Klienditeenindus avatud iga päev 9-21 640 6400

Ostukorv

Ostukorvis pole tooteid

Tagasi

Telefon (E-P 9-21):  640 6400
Kohustuslik väli

Fotokaamera Panasonic Lumix

Fotokaamera Panasonic Lumix
  • Fotokaamera Panasonic Lumix
  • Fotokaamera Panasonic Lumix
  • Fotokaamera Panasonic Lumix
  • Fotokaamera Panasonic Lumix
  • Fotokaamera Panasonic Lumix
  • Fotokaamera Panasonic Lumix

Fotokaamera Panasonic Lumix

Tootekood: DMC-TZ80EP-K Tootja: Panasonic
349.99 €

Toode pole jaekauplustest saadaval

30-kordse suumiga reisikaamera 4K-videoga

Võtke see taskuformaadis kaamera oma järgmisele reisile kaasa. Selle kaamera võimas 30-kordse suumiga objektiiv ja 4K videote/fotode salvestamise funktsioon võimaldavad teil salvestada oma reisimälestusi täpselt soovitud kujul.

Loe edasi

Tarne võimalused Sobilik tarneviis vali ostukorvis

Tagasi

30-kordse suumiga taskuformaadis reisikaamera
Uus LUMIX TZ80 mahub reisi ajal hõlpsasti taskusse. Oma kompaktsest suurusest hoolimata on kaameral TZ80 rohkesti atraktiivseid funktsioone alates asendamatust ülitundlikust suumist kuni Panasonicu uusima 4K video-/fototehnoloogiani. See kaamera toob teieni iga viimase detaili alates keerukast maastikust kuni kaugelpaiknevate objektide ja ekspromptvõteteni. Püüdke kõik need reisimälestused kinni enne, kui need teist mööda tuhisevad, ja salvestage need täpselt soovitud kujul.

Kõrge pildikvaliteet isegi halbades valgustustingimustes
Tänu 18,1-megapikslisele suure tundlikkusega MOS-andurile ja Venus Engine'i pilditöötlusprotsessorile (sama protsessor kui LUMIX-i tippklassisüsteemi kaamerates) saate teha hämmastavaid võtteid isegi halvasti valgustatud kohtades.

RAW-vorming võimaldab pildile püüda veel rohkem detaile. Koos pildiga säilib teave anduri jäädvustatud originaalvärvuste ja -valguse kohta, mida töödeldakse minimaalselt. Nüüd saate neid kvaliteetseid pilte töödelda vahetult ja hämmastavate tulemustega.

Tutvuge lähemalt 30-kordse suumiga LEICA DC objektiiviga
LUMIX TZ80 viib teid otse sündmuste keskmesse. 24 mm Leica DC VARIO-ELMARI objektiiv on varustatud 30-kordse optilise suumiga, mis võimaldab huvipakkuvad objektid jäädvustada tõeliselt lähedalt.

Hetked, millest ei raatsi ilma jääda – tänu 4K FOTO -funktsioonile
Kaamera LUMIX TZ80 funktsioon 4K FOTO võimaldab teil jäädvustada ideaalsed hetked sarivõttega 30 kaadrit/s ja valida pärast pildistamist parima võtte . Pildistage, valige ja salvestage. Kaamera LUMIX TZ80 režiim 4K FOTO salvestab hetked, millest ei raatsi tõepoolest loobuda.

4K-video. Elu kõige pisimate detailidega
Tänu 4K-video hämmastavale jõudlusele võimaldab kaamera LUMIX TZ80 jäädvustada teie reisi kuni 4-kordse Full HD kvaliteediga. Palju põnevust, üksikasju ja isegi mälestusi, mida hiljem on ikka ja jälle tore vaadata.

4K-videote salvestamisel kasutage UHS kiirusklassiga 3 mälukaarti.

Valguse kompositsioon
Valguse kompositsiooni funktsioon sünteesib pildid heledama piksli valimise ja salvestamise teel. See võimaldab lihtsasti saada kaameraga rikkalikumad ja dramaatilisemad pildid näiteks sellistes olukordades nagu ilutulestikud või öised vaated.

4K Live Cropping (reaalajas kadreerimine)
4K Live Cropping (reaalajas kadreerimine) võimaldab unikaalseid videokaadreid, mida varem oli raske üles võtta. Kaamera püsib paigal ja ainult salvestuskaader liigub. See võimaldab stabiilseid panoraamvõtteid ja suumimist objektile, mis ei asu kujutise keskpunktis.

