Klienditeenindus avatud iga päev 9-21 640 6400

Ostukorv

Ostukorvis pole tooteid

Tagasi

Telefon (E-P 9-21):  640 6400
Kohustuslik väli

GPS-seade Garmin dezl 580 LMT-D

GPS-seade Garmin dezl 580 LMT-D
  • GPS-seade Garmin dezl 580 LMT-D
  • GPS-seade Garmin dezl 580 LMT-D
  • GPS-seade Garmin dezl 580 LMT-D
  • GPS-seade Garmin dezl 580 LMT-D
  • GPS-seade Garmin dezl 580 LMT-D
  • GPS-seade Garmin dezl 580 LMT-D

GPS-seade Garmin dezl 580 LMT-D

Tootekood: DEZL580LMT Tootja: Garmin
369.99 €

Toode pole jaekauplustest saadaval

• 5-tollise ekraaniga GPS, millel on eluaegne Euroopa kaartide tasuta uuendamise litsents.
• Veoauto pikkuse, laiuse, kõrguse ja kaalu järgi kohandatavad marsruudid koos hoiatustega eesolevate sildade, kaalupiirangute, teravate kurvide ja järskude tõusude • kohta.
• Easy Break Planning, mis annab õigeaegselt märku, millal tuleks puhkepausi pidada. Samuti soovitab seade eesolevaid söögikohti, puhkealasid, tanklaid ja majutuskohti.
• Veoautojuhtidele suunatud huvipunktid: filtreeri puhkealasid pakutavate teenuste järgi nagu näiteks "Kohvik" või "Duššid"
• Dēzl'il on ka hääljuhtimine (ei tööta eesti keeles), Bluetooth® abil kasutatav käed-vaba süsteem ja sisseehitatud Wi-Fi®, et lihtsasti uuendada kaarte ja tarkvara ilma arvutita.

Loe edasi

Tarne võimalused Sobilik tarneviis vali ostukorvis

Tagasi

Kohandatav marsruutimine
dēzl 580 LMT-D veoauto GPS'il on detailsed Euroopa kaardid koos veoautodega seotud piirangutega ja maanteedega seotud informatsiooniga. (sildade kõrgused, ohtlikud kurvid, kaalupiirangud jpm). Lihtsalt sisesta oma sõiduki profiili informatsioon (muudetavad on nii kõrgus, kaal, pikkus, laius ja ohtlike veoste sisaldus lastis) ning leia oma veoautole sobivaim marsruut.

Lihtne veoauto profiil laseb sul haagise suuruseid vahetada vaid nupuvajutusega. Reisiplaneerija lubab sul säästa aega, planeerida ette mitmete peatustega marsruute ning salvestada neid tuleviku tarvis.

Lihtne marsruudi vormija laseb sul lihtsasti muuta marsruuti, et lisada ekraani puudutades endale sobivaid teid ja linnu.

Lihtne puhkepausi planeerimine
Et teel olles elu lihtsustada, on dēzl 580 LMT-D veoauto GPS'il tehtud puhkepauside pidamine lihtsaks tänu õigeaegsetele puhkepausimärguannetele ja lähedalasuvate hotellide, söögikohtade ja parklate kuvamisega.

Sisseehitatud kataloog veoautodele mõeldud huvipunktidest
Leia teiste professionaalsete juhtide poolt kõrgelt hinnatud puhkealasid, nagu parklad, majutuskohad, Wi-Fi® levialad ja palju muudki. Sul on isegi võimalus otsida ja filtreerida veoautode puhkealasid endale sobivate mugavuste järgi, nagu duširuumid, tankla, Wi-Fi ja veoauto pesula.

Bluetooth® ühendusega
Ühenda oma veoauto GPSiga Bluetooth'i kaudu enda nutiseade, et nautida sisseehitatud mikrofoni ja tugevate kõlaritega käed-vaba helistamist, mida on lihtne kuulda isegi valju teemüra korral. Hoia oma telefoni taskus või konsoolil, ning sa saad endiselt teha kõnesid ning võtta kõnesid vastu. Nutitelefoniga ühenduses olles kuvab GPS oma ekraanil ka tekstisõnumeid ning teiste rakenduste teavitusi.

Juhi oma GPSi hääle abil (ei ole saadaval eesti keeles)
dēzl 580 LMT-D on hääljuhitava navigatsiooniga - lihtsalt ütle oma GPS'ile mida teha, ja ta teeb vajalikud asjad, ilma, et peaksid käed roolilt võtma.

Ühenda oma nutitelefoniga, et saada liiklusteavitusi
Smartphone Link on tasuta mobiilirakendus, mis ühendab iPhone® või Android® seadme sinu GPS'iga. Peale ühendamist, saab su GPS reaalajas liiklusinfot ning ilmateateid.

