Klienditeenindus avatud iga päev 9-21 640 6400

Ostukorv

Ostukorvis pole tooteid

Tagasi

Telefon (E-P 9-21):  640 6400
Kohustuslik väli

Fotokaamera Panasonic Lumix

Fotokaamera Panasonic Lumix
  • Fotokaamera Panasonic Lumix
  • Fotokaamera Panasonic Lumix
  • Fotokaamera Panasonic Lumix
  • Fotokaamera Panasonic Lumix
  • Fotokaamera Panasonic Lumix
  • Fotokaamera Panasonic Lumix
  • Fotokaamera Panasonic Lumix
  • Fotokaamera Panasonic Lumix
  • Fotokaamera Panasonic Lumix
  • Fotokaamera Panasonic Lumix
  • Fotokaamera Panasonic Lumix
  • Fotokaamera Panasonic Lumix

Fotokaamera Panasonic Lumix

Tootekood: DMC-FZ2000EP Tootja: Panasonic
1149 €

Toode pole jaekauplustest saadaval

Tõeliseltele loojatele mõeldud kaamera 1-tollisele andurile ja võimsale suumile on lisatud juurde professionaalide vajadusi rahuldav erakordselt kõrge videograafiline jõudlus.

Loe edasi

Tarne võimalused Sobilik tarneviis vali ostukorvis

Tagasi

Vastselt väljatöötatud foto/video hübriidobjektiiv
Uus F2,8–4,5 24–480 mm LEICA DC VARIO-ELMARIT objektiiv on kõrgete optiliste omadustega nii fotode kui videote puhul.

Objektiivisüsteemi juhtvarrastega seesmine suumistruktuur tagab ühtlase ja stabiilse suumimise ning pärsib eelkäija FZ1000-ga võrreldes kujutise nihkumist tervelt 80% võrra. Harjadeta alalisvoolumootor võimaldab aeglast pidevat suumimist lainurgast kuni 20x teleasendini.

Professionaalsetes videokaamerates kasutatav galvanomeetrilise ajamiga diafragma peab ühtlaselt sammu järskude muutustega heleduses. See tagab sujuva ja ühtlase diafragma juhtimise ka suumimise ajal.

Kompaktne korpus peidab 20x optilist suurendust
Uuel LEICA DC VARIO-ELMARIT objektiivil on F2,8–4,5 ava valgusjõud, mis tagab teravad fotod ka televahemikus pildistades, lisaks vaatenurk 24 mm lainurgast kuni 20x optilise suumini, ja seda kõike korpuse sama suuruse juures.

Objektiiv koosneb 11 rühma kuuluvast 16 elemendist, kuhu kuuluvad 4 ED-läätse, 5 asfäärilist läätse 8 asfäärilise pinnaga ja UHR-läätsed. Objektiiv vastab MTF-väärtuse ning varikujutiste ja vastupeegelduste summutuse osas Leica rangeimatele standarditele.

Panasonicu ainulaadne asfäärilise läätse tehnoloogia suudab saavutada nähtamatu piirjoonega kauni ja ühelaadse hägususe.

Professionaalsete videote salvestamine
LUMIX FZ2000 viib professionaalse kvaliteedi 4K-videovõimekuse abil uuele tasemele (Cinema 4K: 4096 x 2160 / 24 k/s ja QFHD 4K: 3840 x 2160 / kuni 30 k/s) video salvestamine vormingutes MOV/MP4 ja ülisuure bitikiirusega Täis HD videote salvestamine kiirusel 200 Mbps (ALL-Intra) / 100 Mbps (IPB) ilma salvestamise kestuse piiranguta. Lisaks on uude mudelisse integreeritud rida professionaalse videosalvestuse jaoks vajalikke erinevaid praktilisi funktsioone.

Suure bitikiirusega (100 Mbit/s või rohkem) videote salvestamisel kasutage SDXC/SDHC-mälukaarti, mis vastab UHS-kiirusklassile 3 (U3).

