Klienditeenindus avatud iga päev 9-21 640 6400

Ostukorv

Ostukorvis pole tooteid

Tagasi

Telefon (E-P 9-21):  640 6400
Kohustuslik väli

Pesumasin + kuivati Bosch (9 kg / 9 kg)

Pesumasin + kuivati Bosch (9 kg / 9 kg)
  • Pesumasin + kuivati Bosch (9 kg / 9 kg)

Pesumasin + kuivati Bosch (9 kg / 9 kg)

Tootekood: WAWH26B9SN+ Tootja: Bosch
1719 €

Toode pole jaekauplustest saadaval

Pesumasin
• i-DOS™: tänu vedelate pesuvahendite täisautomaatsele täppisdoseerimisele on täiuslikud pesutulemused vaid sõrmevajutuse kaugusel
• Home Connect: nutika ühenduvusega seadmed hõlbustavad argielu
• VarioDrum: õrn ja tõhus pesu tänu trumli unikaalsele struktuurile
• ComfortControl Plus: lihtne kasutada, näitab energia- ja veekulu

Kuivati
• Home Connect: nutika ühenduvusega seadmed hõlbustavad argielu
• Energiasäästlikkuse klass A++: äärmiselt tõhus kuivatus
• SelfCleaning Condenser™: enam ei ole vaja käsitsi puhastada ja energiaklassile A++ vastav sääst on tagatud kogu kuivati tööea jooksul
• Kiire kuivatamine – pesu saab kuivaks kiiremini kui eales varem
• ComfortControl Plus: lihtne ja kasutajasõbralik juhtpaneel

Loe edasi

Tarne võimalused Sobilik tarneviis vali ostukorvis

Tagasi

Pesumasin

AntiVibration-designTM: Rohkem stabiilsust ja vähem vibratsiooni
Seadme külgede uus disain ei ole mitte ainult mugav. Struktuur hoiab stabiilsust ja tekitab vähem vibratsiooni. Peale selle on kõigil meie pesumasinate ja trummelkuivatitel optimaalne mürasummutus –isegi tsentrifuugimine toimub väga vaikselt.

Midagi ei jää pesust välja. Boschi Reload aitab.
Kas unustasite midagi? Boschi Reload funktsiooniga saab masinasse panna ununenud riideeseme või midagi ka vähemaks võtta. Peatage programm, avage pesumasina uks ja lihtsalt lisage ununenud riideese ja jätkake pesemist.
Süsteemiga VarioPerfectTM valite ise, kas soovite pesta eriti kiiresti või eriti energiasäästlikult.

VarioPerfectTM pakub suurepärast pesutulemust kõigi riideesemete ja pesukoguste juures.
Süsteem VarioPerfectTM võimaldab seada enamikku programme pesema kiiresti või energiasäästlikult funktsioonidega SpeedPerfect või EcoPerfect – mis teevad programmi kas eriti kiireks või eriti energiasäästlikuks. Saate säästa kuni 65% aega või kuni 50% energiat.

Quick 15/30 – kiirprogramm, Speed-nupu abil saab seda 30 minutilt lühendada 15 minutini.
Programmiga Quick 15 saate pesta kuni 2 kg kergelt määrdunud pesu 15 minutise rekordajaga – sinna mahub põhipesu, loputus ja tsentrifuugimine.

Nutikas doseerimisautomaatika i-DOS – doseerib ideaalselt pesuvahendit, optimeerib veekulu.
Käsitsi doseerida ei ole vaja – i-DOS doseerib automaatselt vedelat pesuvahendit ja loputusvahendit ja valib õige koguse. Vaja on vaid mahuti täita ja seejärel doseerib seade ise 20 pesukorral. Nutikad andurid tuvastavad pesukoguse, riideliigi ja määrdumusastme. Täppispumbad jaotavad seejärel pesu hulka täpse koguse pesuvahendit. Suurepärane pesu jaoks, mida pestakse optimaalselt ja säästlikult. Suurepärane keskkonnale – täpne doseerimine säästab kuni 7062 liitrit vett aastas*. Ja suur kogus pesuvahendit (*Võimalik säästa ligikaudu 220 pesukorda aastas; allikas: wfk, rakendusuuringute instituut, uurimisaruanne WL 5132/10. Võib esineda üksikuid kõrvalekaldeid.).

