d Kirjuta meile

651 2222   E-P 9-21:00

Nutidekanter iFavine iSommelier

208
Boonus

Nutidekanter iFavine iSommelier

Pikenda garantiid 2 aasta võrra
c
c

Personaalse järelmaksu limiidi nägemiseks logi sisse

iSommelier on üleilmse patendiga nutidekanter, mis kasutab molekulaarset filtritehnoloogiat, et eraldada õhust hapnik. Selle eriline karahvin filtreerib veini läbi 90% puhastatud hapniku.
iSommelier aitab tõhusalt vähendada metanooli, vääveldioksiidi ja muude kahjulike ühendite hulka veinis. Dekanteerimine on mõjusam, põhjalikum ja tervislikum.

Lisainfo
Toode on saadaval jaekauplustes üksikutes kogustes.

Saadavus kauplustes

  • 1 2 3 4 5

  • Hinda ja kommenteeri
  • Lisa võrdlusse
  • Kirjeldus
  • Spetsifikatsioon
  • Saadavus kauplustes
  • Kommentaar
  • Lingid

Nutidekanter iFavine iSommelier

Nutidekanter iFavine iSommelier

D512

499.99 €

  • g
  • c

Küsi toote saadavust

Tänu tõhusale ja nutikale dekanteerimisprotsessile aitab iSommelier parandada veini aroomi ja maitset ning toob esile iga veini parimad omadused.

Dekanteeri veini minutite, mitte tundidega
Seadme iSommelier kasutamisel väheneb dekanteerimiaeg tundidelt vaid minutiteni ning veini maitse ja lõhn säilivad täielikult. Lisaks aitab see ka veini serveerimistemperatuuri paremini kontrolli all hoida. Seade filtreerib ümbritseva keskkonna õhku, eemaldades sellest niiskuse, tolmu, lõhnad jms, ning isoleerib hapniku lämmastikust ja süsinikdioksiidist. Dekanteerimise käigus rikastatakse veini pideva puhastatud ja kõrge kontsentratsiooniga hapniku vooga, seda tänu seadme täiustatud hapniku eraldamise süsteemile, milles ei kasutata kemikaale.

Spetsiaalse disainiga klaasist dekanteris jaotatakse hapnik ühtlaselt kogu veini ulatuses, mitte ainult selle pealispinnale:
• Täiuslikum hapnikuga rikastamine
• Muudab tanniinid mahedamaks, parendades nii veini maitset
• Säilitab kõik aroomid, tuues nii esile veini kogu lõhna-ja maitsebuketi

Mahedam ja täiuslikum maitsebukett veinisõpradele
Hapnikuga rikastamine pehmendab happesust ja vähendab tugevatoimeliste tanniinide hulka veinis. Ka kõige nooremad veinid on nauditavad, ilma et need peaksid aastaid keldris laagerduma ning mis tahes veini maitse on veelgi parem.