Klienditeenindus avatud iga päev 9-21 640 6400

Ostukorv

Ostukorvis pole tooteid

Tagasi

Telefon (E-P 9-21):  640 6400
Kohustuslik väli

GPS seade Garmin Drive 61 LMT-S

GPS seade Garmin Drive 61 LMT-S
  • GPS seade Garmin Drive 61 LMT-S

GPS seade Garmin Drive 61 LMT-S

Tootekood: DRIVE61EULMT Tootja: Garmin
199.99 €

Toode pole jaekauplustest saadaval

• 6-tolline ekraan
• Detailne Euroopa kaart koos eluaegsete tasuta uuendustega
• Liiklusinfo
• Hoiatused tähelepanu tõstmiseks nagu järsud kurvid, kooli alad, kiirusemuudatused ja muud
• Aitab lihtsalt leida aadresse ja miljoneid huvipunkte
• Foursquare® huvipunktid

Loe edasi

Sarnane toode meie valikus

Tarne võimalused Sobilik tarneviis vali ostukorvis

Tagasi

Reaalajas teenused sinu Drive seadmes
Kavalda ummikud üle aega säästvate alternatiivsete teekondadega või hoopiski ummikuid täielikult vältides. Seejärel, koos reaalajas infoga, kuluta vähem aega ka parkimiskoha otsimisele. Uue DriveSmart seadmega oled kursis reaalajas tänava-äärse parkimise infoga, värskete ilmateadete ning veelgi enamaga. Oma sihtkohale lähenedes ei pea enam muretsema parkimishindade ja -võimaluste pärast, mis avalikes kohtades parkides kehtivad. Smartphone Link telefonirakendus võimaldab samuti ka LiveTrack kasutamist, mis võimaldab juhil jagada oma asukohta teistega. Nii saavad sõbrad näha juhi asukohta ning seda, kas oled parasjagu täitmas tööülesandeid või hoopis pikemal reisil.

Juhi hoiatused: Tea, mis sind ümbritseb
Et aidata kaasa ohutumale liiklemisele ning suurendada situatsiooni teadlikkust, pakub Garmin DriveSmart juhile hoiatusi järskudes kurvides, piirkiiruse muutuste korral, raudtee ületustel ja ka loomade teeületuskohtades. Lisaks, navigaator hoiatab ka siis, kui peaksite sõitma vastassuunas ühesuunalisel tänaval või kui oled kooli vahetus läheduses. Saa teavitusi saabuvatest punase tule kaameratest ja kiiruskaameratest. Ühtlasi annab seade ka väsimuse teavitusi ,mis soovitavad kosutavat puhkust peale mitmetunnist sõitmist.

Autoreisid läksid koos TripAdvisor®-iga just paremaks
Kui sa ei ole kohaliku regiooniga tuttav, on hea omada miskit, mis annaks kätte õige suuna. Seepärast olemegi toonud TripAdvisori Sinu Garmin DriveSmart seadmesse. Vaata hinnanguid, mis kasutajad on andnud erinevatele huvipunktidele, nagu hotellid, restoranid ja atraktsioonid, mis jäävad sinu teekonnale või sihtkoha lähedusse. Maailma suurimalt reisileheküljelt otse sinu autosse - aitame leida peatuskohad ja huvipunktid, mis muudavad toreda ja meeleoluka teekonna tähtsaks ning meeldejäävaks osaks sihtpunkti jõudmisel. Ühtlasi saad tuvastada erinevaid atraktsioone seadmesse sisse-ehitatud Trip Planner tööriistaga, mis teeb autoreisid veelgi huvitavamaks, soovitades ise võimalikke peatuseid marsruudi peal.

Sõbralikud juhised Garmini Real Directions™ käsklustega
Nüüd võid tänu Garmin Real Directions võimalusele ümber defineerida "häälkäsklused igal sammul". Meie selgesti arusaadavad sõidujuhised kasutavad äratuntavaid maamärke, ehitisi ja valgusfoore, et tuvastada tänavanimesid. Tänu sellele on uued juhised sellised, nagu neid annaks sinu kõrvalistmel olev sõber. Enam ei ole vaja kissitada, et näha tänavanimede silte. Piisab sellest, kui kuulad Garmin Real Direction'it, kes ütleb "Keera vasakule peale bensiinijaama" või "Keera paremale peale punast maja". Juhiste järgi sõitmine pole eales olnud lihtsam.

Leia täpselt koht, kuhu minna soovid
Direct Access omadus lihtsustab navigeerimist keerukates sihtkohtades, nagu näiteks lennujaamad või ostukeskused, leides üles õige koha suurema ala sees. See aitab isegi navigeerida läbi parklate, et leida lähim tee sihtkohani.

Rohkem näha ja teha koos Foursquare® rakendusega
Tänu Foursquare rakendusele, on Sinu Garmini seade täis miljoneid erinevaid populaarseid kohti nagu restoranid, meelelahutuspaigad, poed ja paljud teised huvipunktid. Järgmine kord, kui istud autosse, et lihtsalt sõita, võid hoopis leida oma uue lemmik koha.

Üks koht, kus seadet hallata
Kasuta Garmin Express programmi, et hoida oma Garmin Drive seade värskena. Garmin Express programmiga on tarkvara ning kaartide uuendamine imelihtne. Kaardiinfo kvalitedist sõltub erinevus selle vahel, kas jõuad õnnelikult oma sihtkohta või eksid sootuks ära. Kõrge kvaliteediga HERE kaardiinfo võimaldab hoida Garmini seadme kursis vajaliku informatsiooniga just siis, kui seda on kõige rohkem vaja - vähendades ärritust ummikute ja seisakute vältimisega ning minimeerides autos veedetud aega.

Tagasi

  • Ekraan

    ekraani diagonaal 6,1 "
  • Navigatsiooniseadmed

    GPS seadme tüüp GPS
    hääljuhised Jah
    häälkäsklused Jah
    liiklusinfo Jah
    kaardid Euroopa kaart
  • Mälu

    sisemälu 7 GB
  • Mälukaardilugeja

    toetab mälukaarte MicroSD
  • Keel

    hääljuhiste keeled
    eesti, inglise
    menüü keeled eesti, inglise
  • Toide

    toide aku
  • Mõõtmed

    kaal 241 g
    laius 17 cm
    kõrgus 9,4 cm
    sügavus 2,1 cm
  • Üldised parameetrid

    eriomadused eluaaegne kaartide uuendus, huvipunktid, liiklusinfo, juhihoiatused
    tootja Garmin
    värv must
  • Lingid

Tagasi

Toodet saavad hinnata vaid ostu sooritanud kasutajad.

Hinnangu esitamisel jälgi hea tava reegleid. Lisateave hinnangute kohta loe siit.

Hetkel arvustused puuduvad.

Peale ostu sooritamist avaneb võimalus anda enda panus ja jätta esimesena tootele arvustus.