Klienditeenindus avatud iga päev 9-21 640 6400

Ostukorv

Ostukorvis pole tooteid

Tagasi

Telefon (E-P 9-21):  640 6400
Kohustuslik väli

Kaamerakinnitus DJI Ronin-M

Kaamerakinnitus DJI Ronin-M
  • Kaamerakinnitus DJI Ronin-M
  • Kaamerakinnitus DJI Ronin-M
  • Kaamerakinnitus DJI Ronin-M
  • Kaamerakinnitus DJI Ronin-M
  • Kaamerakinnitus DJI Ronin-M
  • Kaamerakinnitus DJI Ronin-M

Kaamerakinnitus DJI Ronin-M

Tootekood: CP.ZM.000173.03 Tootja: DJI
1159 €

Toode pole jaekauplustest saadaval

Säästa aega ja alusta professionaalselt stabiliseeritud videote filmimisega vähem kui 5 minutiga. Kinnita oma kaamera Ronin-M külge, tasakaalusta see ja vajuta nuppu - uuendatud ATS (Auto Tune Stability) automaatne stabiliseerimise tehnoloogia on täpsem kui eales varem ning sooritab vajalikud toimingud ilma tööriistu vajamata. Tõeliselt lihtne ja efektiivne!

Loe edasi

Tarne võimalused Sobilik tarneviis vali ostukorvis

Tagasi

Enneolematu paindlikkus
Jäädvusta iga stseen ka kõige kitsamates keskkondades ja kasuta selleks just Ronin-M kinnitust. Ülemised käepidemed on kiiresti ja lihtsasti eemaldatavad, et saaksid vähendada selle suurust ning kasutada erinevaid võimalusi erinevates oludes või selle vaid sekunditega kokku monteerida või lahti võtta.

Uus magneesiumist raam
Ronin-M on piisavalt vastupidav, et kasutada seda igasugustes tingimustes. Erakordselt tugev magneesiumist raam muudab selle kaamerakinnituse lisaks vastupidavausele ka tunduvalt kergemaks. Selle keeruline tootmisprotsess tagab aga sinu jaoks märkimisväärselt mugavamad ja paremad võimalused filmimiseks, säilitades samaaegselt vabaduse manööverdamiseks ning lisades oluliselt võimalusterohkust.

SmoothTrack juhtimine
SmoothTrack tehnoloogia abil saab ka vaid ühe operaatoriga liikumised ning filmimisnurkade muutused muuta tõeliselt sujuvateks. Kaamera suudab intuitiivselt jälgida soovitud suunas täiuslikult stabiliseerituna, ilma et sinu liikumine seda kuidagi mõjutaks. SmoothTrack valikud, kiirusest paigalseisu ja kiirenduseni, on täielikult kohandatavad. Single Axis Follow Mode'i abil saad kaks telge lukustada, samal ajal kui SmoothTrack juhib sinu kaamerat kasutades vaid ühte telge.

Lõputult võimalusi, üks paindlik lahendus
Jäädvusta kaadreid, mida on võimatu saavutada mõne teise seadistusega. Vaheta sujuvalt kolme erineva töörežiimi vahel ning sa ei pea muretsema sätete muutmise või teise operaatori puudumise pärast:
Underslug režiim
Filmi vaevata ja mugavalt kõige tavalisemas režiimis, hoides Ronin-M kinnitust enda ees rinna kõrgusel.

Upright režiim
Filmi silmade kõrguselt tõstes ülikerge Ronin-M kinnituse oma pea kohale. See on täiuslik nurk filmimaks sõiduki katuseluugist või suure rahvamassi kohalt.

Briefcase režiim
Kasuta seda kitsastes koridorides või läbi ukseavade filmides. Keera gimbal vertikaalasendisse ja hoia seda on küljel, jalgade lähedal, just nagu portfelligi.

