB kaablit ning Golf 6 pastraami. See võimaldab meistril kogu süsteemi paigalduse.

Muudetavad nupud
Kaasas on 2 nupupaneeli mida saab paigaldada nii horisontaalselt kui ka vertikaalselt. Samuti saab eraldi muuta nuppude asukohti - näiteks vasakpoolse ning parempoolse rooliga autodele. Soovitame alati paigaldada helitugevuse nupud roolile lähemasse külge, et need oleks mugavalt ja kiirelt vajutatavad.

Muudetav nupuvärvus
Ka nuppude värvus on lihtsalt muudetav, valikus on 6 erinevat tooni (valge, punane, kollane, oranž, sinine ja roheline) et sobitada see olemasoleva armatuuri värvusega. Lisaks saad muuta nuppude heleduse tugevust 2 tasandil. Veel saad muuta ekraani tasutapilti.

Töötab rakendusega "Apple CarPlay"
Innovatiivne X902D-F koos Apple CarPlay toetusega toob sinuni võimaluse targalt ära kasutada oma iPhone olles teel. Apple CarPlay toob iPhone´i kasutajatele hämmastava ja intuitiivse viisi teha kõnesid, kasutada Navikaarte, kuulata muusikat ning ligipääsu sõnumitele vaid ühe puudutuse või sõnaga. Lisaks saad nautida teel olles Spotify ning internetiraadio teenuseid. Lihtsalt ühenda enda CarPlay toega iPhone juhtmega Alpine USB pessa ning oledki valmis seda kasutama.

Töötab rakendusega "Android Auto"
Android Auto on loodud just turvalisusele tuginedes. Lihtsa ning intuitiivse kasutajaliidesega, integreeritud roolinuppude toega ning võimsa hääljuhtimismootoriga häirib see juhti võimalikult vähe et saaks keskenduda sõidule ja teeoludele. Android Auto toob sinuni automaatselt vajaliku informatsiooni ning organiseerib kogu teabekuva ekraanile vajalikkuse järjekorras. Apple CarPlay ning Android Auto kasutavad Alpine seadme navigatsiooniantenni suurema täpsuse saavutamiseks.

Kasutajaliides
Uuenduse sai ka kogu kasutajaliides et tagada kiire ning mugav rakendustevahetus üheainsa puutega. Näiteks kui ekraanil on iPod´i esitlusloend, siis selleks et saada ekraanile navigatsioonikaardid pead sa vaid näppu libistama paremalt vasakule ning ekraanil ongi korraga näha nii iPodi esitlusloend kui ka navigatsioonikaardid. Veel samasugune liigutus toob täisekraanile navigatsioonikaardid. Selline juhtimismetoodika töötab kõigis neljas suunas et saaksid kiirelt ja mugavalt ekraanile just vajaliku funktsioonid. Seda mugavust tunned eriti hästi sõites, kuna sa ei pea otsima nuppe ning sinu tähelepanu on suunatud teele.

DAB/DAB+ Digitaalne Raadio
Sisseehitatud DAB/DAB+/DMB tuuner kasutab kõige kaasaegsemat digitaalset raadiovastuvõtutehnoloogiat et tuua sinuni kadude- ja müravaba kvaliteet. DAB+ pakub tavalise FM raadio ees palju eeliseid: äärmiselt lai raadiojaamade valik ning peale esimest skaneerimist võid lemmikjaama valida tähestikulisest nime või kategooria nimekirjast.

Sisseehitatud Bluetooth® Tehnoloogia
Sisseehitatud Bluetooth® moodul ühendab telefoni juhtmevabalt ning võimaldab teha "hands-free" kõnesid. Väga intuitiivne kasutajaliides võimaldab väga lihtsalt muuta kõlari- ja mikrofonitugevusi. Sellel on ka kiirvaliku funktsioon enamkasutatavatele numbritele. Bluetooth võimaldab ka muusikastriimingut otse telefonist: muusikat ning internetiraadiot saab kuulata läbi Alpine seadme.

Laiendatud heliseadistuse valikud
X902D-F koos BASS ENGINE SQ ja heliprotsessoriga maksimeerib bassihelid ning kogu üldise helipildi. lisaks veel palju vabalt seadistatavaid heliomadusi, nende seas Digitaalne Aegviide, Digitaalne X-Over ning kahetsooniline 9-ribaline Parameetriline Ekvalaiser. Kõige parem - neid seadeid saab muuta/salvestada/jagada/avada otse oma nutitelefonist läbi Alpine TuneIt rakenduse. Lisaks veel Media Xpander, 24-Bit DAC ning 3x (2-Voldilist) eelväljundit.

