Klienditeenindus avatud iga päev 9-21 640 6400

Ostukorv

Ostukorvis pole tooteid

Tagasi

Telefon (E-P 9-21):  640 6400
Kohustuslik väli

Microsoft Office 365 Home / EST 1 aasta

Microsoft Office 365 Home / EST 1 aasta
  • Microsoft Office 365 Home / EST 1 aasta

Microsoft Office 365 Home / EST 1 aasta

Tootekood: 6GQ-00699 Tootja: Microsoft
59.99 €
99.99 €

Toode pole jaekauplustest saadaval

Office 365 Home’i sisu:
• Wordi, Exceli, PowerPointi, OneNote’i ja Outlooki installitud versioonid
• Kohtspikker Publisheri ja Accessi ning Office’i rakenduste praeguste versioonide kohta
• Installimine kuni viide PC- või Mac-arvutisse
• Mobiilirakenduste allalaadimine kuni viide tahvelarvutisse ja telefoni
• 1 TB OneDrive’i salvestusruumi kasutaja kohta (kuni viiele kasutajale)

Loe edasi

Sarnane toode meie valikus

Tarne võimalused Sobilik tarneviis vali ostukorvis

Tagasi

Installitavad Office’i rakendused
Saad installida juba tuttavad ja usaldusväärsed rakendused: Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Publisher ja Access. Kohtspikker Publisheri ja Accessi ning Office’i rakenduste praeguste versioonide kohta. Sisaldab nüüd uusi PC- ja Mac-arvutite jaoks mõeldud Office 2016 rakendusi.

Töötamine mitmes seadmes
Office’i rakendused saad installida kuni viide PC- või Mac-arvutisse ning viide tahvelarvutisse ja telefoni (sh Windowsi, Apple®-i ja Android™-i seadmetesse).

Tellimusega kaasnevad eelised kuni viie kasutaja jaoks
Iga kasutaja saab 1 TB OneDrive’i pilvsalvestusruumi ja peale selle 60 minutit Skype’i kõneaega kuus mobiil- ja lauatelefonidel helistamiseks.


Office 365 Home’i sisu:

Installitud Office’i rakendused - Sul on alati Wordi, Exceli, PowerPointi, OneNote’i, Outlooki, Publisheri ja Accessi uusimad installitud versioonid ning Sa saad oma mõtete kirjapanekuks kasutada just Sulle sobivat viisi: klaviatuuri, pliiatsit või puuteekraani.

Töötamine mitmes seadmes - Office’i rakendused saad installida kuni viide PC- või Mac-arvutisse ning viide tahvelarvutisse ja telefoni (sh Windowsi, Apple®-i ja Android™-i seadmetesse). Rakenduste saadavus ja funktsioonide valik sõltub platvormist ja seadmest.
• PC-arvuti: Wordi, Exceli, PowerPointi, OneNote’i, Outlooki, Publisheri ja Accessi rakenduste Office 2016 versioonid. Vaja on opsüsteemi Windows 7 või uuemat versiooni
• Mac-arvuti: Wordi, Exceli, PowerPointi, OneNote’i ja Outlooki rakenduste Office 2016 versioonid. Office 2016 for Maci jaoks on vaja opsüsteemi Mac OS X 10.10 või uuemat versiooni
• Windows-tahvelarvuti: Wordi, Exceli, PowerPointi, OneNote’i, Outlooki, Publisheri ja Accessi rakenduste Office 2016 versioonid. Vaja on operatsioonisüsteemi Windows 8 või uuemat versiooni. Office Mobile’i rakenduste (Wordi, Exceli, PowerPointi ja OneNote’i) kasutamiseks on vaja operatsioonisüsteemi Windows 10
• Windows-telefon: Office Mobile’i rakenduste (Wordi, Exceli, PowerPointi, OneNote’i, Outlooki meilirakenduse ja Outlooki kalendri) kasutamiseks on vaja opsüsteemi Windows 10
• iOS: iPadi® ja iPhone'i® jaoks loodud Office’i kasutamiseks on vaja opsüsteemi iOS 8.0 või uuemat versiooni. iPad Pro® jaoks loodud Office’i kasutamiseks on vaja opsüsteemi iOS 9.0 või uuemat versiooni
• Android: rakendusekomplekti Office for Android™ saab installida tahvelarvutitesse ja telefonidesse, kus töötab opsüsteem Android KitKat 4.4 või uuem versioon ning mille protsessor põhineb ARM-il või on Inteli x86 protsessor.
Mõnes iOS-i ja Androidi jaoks mõeldud mobiilirakenduses saate Office 365 tellimuse korral kasutada lisafunktsioone.

Office kogu leibkonna jaoks - tellimuse eeliseid (nt hõlbus installimine leibkonnaliikmete seadmetesse, täiendav salvestusruum võrgus ja igakuine Skype‘i kõneaeg) saad jagada kuni nelja leibkonnaliikmega.

Juurdepääs kõikjalt - saad iga kasutaja kohta kuni viie kasutaja jaoks 1 TB OneDrive'i salvestusruumi võrgus dokumentide, fotode ja videote talletamiseks, et saaksite neid redigeerida ja teistega jagada pea kõikjal ja mis tahes seadme kaudu.

Suhtlemine Skype’i kaudu - mis tahes riigis asuvate sõprade ja pereliikmetega suhtlemiseks saad kasutada iga kasutaja kohta 60 minutit Skype’i kõneaega kuus (kuni viie kasutaja jaoks). Skype’i kõneaega saab mobiil- ja lauatelefonidel helistamiseks kasutada pea igas seadmes, kuhu sul on Skype installitud – olgu selleks siis mobiiltelefon, tahvelarvuti, nutiteler või muu seade.

Alati ajakohane - Office 365 Home’i aktiivse tellimusega ei pea Sa kunagi muretsema Office’i värskendamise pärast, sest Sul on alati juurdepääs Office’i uusimatele rakendustele, funktsioonidele ja teenustele.

Microsofti tugi - Office 365 tellijana saad kohe tasuta abi Microsofti koolitatud asjatundjate käest telefoni või vestluse teel – ilma lisatasuta.

Tagasi

  • Tarkvara

    tarkvara tüüp kontoritarkvara
    tarkvaralitsentsi tüüp retail
  • Üldised parameetrid

    tootja Microsoft
  • Lingid

Tagasi

Toodet saavad hinnata vaid ostu sooritanud kasutajad.

Hinnangu esitamisel jälgi hea tava reegleid. Lisateave hinnangute kohta loe siit.

Hetkel arvustused puuduvad.

Peale ostu sooritamist avaneb võimalus anda enda panus ja jätta esimesena tootele arvustus.