Sisseehitatud Wi-Fi® hoiab su GPS'i ajakohasena
dezl 580 LMT-D sisseehitatud Wi-Fi® hoiab sinu GPS seadme kaarte ning tarkvara ajakohasena. Kui oled Wi-Fi võrguga ühenduses ning mõni uuendus on saadaval, tekib seadme ekraanile teavitus. Seejärel tuleks GPS ühendada vooluvõrguga ning lasta tal laadimise ajal uuendused üle Wi-Fi võrgu ära teha.

Dispetšer ja jälgimissüsteem
dēzl 580 LMT-D seadmele on eelnevalt paigaldatud lihtne veoauto jälgimise süsteem. Juhtidele sõnumite ning aadressite saatmine on tehtud imelihtsaks. Juht saab aadressi valida tekstisõnumist ning sujuvalt marsruutida vajalikule aadressile. Vali GPS'i menüüst Dispetšeri ikoon, et seadistada rakendus paika.

Hoolduslogid
dēzl 580 LMT-D veoauto GPS'il on lisaks ka hooldusraamatu funktsioon, kuhu saab salvestada hoolduste tüübid ning ajad. Hoia mugavalt silma peal oma rehvide läbisõidul, rehvirõhul, õlivahetustel, rehvivahetustel ja paljul muul.

Töötab ka tagurduskaameraga
Näe tagurdades oma veoauto taha kasutades Garmini tagurduskaamerat (müüakse eraldi). dēzl 580 LMT-D ühildub valitud Garmini juhtmevabade tagurduskaameratega. Peale ühendamist näitab dēzl kaamerapilti otse navi ekraanilt.

Navigeeri kergusega
dēzl 580 LMT-D sõiduraja abi kasutab häälkäsklusi ja eredates värvides nooli, et suunata sind marsruudi jätkamiseks vajalikku sõiduritta. photoReal ristmikuvaade näitab maanteelt mahasõite nende saabumisel reaalpildis ning detailselt. Bird's Eye ristmikuvaade näitab ristmiku pealtvaates ning detailselt. Samuti juhatab Garmin Real Directions™ sind nagu sõber, kasutades tee juhatamiseks tuntavaid maamärke, maju ja valgusfoore, selle asemel et kasutada tänavanimesid, mille silte pole tihtipeale näha.

Eluagsed kaardiuuendised
dēzl 580 LMT-D veoauto GPS'il on detailsed Euroopa kaardid, ning tasuta eluaegsete kaardiuuendustega võid kindel olla, et sõidad kõige uuema info järgi. Uued kaardid on allalaetavad kogu su GPSi eluea.

Eelsalvestatud huvipunktid
TripAdvisor® huvipunktid aitavad leida sul vajalikke kohti ka siis, kui oled kuskil esimest korda. Tutvu oma uue sihtkoha majutusasutuste, restoranide ja vaatamisväärsustega ning vaata, mis hindeid on teised neile jätnud. Maailma suurim reisiportaal aitab leida sul peatuspaikasid, mis teevad tervest reisist elamuse. Leia uusi vaatamisväärsusi sisseehitatud reisiplaneerijaga, mis võib sõidule anda rohkem lusti.

Huvipunktide andmebaasis on lisaks ka Foursquare® andmebaasis olevad miljonid populaarsed söögikohad, poed ja teenindusasutused.

Tagasi

  • Ekraan

    ekraani diagonaal 5 "
    ekraani tehnoloogia
    TFT LCD
  • Navigatsiooniseadmed

    GPS seadme tüüp GPS
    hääljuhised Jah
    häälkäsklused Ei
    liiklusinfo Jah
    kaardid Euroopa detailne kaart
  • Mälu

    sisemälu 16 GB
  • Mälukaardilugeja

    toetab mälukaarte MicroSD
  • Keel

    hääljuhiste keeled
    eesti, inglise, soome, vene, läti
    menüü keeled eesti, inglise, soome, vene, läti, leedu
  • Toide

    toide sigaretisüütajast
  • Mõõtmed

    kaal 234 g
    laius 15,1 cm
    kõrgus 9,3 cm
    sügavus 2,4 cm
  • Üldised parameetrid

    eriomadused sobib veoautole
    tootja Garmin
    värv must
  • Lingid

Tagasi

Toodet saavad hinnata vaid ostu sooritanud kasutajad.

Hinnangu esitamisel jälgi hea tava reegleid. Lisateave hinnangute kohta loe siit.

Hetkel arvustused puuduvad.

Peale ostu sooritamist avaneb võimalus anda enda panus ja jätta esimesena tootele arvustus.