Klienditeenindus avatud iga päev 9-21 640 6400

Ostukorv

Ostukorvis pole tooteid

Tagasi

Telefon (E-P 9-21):  640 6400
Kohustuslik väli

Robot mBot v1.1

Robot mBot v1.1
  • Robot mBot v1.1
  • Robot mBot v1.1
  • Robot mBot v1.1
  • Robot mBot v1.1
  • Robot mBot v1.1
  • Robot mBot v1.1
  • Robot mBot v1.1
  • Robot mBot v1.1

Robot mBot v1.1

Tootekood: 90053 Tootja: Makeblock
99.99 €

Toode pole jaekauplustest saadaval

mBot on täiuslik lahendus, mille abil saab õppida ise programmeerimist, elektroonikat ja robootikat. See ühildub sinu nutiseadme või arvutiga Bluetoothi abil, seda on lihtne ehitada ning see pakub lõputult võimalusi arendamaks endas erinevaid oskuseid teaduse, tehnoloogia, inseneri ning matemaatika valdkondades. mBoti on võimalik kasutada ka mBlock rakendusega, mis on Scratch 2.0-l põhinev graafiline programmeerimiskeskkond.

Komplektis veebikoolitus.

Loe edasi

Tarne võimalused Sobilik tarneviis vali ostukorvis

Tagasi

Mis on uut?
Turvalisem - võrreldes eelmise mudeliga on mBot v1.1 robotiga kaasas ümbris, mis kaitseb juhtimiskiipe. Samal ajal on see ümbrist koostatud materjalidest, mis kaitsevad laste silmi sealt eralduvate LED-tulukeste peegelduse eest.
Parem juhitavus - eelneva versiooni kerakujuline esitas on asendatud pisikeste ratastega, mis liiguvad paremini, vähendavad müra ja mida on parem juhtida.

Kokkupanek
Komplektis on 38 osakest, mille kokkupanek on võimalik kõigest 10 minutiga. Värvidega sildistatud RJ25 pordid muudavad ühendamise lihtsaks ning nüüd jääb rohkem aega programmeerimisele ja loovusele.

Graafiline programmeerimine
Lohista paika programmi lausete osad! mBlock graafiline programmeerimiskeskkond põhineb Scratch 2.0-l ja tagab kiire võimaluse programmeerimise õppimiseks, roboti juhtimiseks ja selle funktsioonidest aru saamiseks.

Lõbus, lõbus!
mBot on loodud lõbuks ja loovuseks. Selle kasutamiseks on mitmeid võimalusi - takistusi vältiv sõiduk, joonejälgimise sõiduk, puldiga juhitav auto. Seda saab kasutada mitmetes - lase kujutlusvõimel lennata.

Laiendamisvõimalused
mBoti kere ühildub Makeblock platvormi ning enamuse Lego osadega, elektroonilised osad on arendatud Arduino baasil. Nii on sellel robotil pea lõputult võimalusi laiendamiseks, et saaksite erinevate osakeste ja elektroonilise moodulite abil luua oma unistuste roboti.

Tagasi

  • Üldised parameetrid

    tootja Makeblock
    eriomadused Bluetooth ühilduvus nutiseadmega
    komplektis korpus, AA-patareipesa, joonejälgija kaart, 2x RJ25 kaabel, 4x M4x25mm kinnitused, 4x M2.2x9mm kruvid, 2x mootor, Bluetooth moodul, mCore ümbris, 2 ratast, 2x Velcro kleeps, USB-juhe, 8x M3 kinnitus, mCore, ME joonejälgimise sensor, akukest, minirattad, kruvikeeraja, 15x M4x8mm kruvid, 6x M3x25mm kruvid, Me ultraheli sensor
  • Mõõtmed

    kaal
    1,034 kg
    kõrgus 9 cm
    laius 13 cm
    sügavus 17 cm
  • Lingid

Tagasi

Toodet saavad hinnata vaid ostu sooritanud kasutajad.

Hinnangu esitamisel jälgi hea tava reegleid. Lisateave hinnangute kohta loe siit.

Hetkel arvustused puuduvad.

Peale ostu sooritamist avaneb võimalus anda enda panus ja jätta esimesena tootele arvustus.