Klienditeenindus avatud iga päev 9-21 640 6400

Ostukorv

Ostukorvis pole tooteid

Tagasi

Telefon (E-P 9-21):  640 6400
Kohustuslik väli

4K videokaamera Panasonic

4K videokaamera Panasonic
  • 4K videokaamera Panasonic
  • 4K videokaamera Panasonic
  • 4K videokaamera Panasonic
  • 4K videokaamera Panasonic
  • 4K videokaamera Panasonic
  • 4K videokaamera Panasonic

4K videokaamera Panasonic

Tootekood: HC-VX980EP-K Tootja: Panasonic
699.99 €

Toode pole jaekauplustest saadaval

Jäädvusta väärtuslikke hetki 4K-videote või fotodena - LEICA Dicomar objektiiv tagab selge kvaliteedi. Koos juhtmevaba mitmikkaamera salvestamisega annavad need ainulaadseid lõpptulemusi. Olukorrast olenemata annab HDR-video sulle teravad detailid nii filmi heledatel kui tumedatel aladel.

Loe edasi

Tarne võimalused Sobilik tarneviis vali ostukorvis

Tagasi

4K-video salvestamine
See väikesemõõduline Panasonic videokaamera salvestab Full HD eraldusvõimest neli korda võimsama 4K eraldusvõimega. See tähendab, et saad igas võtteolukorras detaised, loomutruud kaadrid. 4K-foto režimi kasutades võid jäädvustada erilisi või ainulaadseid hetki isegi muljetavaldavatele 4K-piltidele. Panasonicu suure kiiruse ja kõrge täpsusega automaatteravustamise tehnoloogia muudab 4K-tehnoloogia kõiki jaoks lihtsasks.

Ühtlane suumimine
Ühtlase suumimisega toimub suumimine sujuvalt ilma kaasenva hägustumiseta. Samuti on väga lihtne suumida keskmest väljas olevale objektile ilma kaameranurka muutmata.

Lihtne jälgimine
Võid valida isiku, keda soovid videost jälgida ja videokaamera hoiab objekti automaatselt lõigatud alal.

Käepärane stabilisaator
Isegi pärast jäädvustamist on sul võimalik kompenseerida kätevärinat tänu lõikamisasendi automaatselt kohandamisele. Tulemuseks on stabiilsem ja selgem video.

Selge optika
Teravatele kujutistele lisaks pakub LEICA Dicomar objektiiv LEICAle omaseid peeneid nüansse ja varjutamist, hoides vastupeegeldused ja parasiitkujutised samas minimaalsena.

Täpsed stseenid
Suurendades salvestamise lugemiskiirust summutab täiustatud, umbes 8M efektiivse piksliga BSI-andur moonutusi, näidates stseeni selle õigel kujul.

Crystal Engine 4K
Crystal Engine 4K-l on suure kiiruse ja suure skaalaga integreeritud ahel tohutu koguse 4K-andmete iireks ja täpseks töötlemiseks, vähendades samas müra.

Alati horisontaalne video
Funktsioon Level Shot tuvastab ja korrigeerib automaatseld jäädvustatud piltide kalde ja võimaldab sul muretult jäädvustada. Olenevalt võttetingimustest saab seadeks määrata ühe kolmest tasemest - OFF, Normal või Strong.

Selged, hägususeta tulemused
HYBRIS O.I.S.+ kasutab viieteljelist korrigeerimist soovimatu raputamise poolt põhjustatud hägususe summutamiseks, sõltumata, kas jäädvustada lainurga või suure suumimisastmega. See võimaldab praktiliselt igas võtteolukorras jäädvustada teravaid ja selgeid 4K- ja teiste vormingute kujutisi.

Juhtmevaba mitmikkaamera
Naudi uut võttestiili, millega saad oma videotele veelgi enam emotsioone lisada. WiFi abil on sul võimalik ühendada kuni kolm nutitelefoni ja salvestada samaaegselt alamakendena kuni kahte neist. Need alamakna kujutised on võimalik omavahel vahetada ja nende asukohta muuta. See lubab sul emotsioonide veelgi kõrgemal tasemel jäädvustamiseks teha võtteid erinevate nurkade ja vaatekohtade alt.

HDR-video (kõrgdünaamilise ulatusega)
Naudi HDR-video funktsiooni kasutades teravamaid ja selgemaid videoid. Selles ühendatakse kaks erineva säriga jäädvustatud kujutist, summutades ülevalgustatud alasid ja blokeeritud varje. Isegi keerulistes võttetingimustes (näiteks taustvalguse korral) saad vaevata jäädvustada loomulikke videoid, millel on suurepärased üleminekud. Eraldi HDR-nupp võimaldab vajaduse korral režiimi kiirelt vahetada.

Tagasi

  • Kaamera

    videokaamera tüüp välkmäluga videokaamera
    salvestamise resolutsioon Full HD
    video salvestamise kiirus kuni 50 kaadrit sekundis
    efektiivseid piksleid 8,29 Mpx
    optiline stabilisaator Jah
    optiline zoom 20 ×
    digitaalne zoom 1500 ×
    integreeritud mikrofon Jah
  • Liidesed

    Wi-Fi Jah
  • Toide

    toide aku
  • Üldised parameetrid

    tootja Panasonic
    värv must
  • Mõõtmed

    kaal 353 g
    laius 6,5 cm
    kõrgus 7,3 cm
    sügavus 13,9 cm
  • Lingid

Tagasi

Toodet saavad hinnata vaid ostu sooritanud kasutajad.

Hinnangu esitamisel jälgi hea tava reegleid. Lisateave hinnangute kohta loe siit.

Hetkel arvustused puuduvad.

Peale ostu sooritamist avaneb võimalus anda enda panus ja jätta esimesena tootele arvustus.