Suur 1-tolline andur – rabavad pildid ka nõrgas valguses
Suur 1-tolline, 20,1-megapiksline ülitundlik MOS-andur parandab oluliselt signaali ja müra suhet, muutes võimalikuks minimaalse müraga selgete piltide jäädvustamise isegi ISO12800-ga / laiendatud ISO25600-ga pildistades. Suur valgushulk aitab jäädvustada muljetavaldavalt fookusest välja jäävaid objekte ja seda väikese sügavusteravusega. Nii on võimalik luua väga erinevates võtteolukordades tõeliselt rabavaid pilte.

0,74x suure 2,360 miljoni punktiga OLED LVF
Kõrge eraldusvõimega 2,360 miljoni punktiga reaalajas töötav OLED-pildinäidik võimaldab tänu 10 000:1 kontrastile ideaalset kadreerimist isegi otseses päikesevalguses. Suur 0,74x suurendus (35 mm kaamera ekvivalent) ja lai vaatenurk muudavad pildi üksikasjade nägemise lihtsaks isegi siis, kui silm on pildiotsija keskmest eemale viidud.

Vabalt pööratav/kallutatav ekraan annab teile vabaduse leida ebatavalisi perspektiive, olles samal ajal hõlpsalt käsitsetav ja pakkudes täielikku pildijuhtimist. Lisaks saab puutefunktsiooni abil objekti hetkega fookusesse seada seda lihtsalt ekraanil puudutades ja kõigele lisaks saab ühe puudutusega isegi katiku vabastada.

Kõik õiges kohas
Hea kujuga käepide pakub oma märkimisväärsele kaalule vaatamata kindlat hoidmisvõimalust ja väsitab minimaalselt. Ees ja taga asuv kahekordne skaalasüsteem võimaldab nii katikukiirust, kui ka ava otse seadistada – just nagu LUMIX G kaameratel. Skaala, nupu, hoova ja lüliti optimaalne asukoht võimaldavad nii fotode, kui ka videote jäädvustamisel seadet intuitiivselt ja mugavalt juhtida.

Unustamatud hetked 4K FOTOga
LUMIX FZ2000 sees peituva 4K-tehnoloogia toel võimaldab 4K FOTO jäädvustada teil ideaalseid hetki sarivõttega kiirusel 30 k/s ja valida parim võte alles pärast pildistamist. Pildistage, valige ja salvestage. Kaamera LUMIX FZ2000 režiim 4K FOTO jäädvustab hetked, millest ei raatsi tõepoolest loobuda.

Tagasi

  • Kaamera

    sensor 1" MOS
    efektiivseid piksleid 20,1 Mpx
    foto suurused kuni 5472x3648 px
    fookuskaugus (35mm ekvivalent) F26-520
    ava vahemik f/2,8-f/11
    ISO tundlikused Auto, 80-25600
    iseteravustamispunktide arv 49
    särivahemik: 60-1/16000 s
    sarivõte 12 kaadrit sekundis
    optiline stabilisaator Jah
    digitaalne zoom 4 ×
    optiline zoom 20 ×
    LCD ekraan 3 "
    resolutsioon 10400000 px
    Live View Jah
    puutetundlik ekraan Jah
    histogramm Jah
    näotuvastus Jah
    salvestusformaadid JPEG (DCF, Exif 2.3), RAW, DPOF, MOV (Audio format LPCM), MP4 (Audio format LPCM / AAC 2ch), AVCHD (Audio format: Dolby Digital 2ch)
    video salvestamise resolutsioon kuni 4K
    video salvestamise kiirus kuni 100 kaadrit sekundis
    integreeritud mikrofon Jah
  • Mälukaardilugeja

    toetab mälukaarte SD, SDHC, SDXC
  • Liidesed

    HDMI Jah
    USB-A 2.0
    Jah
    WiFi Jah
    NFC
    Ei
  • Mõõtmed

    kaal 966 g
    laius 13,76 cm
    kõrgus 10,19 cm
    sügavus 13,47 cm
  • Üldised parameetrid

    kaamera tüüp Ultra zoom
    tootja Panasonic
    värv must
    värvus must
  • Toide

    toide aku
  • Lingid

Tagasi

Toodet saavad hinnata vaid ostu sooritanud kasutajad.

Hinnangu esitamisel jälgi hea tava reegleid. Lisateave hinnangute kohta loe siit.

Hetkel arvustused puuduvad.

Peale ostu sooritamist avaneb võimalus anda enda panus ja jätta esimesena tootele arvustus.