Pildistage nüüd, teravustage hiljem
Kujutage ette, et teil on võimalik otsustada täpselt, mida soovite saada teravaks – isegi alles pärast pildistamist. Kaamera LUMIX TZ80 järelteravustamise funktsioon võimaldab just täpselt seda. Lihtsalt tehke ülesvõte, vaadake pilt üle ja puudutage seda osa fotost, mida soovite muuta täiesti teravaks. See on lihtne ja hämmastav ning kaameral LUMIX TZ80 kõik täiesti olemas.

Näete neid kõiki
Mõnikord on ereda päikesevalguse tõttu isegi kaamera kõige heledam ekraan raskesti nähtav. Kaameral on LUMIX TZ80 on kasutusel reaalajas pildinäidik, mis lülitub automaatselt sisse, kui tõstate kaamera silma juurde. Tänu sellele pildinäidikule näete iga pisimat detaili ja saate teha soovitud võtte.

Mugavat kontrollimist võimaldab ka juhtimisrõngas. Lisaks ava, säriaja, suumi ja teravustamise sujuva käsitsi reguleerimise võimalusele saab kaamera kohandada ka teie lemmiksätete kasutamiseks.

Kiire automaatteravustamine DFD-tehnoloogia abil
Panasonicu Depth From Defocus (DFD) automaatteravustamise (AF) täiesti uus tehnoloogia arvutab hetkega kaadris olevate esemete vahelise kauguse ja juhib objektiivi fookust ühe kiire jätkuva liikumisega. Tänu sellele uuele süsteemile on automaatteravustamise kiirus kuni 0,1 sekundit ja pideva automaatteravustamisega (AFC) sarivõtte kiirus 5 kaadrit sekundis. See suurendab ka pideva fokusseerimise stabiilsust filmimise ajal.

Teravustamine hämara valgusega tingimustes – Low Light AF
Hämaras valguses automaatteravustamine on mõeldud näiteks kuuvalguses pildistatavate esemete teravustamiseks, isegi ilma teravustamise abilambita.

5-teljeline korrektsioon / kõrvalekalde korrektsioon
HYBRID O.I.S.+ (Optical Image Stabiliser – optiline pildistabilisaator) 5-teljelise korrektsiooniga* võimaldab ühe käega filmimist ilma hägustumiseta. See tuvastab ja kompenseerib kaamera viit liikumistüüpi: horisontaalse ja vertikaalse liikumise, telje ümber pöörlemise, vertikaalse ja horisontaalse pöörlemise.

Funktsioon Level Shot* tuvastab pildil horisontaalse joone ja hoiab seda otse isegi siis, kui kaamerat kallutatakse. Nii saate stabiilset videot filmida kaamerat kõrgel enda kohal hoides ka siis, kui te ei näe, mida filmite.


* Optiline pildistabilisaator HYBRID O.I.S.+ ja funktsioon Level Shot ei tööta 4K filmimise puhul.

Tagasi

  • Kaamera

    efektiivseid piksleid 18,1 Mpx
    foto suurused kuni 4896x3672 px
    fookuskaugus (35mm ekvivalent) F24 - 720mm
    ava vahemik f/3.3 - 6.4
    ISO tundlikused Auto / i.ISO / 80-6400
    iseteravustamispunktide arv 23
    särivahemik: 60-1/16000 s
    sarivõte 40 kaadrit sekundis
    optiline stabilisaator Jah
    digitaalne zoom 4 ×
    optiline zoom 30 ×
    LCD ekraan 3 "
    resolutsioon 1040000 px
    Live View Jah
    optiline pildiotsija Ei
    näotuvastus Jah
    sisemälu 86 MB
    salvestusformaadid JPEG, RAW, DPOF/3D, MP4
    video salvestamise kiirus kuni 50 kaadrit sekundis
    integreeritud mikrofon Jah
  • Mälukaardilugeja

    toetab mälukaarte SD, SDHC, SDXC
  • Liidesed

    AV väljund (PAL/NTSC) Jah
    HDMI Jah
    USB-A 2.0
    Jah
    WiFi Jah
  • Mõõtmed

    kaal 282 g
    laius 11,2 cm
    kõrgus 6,4 cm
    sügavus 3,8 cm
  • Üldised parameetrid

    kaamera tüüp Kompakt
    tootja Panasonic
    värv must
    värvus must
  • Toide

    toide aku
  • Lingid

Tagasi

Toodet saavad hinnata vaid ostu sooritanud kasutajad.

Hinnangu esitamisel jälgi hea tava reegleid. Lisateave hinnangute kohta loe siit.

Hetkel arvustused puuduvad.

Peale ostu sooritamist avaneb võimalus anda enda panus ja jätta esimesena tootele arvustus.