Klienditeenindus avatud iga päev 9-21 640 6400

Ostukorv

Ostukorvis pole tooteid

Tagasi

Telefon (E-P 9-21):  640 6400
Kohustuslik väli

Juhtmevabad kõrvaklapid Bose QC 35 II

Juhtmevabad kõrvaklapid Bose QC 35 II
  • Juhtmevabad kõrvaklapid Bose QC 35 II
  • Juhtmevabad kõrvaklapid Bose QC 35 II
  • Juhtmevabad kõrvaklapid Bose QC 35 II
  • Juhtmevabad kõrvaklapid Bose QC 35 II

Juhtmevabad kõrvaklapid Bose QC 35 II

Tootekood: 789564-0020 Tootja: Bose
319.99 €

Toode pole jaekauplustest saadaval

QuietComfort 35 II kõrvaklapid on varustatud esmaklassilise mürasummutusega ja nüüd on need klapid veelgi paremad! Sisseehitatud Google Assistant on sinu mugav abiline esituste alustamisel, sõnumite lugemisel ja saamaks vastuseid oma küsimustele isegi ilma telefoniekraani vaatamata.

Loe edasi

Sarnane toode meie valikus

Tarne võimalused Sobilik tarneviis vali ostukorvis

Tagasi

BOSE + VOICE - räägi!
QC35 II kõrvaklappidesse on integreeritud Google Assistant, mis tähendab et sul on võimalik esitada muusikat, kuulata sõnumeid, organiseerida oma toimetusi ja saada vastuseid oma küsimustele kõigest rääkides. Lihtsalt vajuta ja hoia Action-nuppu ning alusta vestlus Assistantiga. Lisaks sellisele mugavusele on need klapid jätkuvalt varustatud tippklassi mürasummutamise tehnoloogiaga, mis eraldab sind täielikult välisest mürast ja annab võimaluse keskenduda sajaprotsendiliselt oma lemmikmuusikale.

Vajuta nuppu ja tunneta midagi erakordset
Kas tead seda tunnet, kui kogu ülejäänud maailm kuidagi maagiliselt eraldub ja sinule jääb täiuslikult privaatne nauding oma lemmikmuusika kuulamisest? Koos Bose Acoustic Noise Cancelling mürasummutamise tehnoloogiaga on see imeline tunne sinust vaid nupuvajutuse kaugusel. See mõõdab pidevalt sinu ümber kostuvat mürataset, võrdleb seda ning loob vastupidise signaali, mis sind kõrvalistest helidest eraldab. Ja see ei ole veel kõik - Bose annab sulle ka võimaluse valida kolme erineva summutustaseme vahel, et leida parim sobivus sõltuvalt keskkonnast kus viibid. Mis iganes emotsiooni sa oma kuulamiskogemustelt ootad, need klapid täidavad sinu soovi ilma kahtluseta.

Parem ehituskvaliteet
Kui soovid oma esitusi kuulata kõikjal, vajad kõrvaklappe mis selle võimaluse sulle tagaksid. Põrutuskindlad materjalid, nailonist ja roostevabast terasest konstruktsioon on loodud kestma pikalt. Kuid pikema kuulamise jaoks peab olema tagatud ka mugavus ning ka siin ei vea Bose sind alt - QC35 II peatugi pole mitte ainult pehme, vaid tõesti luksuslik. Eksklusiivse Alcantra® nahast kattega tagatakse ergonoomiline sobivus kasvõi terveks päevaks. Ja kõrvapadjad, mis on loodud sünteetilisest nahast, jätavad tunde nagu sa isegi ei kannaks kõrvaklappe.

20 tundi aku tööaega
Naudi vajadusel kuni 20 tundi järjestikkust kuulamiskogemust, mille vältel saad kuulata läbi kõik parimad esitusloendid. Kui aku ongi tühjenemas, saad kõigest 15 minutilise laadimisega jätkata kuulamist veel 2,5 tundi. Ning kui juhuse läbi on aku tühjaks saanud ja laadida pole ka enam võimalik, võid need lihtsalt ühendada oma esitusseadmega helikaabli abil.

Lummav heli igal helitugevusel
Igaüks soovib selget ja puhast heli, vahet ei ole millise helitugevuse juures. Just sellepärast on need kõlarielemendid täiendatud põhjalikult optimiseeritud ekvalaiseriga. Sa võid kuulata madala helitugevusega muusikat vaikses kontoris või keerata helitugevust juurde kärarohkematel tänavatel, mõlemal juhul jõuab sinuni suurepärase kvaliteediga tasakaalustatud heli.

Rakendus võib muuta palju
Bose soovib, et saaksid oma kõrvaklappidest võtta maksimumi ja sellepärast lõid nad tasuta allalaetava rakenduse, mille abil on seadmeid ühendada ning ühenduste vahel valida tõeliselt lihtne. Lisaks on sul juurdepääs erinevatele nippidele, kuidas oma seadistusi isikupärasemaks muuta. Veendu ise, kui palju mugavamaks muudab üks intuitiivne rakendus sinu kõrvaklappide kasutamise!

Tagasi

  • Kõrvaklappide omadused

    juhtmevabad kõrvaklapid (wireless) Jah
    mikrofoniga kõrvaklapid (headset) Jah
    akustika suletud tüüpi (closed-back)
    mürasummutus (noise canceling) Jah
  • Ühenduvus

    ühendusliidese tüüp Bluetooth
    ühilduvus nutitelefon, tahvelarvuti, PC, Mac
    adapter 3,5 mm
    juhtme pikkus 1,2 m
  • Aku

    aku tööaeg kuni
    20 h
  • Üldised parameetrid

    tootja Bose
    liik ülekõrvaklapid (over-ear)
    värv hõbedane
    eriomadused sisseehitatud Google Voice Assistant
  • Mõõtmed

    kaal 236 g
  • Lingid

Tagasi

Toodet saavad hinnata vaid ostu sooritanud kasutajad.

Hinnangu esitamisel jälgi hea tava reegleid. Lisateave hinnangute kohta loe siit.

Hetkel arvustused puuduvad.

Peale ostu sooritamist avaneb võimalus anda enda panus ja jätta esimesena tootele arvustus.