Nutikas ja asendatav aku
Filmi terve päev ja püüa iga kaader tänu Ronin-M kinnituse nutikale, asendatavale akule. Selle 3-tunnist tööaega saad tänu kompaktsele suurusele mugavalt pikendada kandes endaga kaasas lisaakusid, tagades nii piisavalt aega, et saaksid filmida ka kõige pikemad võttepäevad. Intelligent Battery on integreeritud kaitsega ülelaadimise eest. Järelejäänud aku mahtu näitavad LED-tulukesed ja Assistant nutirakendus.

Jõulised mootorid, täpne juhtimine
Ronin-M on disainitud pidades silmas suurepärast jõudlust - selle harjadeta mootorid on vapustavalt täpsed ja võimekad, minimeerides vibratsiooni ja suurendades pöördemomenti. Tippklassi täpsust suurendatakse veelgi tänu Digital Absolute Positioning kodeeringutele igas teljes ja oluliselt suuremale telgede juhitavale liikumisraadiusele nii kallutades (105° üles, 165° alla) ning pööreldes (± 110°).

Vaikne režiim
Filmides siseruumides või kitsastes kohtades on uus Silent režiim suuteline vähendama iga mootori poolt tekitatud müra jäädvustamist peaaegu, et täiesti olematule tasemele. Ronin-M kinnituse stabiliseerimise algoritmid muutuvad hetkega, et fokusseerida muutustele ja stabiliseerimisele ning veenduda selles, et tundlikud mikrofonid või muu salvestustehnika ei jäädvustaks mootoritest kostuvat heli.

Teine operaator pealtnäha võimatute kaadrite jäädvustamiseks
Jäädvusta kõikvõimalikke kaadreid, mida suudad ette kujutada, tehes koostööd teise operaatoriga. Kaugjuhtimise abil on võimalik kontrollida kaamera liikumist, samal ajal kui keegi kinnitusega mööda võtteplatsi ringi liigub. Saavuta täiuslike kaadrite jäädvustamine ja keerukamate nurkade võtmine, muutes kaamera liikumise sõltumatuks Ronin-M kinnitusega liikujast.

Kindel tugi
Suurendatud jäikust tagab vaid üks, täiuslikult vormindatud magneesiumist U-kujuline tugielement, mis hoiab kaamera kinnitusplaati. Selle on muutnud võimalikuks DJI tootmisvõimekus, mille tulemusel loodud ühes tükis tugiraami abil välditakse kõiki probleeme, mis võivad esineda mitmedest osadest kokku pandud samasuguste süsteemide puhul. Kõik see annab sulle mitte ainult parema stabiilsuse, vaid samuti tagab ka usaldusväärsuse - sa ei pea muretsema, et kokku monteeritud konstruktsioon laguneks või mõni osake sellest liikuma hakkaks.

Ühildub kõigega
Kiirvabastamisega kinnitussüsteem sobib paljude universaalsete ühendustega. Eemalda ülemine osa vaid sekunditega ning paiguta Ronin-M kraanadele, suurematele statiividele, kolmajalale või millelegi muule.

Anna jõudu oma töövahenditele
Praktiline voolujaotuse karp vähendab ühendatud juhtmete poolt tekitatud segadust ja pakub mugavat ühendamisvõimalust kõige olulisematele vahenditele. Varustuses on kaks 12 V P-tapi, üks 500 mAh täissuuruses USB-ühenduspesa ja DJI Lightbridge abil saad tagada voolu kõigele, mida vajad.

Üks Bluetooth rakendus, mitmeid valikuid
Kasuta DJI Assistant rakendust sätete kohandamiseks käigult, ühendades see Bluetooth ühenduse abil Ronin-M kinnitusega. Automaatne häälestus, lemmiksätete kohandamine, ülevaade olekust ja SmoothTracki seadistamine on võimalikud vaid sekunditega.

Tagasi

Tagasi

Toodet saavad hinnata vaid ostu sooritanud kasutajad.

Hinnangu esitamisel jälgi hea tava reegleid. Lisateave hinnangute kohta loe siit.

Hetkel arvustused puuduvad.

Peale ostu sooritamist avaneb võimalus anda enda panus ja jätta esimesena tootele arvustus.