Klienditeenindus avatud iga päev 9-21 640 6400

Ostukorv

Ostukorvis pole tooteid

Tagasi

Telefon (E-P 9-21):  640 6400
Kohustuslik väli

Multimeediajaam Alpine

Multimeediajaam Alpine
  • Multimeediajaam Alpine
  • Multimeediajaam Alpine
  • Multimeediajaam Alpine
  • Multimeediajaam Alpine
  • Multimeediajaam Alpine
  • Multimeediajaam Alpine
  • Multimeediajaam Alpine
  • Multimeediajaam Alpine
  • Multimeediajaam Alpine

Multimeediajaam Alpine

Tootekood: ALP-I902DDU Tootja: Alpine
1199 €

Toode pole jaekauplustest saadaval

Alpine tutvustab II-generatsiooni Alpine Style süsteemi Fiat Ducato 3, Citroën Jumper 2 ja Peugeot Boxer 2: täiuslik süsteemi sobivus sinu matkabussile, lisaks kaasaegsed meediavõimalused. Vaid Alpine pakub suurimat võimalikku ekraani (9-tolli) ning lisaks veel palju meediavõimalusi läbi Apple CarPlay ning Android Auto, tipptasemel helikvaliteet koos paljude heliseadistusvõimalustega.

Loe edasi

Tarne võimalused Sobilik tarneviis vali ostukorvis

Tagasi

Loodud sobituma Fiat Ducato 3 ning teistele matkabussidesse
i902D-DU on disanitud täpselt sobituma autodesse Fiat Ducato 3 (Type 250/251, 2006 ning uuemad, kaasa arvatud 2011 ning 2014 facelift mudelid), Citroen Jumper 2 ning ka Peugeot Boxer 2. See sobib autodesse millel tehasepoolt 1DIN mõõdus raadio või raadio valmidus. Pagaldus on lihtne ning ei nõua auto konsoolis muudatusi. Kui sinu matkabussis on 2DIN mõõdus tehaseraadio või navigatsioon, saad siiski uuendada süsteemi i902D-DU peale, kuid vajalikud on mõned lisadetailid (tehase 1DIN raam ning teine roolinupuplokk).

Lihtne opereerida ka juhiistmelt
Pikkadel sõitudel on äärmiselt oluline et ulataksid mugavalt juhtima naigatsiooni- ning muidu raadioseadeid. Alpine Style süsteem on kujundatud just seda omadust arvestades – tuues süsteemi juhile lähemale et see oleks ligipääsetav ilma pingutustea. Lihtsaks opereerimseks on süsteemil suured nupud ekraani alaosas sisndile, helitugevusele, telefonile jne.

Eriti suur 23cm (9-tolline) puutetundlik ekraan
Süsteemi südameks on üüratu 23cm puutetundlik ekraan – see on sama suur kui Apple iPad®. Seetõttu on väga hea sõidu ajal näha navigatsioonikaarte, ning ka muid numbreid ja teksti. See omakorda loob turvalise ning mugava sõidu – vähem pilke ekraanile, rohkem teele. Ekraanil olevad nupud on samuti suured ning kasutajasõbralikud.

Roolinuppude tugi
Kui sinu Ducato rool on varustatud nuppudega, saad sa neid kasutada ka i902D-DU juhtimisel. Alpine Style süsteem ühildub täielikult auto elektroonikaga ning roolinuppudega, millelt saad muuta helitugevust, opereerida telefoni ning jagada häälkäsklusi. Samuti on ka see väga tähtis omadus mis tagab turvalise, mugava ja nauditava sõidu sinu mobiilses-kodus.

Ilus välimus
i902D-DU ekraani raamil on kõrgläikega must viimistlus ning selle ümber tume kroom raam et kogu süsteem sulanduks ideaalselt Duvato konsooli. Tänu oma disainile jätab ekraan peaaegu õhus hõljuva mulje. Ekraani raami sisse on paigaldatud ka Bluetooth mikrofon.

Online Navigatsioon läbi Apple CarPlay
Olles sõidus aitab Maps rakendus sul jõuda sihtkohta koos pöördejuhiste, hääljuhiste ning uuena ka lihtsalt mõistetavate visuaalsete märkidega. Pöörde lähenedes suureneb kaardivaade automaatselt et näeksid täpselt kuhu vaja pöörata. Kogu marsruudi jooksul on nähtaval selgelt arusaadavad nooljuhised mis aitavad leida õige tee ning samuti prognoositava saabumisaja. Otsid toidukohta, kohvikut või tanklat mis jääks teepeale? Uuenduslikud nupud navigatsiooniekraanil aitavad sul selle kiirelt leida ning arvutab välja sellest tingitud uue saabumisaja. Vajutades Alpine seadmel Navigatsiooninuppu kaks korda avanebki Apple CarPlay Navigatsioon, ilma seda menüüst otsimata.