ActiveWater Plus – säästlik veekasutus, sõbralik keskkonnale ja rahakotile.
Kaks andurit ja spetsiaalne pesutrummel – need on Boschi pesumasinate väikese veekulu saladused. Vooluandur ja veetaseme andur kohandavad veekoguse täpselt riidesordile ja pesukogusele vastavaks. Seda nimetame me sujuvaks koguseautomaatikaks. VarioSoft ja kohandatav pesutrummel võimaldavad pesul optimaalse vee sissevõtu juures kiiresti ja ühtlaselt märguda. Iga veetilk kasutatakse efektiivselt.

Rohkem paindlikkust tänu algusaja viitstardi võimalusele.
Kogege vabadust programmi 24-tunnise viitstardi võimalusega. Saate edasi lükata aja, mil pesumasin programmi alustab. Saate ise otsustada, millal pesu lõppeb.

Easy Start
Easy Start soovitab teie pesumasina ja kuivati jaoks sobivat programmi. Teie peate vaid sisestama pesu värvi, mustuse astme ning materjali. Te ei pea ise nuputama, milline programm teie vajadustega sobib.

Push Notifications
Kui soovite, saadetakse teie mobiilile tõuketeatised, et oleksite alati asjdega kursis. Rakenduses Home Connect leiate kohe oma seadmete praeguse oleku ning muu vajaliku teabe.

Puhastage oma armsamaid riideesemeid õrna ja efektiivse kvaliteetse pesemisviisiga.
Teie lemmikriided või õrnad rõivad võivad korduva pesemise käigus kahjustada saada. Unikaalne patenteeritud VarioDrum süsteemi struktuur peseb õrnalt ja tõhusalt igat tüüpi riideid, jaotades vett ühtlaselt ning ilma teie armastatud riideid venitamata, kortsutamata või kahjustamata. Olenevalt valitud programmist pööravad tilgakujulised ja asümmeetrilised labad teie pesu õrnalt trumli keskele, sõltumata pöörlemissuunast. See tagab mitte üksnes rohkem määrdunud riiete intensiivse puhastamise, vaid ka kogu masinasse laetud pesu kiirema ja põhjalikuma pesemise. Hooldage oma garderoobi professionaalsel tasemel.

EcoSilence-süsteem
Nutikad tehnoloogiad, nt EcoSilence Drive™, vähendavad müra, et pesu saaks pesta ka siis, kui laps magab. Võite olla kindlad parima tulemuse saavutamises: optimaalne puhkus ning täiuslik pesemisjõudlus neile, kes hindavad oma rahu.

Kuivati

AntiVibration-designTM: Rohkem stabiilsust ja vähem vibratsiooni
Seadme külgede uus disain ei ole mitte ainult mugav. Struktuur hoiab stabiilsust ja tekitab vähem vibratsiooni. Peale selle on kõigil meie pesumasinate ja trummelkuivatitel optimaalne mürasummutus –isegi tsentrifuugimine toimub väga vaikselt.

Sensitive Drying System kuivatab pesu eriti õrnalt
Süsteemis Sensitive Drying System kuivatab pesu õrn soe õhk, mis voolab sisse igast küljest. Trumli sisepind on tekstiilesemetega eriti õrn ja labad juhivad pesu ettevaatlikult üle lainja pinna. Tulemuseks on pehme, kortsudeta pesu.

Isepuhastuv kondensaator
Isepuhatuv kondensaator – hooldusvaba ja isepuhastuv. Jäta kondensaatori raske käsitsi puhastamine vahele ja lase Boschil töö ära teha. Isepuhastuv kondensaator puhastub kuivatusprotsessi jooksul automaatselt kuni 4 korda. Boschi soojuspumbaga trummelkuivati on väga energiasäästlik ja annab maksimaalse kuivatustulemuse kogu seadme tööea jooksul.