Sisseehitatud "iGo Primo NextGen" Navigatsioon
iGo Primo NextGen Navigatsioon on hetkel turul saadaolevatest parim. Kasutades ära Alpine võimsat riistvara ning protsessori võimsust, saad äärmiselt suure täpsuse ning väga kiirelt reaalajas liikuva süsteemi oma autosse. Näiteks koostades marsruuti Eestist Pariisi võtab see aega vaid mõned sekundid. Süsteem sisaldab hämmastavalt palju kasulikke ning unikaalseid Navigatsiooniomadusi. Alates poolikult sisestatud aadressiotsingust, TMC marsruudi juhendamisest, 3D maamärkidest jpm. See sisaldab sadu tuhandeid huvipunkte (POI), mis teeb lähedalasuvate toidukohtade, tanklate, kohvikute või mõne muu avaliku koha leidmise äärmiselt lihtsaks.

"One Look" Vaade
Alpine innovatiivne "One Look" poolitatud ekraani tehnoloogia võimaldab samaaegselt ekraanil näha navigatsioonikaarte ning mängitava muusika infot. See välistab vajaduse nende rakenduste pidavaks vahetamiseks. Täisekraanilt poolitatud vaate saamiseks libista lihtsalt sõrmega ekraanil.

Huvipunktid (POI)
Väga lihtne on huvipunkte otsida kategooriate, nimede, vahemaade või mõne muu kriteeriumi alusel. See on äärmiselt kasulik kui otsid kindlat lähedusesasuvat toitlustuskohta või tanklat. Toidukoha informatsiooni all on ka aadress, toidutüüp ning telefoninumber - kiire ja lihtsa liigutusega saad sinna helistada ning broneerida saabumise ajaks omale laua.

"Online" Navigatsioon läbi Apple CarPlay
Olles teel, aitab rakendus "Maps" leida õige tee sihtkohani koos hääljuhiste, pöördejuhiste, ning uuendatud ja kergelt arusaadavate piltjuhistega. Pöörde saabudes suureneb vaade automaatselt ning juhendab sind sõitma täpselt õiges reas ja suunas. Kogu sõidu vältel on nähtaval suured märgid ning nool-juhised et hoiaksid õiges suunas ja reas. Samuti on pidevalt nähtaval ka sihtkohta saabumise aeg. Lihtne on leida teele jäävat tanklat, toidukohta või kohvikut. Navi aknas on uued nupud mis aitavad sul kiirelt leida otsitavat kohta ning kalkuleerida uss saabumise aeg. Kui vajutad seadmel "Navi" nuppu kaks korda, aktiveerib see Apple CarPlay Navigatsiooni kohe, ilma vajaduseta seda menüüst otsida.

"Online" Navigatsioon läbi Android Auto
Luba oma teed juhendada läbi rakenduse Google Maps. Väga lihtne on jõuda soovitud sihtkohta läbi hääljuhendamise, reaalajas liiklusolude info, sõidurea abi ning veel paljude kasulike omaduste abil. Seda nii telefoniekraanil kui ka Auto spidomeetriploki ekraanil. Android Auto loodi turvalisust silmas pidades. Sellel on suuremad puutetundlikud nupud, lihtsam kasutajaliides ning lihtsalt kasutatavad häälkäsklused - et saaksid keskenduda just sõidule ja teeoludele. X902D-F töötab laitmatult Android Auto ja Google Mapsiga. Android Auto kasutab Alpine seadme Navigatsiooniantenni täpsemaks positsioneerimiseks.

Tagasi

  • Heli

    taasesitavad formaadid MP3, WMA, AAC, FLAC
    heli väljundvõimsus 4 x 50W
    helitehnoloogiad Bass Engine Pro
    heli ekvalaiser manuaalne sagedusalade reguleerimine
  • Ekraan

    eemaldatav esipaneel Ei
    ekraani diagonaal 9 "
    puutetundlik Jah
  • Funktsioonid

    Bluetooth käed-vaba süsteem telefonile Jah
    GPS
    Jah
  • Tuuner

    raadio tuuner AM, FM, Internetiraadio, DAB+
  • Liidesed

    3,5 mm heli sisend Jah
    Bluetooth Jah
    USB-A 2.0
    Jah
  • Apple

    Apple toodetega ühilduvus iPod
    , iPhone
  • Mõõtmed

    int. ava kõrgus 5 cm
    int. ava laius 17,8 cm
    int. ava sügavus 16,4 cm
    kõrgus 13,66 cm
    laius 21,47 cm
    sügavus 3,24 cm
  • Üldised parameetrid

    autostereo Multimeedia süsteem
    tootja Alpine
    värv must
  • Lingid

Tagasi

Toodet saavad hinnata vaid ostu sooritanud kasutajad.

Hinnangu esitamisel jälgi hea tava reegleid. Lisateave hinnangute kohta loe siit.

Hetkel arvustused puuduvad.

Peale ostu sooritamist avaneb võimalus anda enda panus ja jätta esimesena tootele arvustus.