Online Navigatsioon läbi Android Auto
Luba Google Mapsil endale teed juhendada. On äärmiselt lihtne jõuda sihpunkti kui sind abistavad hääljuhised, reaalaja liiklusinfo, sõidurea juhised ning veel palju muudki. Samaaegselt telefoni ekraanil ning auto ekraanil - eelkõige on silmas peetud turvalisust. Ekraanil on suured nupud, lihtsustatud kasutajaliides ning lihtsalt kasutatavad hääljuhised - kõik see häirib sind sõidu ajal minimaalselt ning saad keskenduda teeoludele. i902D-DU töötab laitmatult Android Auto ning Google Maps rakendusega. Android Auto pääseb kasutama ka Alpine Navigatsiooniantenni suurema täpsuse ning kiiruse saavutamiseks.

Meelelahutus suurel ekraanil
Alpine süsteem võimaldab sul nautida filme, muusikavideosid või TV saaeid paljudest erinevatest seadmetest, nagu DVD (vajalik väline optikaseade), USB mälukandjad, ning kaasaegsed nutitelefonid milllel HDMI väljund või kaasaskantavad videoseadmed (vajalikud lisakaalid või adapterid). Samuti saad sa külge ühendada oma iPod´i või iPhone´i et nautida sellelt videosid suurel kõrglahutuslikul 9-tollisel ekraanil. Sõidu turvalisuse tagamseks kuvatakse videopilt vaid rakendunud käsipiduri korral.

Töötab rakendusega "Apple CarPlay"
Innovatiivne i902D-DU koos Apple CarPlay toetusega toob sinuni võimaluse targalt ära kasutada oma iPhone olles teel. Apple CarPlay toob iPhone´i kasutajatele hämmastava ja intuitiivse viisi teha kõnesid, kasutada Navikaarte, kuulata muusikat ning ligipääsu sõnumitele vaid ühe puudutuse või sõnaga. Lisaks saad nautida teel olles Spotify ning internetiraadio teenuseid. Lihtsalt ühenda enda CarPlay toega iPhone juhtmega Alpine USB pessa ning oledki valmis seda kasutama.

Töötab rakendusega "Android Auto"
Android Auto on loodud just turvalisusele tuginedes. Lihtsa ning intuitiivse kasutajaliidesega, integreeritud roolinuppude toega ning võimsa hääljuhtimismootoriga häirib see juhti võimalikult vähe et saaks keskenduda sõidule ja teeoludele. Android Auto toob sinuni automaatselt vajaliku informatsiooni ning organiseerib kogu teabekuva ekraanile vajalikkuse järjekorras. Apple CarPlay ning Android Auto kasutavad Alpine seadme navigatsiooniantenni suurema täpsuse saavutamiseks.

Sisseehitatud Bluetooth® Tehnoloogia
Sisseehitatud Bluetooth® moodul ühendab telefoni juhtmevabalt ning võimaldab teha "hands-free" kõnesid. Väga intuitiivne kasutajaliides võimaldab väga lihtsalt muuta kõlari- ja mikrofonitugevusi. Sellel on ka kiirvaliku funktsioon enamkasutatavatele numbritele. Bluetooth võimaldab ka muusikastriimingut otse telefonist: muusikat ning internetiraadiot saab kuulata läbi Alpine seadme.

DAB/DAB+ Digitaalne Raadio
Sisseehitatud DAB/DAB+/DMB tuuner kasutab kõige kaasaegsemat digitaalset raadiovastuvõtutehnoloogiat et tuua sinuni kadude- ja müravaba kvaliteet. DAB+ pakub tavalise FM raadio ees palju eeliseid: äärmiselt lai raadiojaamade valik ning peale esimest skaneerimist võid lemmikjaama valida tähestikulisest nime või kategooria nimekirjast.

Tagasi

  • Heli

    taasesitavad formaadid MP3, WMA, AAC, FLAC
    heli väljundvõimsus 4 x 50W
    helitehnoloogiad Bass Engine Pro
    heli ekvalaiser manuaalne sagedusalade reguleerimine
  • Ekraan

    eemaldatav esipaneel Ei
    ekraani diagonaal 9 "
    puutetundlik Jah
  • Funktsioonid

    Bluetooth käed-vaba süsteem telefonile Jah
    GPS
    Jah
  • Tuuner

    raadio tuuner FM, DAB+
  • Liidesed

    3,5 mm heli sisend Jah
    Bluetooth Jah
    USB-A 2.0
    Jah
  • Apple

    Apple toodetega ühilduvus iPod
    , iPhone
  • Mõõtmed

    int. ava kõrgus 9,6 cm
    int. ava laius 17 cm
    int. ava sügavus 1,7 cm
  • Üldised parameetrid

    autostereo Multimeedia süsteem
    tootja Alpine
    värv must
  • Lingid

Tagasi

Toodet saavad hinnata vaid ostu sooritanud kasutajad.

Hinnangu esitamisel jälgi hea tava reegleid. Lisateave hinnangute kohta loe siit.

Hetkel arvustused puuduvad.

Peale ostu sooritamist avaneb võimalus anda enda panus ja jätta esimesena tootele arvustus.