Push Notifications
Kui soovid, saadetakse Sinu mobiilile tõuketeatised,et oleksid alati asjdega kursis. Rakenduses Home Connect leiad kohe oma seadmete praeguse oleku ning muu vajaliku teave.

Easy Start
Easy Start soovitab Sinu pesumasina ja kuivati jaoks sobivat programmi. Sina pead vaid sisestama pesu värvi, mustuse astme ning materjali. Enam ei ole vaja ise nuputada, milline programm Sinu vajadustega sobib.

Tagasi

Pesumasin Bosch (9kg) (Tootekood: WAWH26B9SN)

  • Pesumasin

    paigaldusmeetod eraldiseisev
    energiaklass A+++-30%
    maksimaalne pesukogus 9 kg
    tsentrifuugimiskiirus 1600 p/m
    tsentrifuugimise tulemus A
    müratase (pesemisel) 48 / (tsentrifuugimisel) 74 dB
  • Funktsioonid

    tavapesu-programmid tsentrifuugimine, puuvilla ökopesu, tühjendamine, puuvill, ilma tsentrifuugimiseta, segapesu, vill, õrn pesu, loputus
    eripesu-programmid tumepesu, trumli puhastus, allergiavastane, hügieeniline pesu, eelpesu, intensiivpesu, kiirpesu, siid, särgid / pluusid
    lisapesuprogrammid 15-minutiline kiirprogramm
    süsteemid ökoinvertermootor, I-DOS
    , SpeedPerfect
    , ecoPerfect
    funktsioonid sisevalgustus, viitstart, lapselukk
    lisafunktsioonid programmi oleku näit, pesulisamise funktsioon, liigse pesuvahendi doseerimise hoiatus, mahaloendusnäidik
  • Üldised parameetrid

    valmistatud Saksamaa
    displei LED
    pesumasina tüüp eestlaetav
    juhtpaneeli keel ingliskeelne, rootsikeelne, sümbolitega
    tootja Bosch
  • Mõõtmed

    laius 59,8 cm
    kõrgus 84,8 cm
    sügavus 59 cm
    kaal
    81 kg
  • Lingid

Kuivati Bosch (9kg) (Tootekood: WTWH75B9SN)

  • Kuivati

    kuivati tüüp soojuspump
    paigaldusmeetod eraldiseisev
    energiakulu
    259 kWh/aastas
    energiaklass A++
    kondenseerimise tõhusus A
    maksimaalne kuivatamise kogus 9 kg
    trumli maht 112 L
    tsükli kestus
    166 min.
  • Funktsioonid

    kuivatusprogrammid spordirõivad, segapesu, villase kuivatus, särgid / pluusid, õrnkuivatus, voodipesu, puuvillane, sünteetika, alusriided, jahe õhk, soe õhk
    lisakuivatusprogrammid käterätikud, allergiavastane, kuivatamine madalal temperatuuril
    süsteemid soojuspump-tehnoloogia
    funktsioonid kanalisatsiooniga ühendamise võimalus, kondensvee paagi näit, kuivatuskorv, sisevalgustus, viitstart, lapselukk, filtri puhastuse näidik, Wi-Fi, isepuhastuv kondensaator
  • Mõõtmed

    laius 59,8 cm
    kõrgus 84,2 cm
    sügavus 59,9 cm
    kaal
    56 kg
  • Üldised parameetrid

    valmistatud Poola
    juhtpaneeli keel ingliskeelne, rootsikeelne, sümbolitega
    displei LED
    müratase 65 dB
    eriomadused Home Connectiga: nutitelefoni või tahvelarvuti kaudu mugavalt kaugjuhitav, AutoDry: elektrooniline niiskuse tuvastamine, Programmi lõpus kortsumist vähendav tsükkel 120 min, mahaloendusnäidik
    värv valge
    tootja Bosch
    ukse käelisus parema käega avanev
  • Lingid

Tagasi

Tagasi

Toodet saavad hinnata vaid ostu sooritanud kasutajad.

Hinnangu esitamisel jälgi hea tava reegleid. Lisateave hinnangute kohta loe siit.

Hetkel arvustused puuduvad.

Peale ostu sooritamist avaneb võimalus anda enda panus ja jätta esimesena tootele arvustus.