Klienditeenindus avatud iga päev 9-21 640 6400

Ostukorv

Ostukorvis pole tooteid

Tagasi

Telefon (E-P 9-21):  640 6400
Kohustuslik väli

Riuulikõlarid KEF T101

Riuulikõlarid KEF T101
  • Riuulikõlarid KEF T101

Riuulikõlarid KEF T101

Tootekood: SP3744AA Tootja: KEF
349 €
479.99 €

Toode pole jaekauplustest saadaval

KEF T101 on tõeliselt erakordne - riiulikõlar vertikaalasendis või keskkõlar sinu teleri alla horisontaalasendis. T-seeria kõlarid on varustatud KEFi uusimate 115 mm ülimadala profiiliga madal- ja kesksageduselemendi ning suurepärase sooritusvõimega 25 mm ventileeritud kõrgsageduselemendiga. Need on uskumatult õhukesed ja elegantse välimusega, lisades sinu interjööri tõelise silmailu ning nauditava kvaliteediga heli.

Loe edasi

Tarne võimalused Sobilik tarneviis vali ostukorvis

Tagasi

Parim osa kodukinost
Õhukese ekraaniga teleriga on tihtipeale vaja õhukesi kõlareid, mis sobiksid täiuslikult interjööri. Mis veel olulisem, ruum tuleks täita kõrgkvaliteetse ruumilise heliga, mis haaraks sind samamoodi endasse, nagu teleri ekraanile kuvatav pilt. Siin on sinu soovide täitumiseks loodud KEF T101!

Õhukesed kõlarid, lummav heli
KEFi revolutsiooniline T-seeria on täiesti teine tase võrreldes kõikide teiste õhukese profiiliga kõlaritest. Need maailma ühed õhukesemad, suurepärase sooritusvõimega, kõlarid kodukino süsteemide jaoks. KEF kombineerineb neis tõelist innovatsiooni: uus ja märkimisväärse süsteemiga eriti madala profiiliga madal- ja kesksageduselement ning suur ja täielikult ventileeritud kõrgsageduselement. Mõlemad elemendid on paigutatud kõigest 35 mm paksuse korpuse sisse, mis toob ka tõelisele audiofiilile sobiva helikvaliteedi sinu interjööri uskumatult elegantsel moel.

Eriti õhuke bassielement
Puhas ja jõuline signaaliedastus, mis äratab veelgi rohkem ellu ekraanil toimuva. Tavalise koonuse asemel on see kahekihiline madal- ja kesksageduselement uudse konstruktsiooniga, mille töökindlus suudab vastavas sagedusvahemikus esitada heli tõeliselt autentselt ning mis eemaldab igasuguse ebavajaliku resonantsi sellest õhukesest kõlakambrist.

Suur ventileeritud kõrgsageduselement
Soe, elutruu heli, mis tekitab tunde nagu oleksid ise sündmuste keerises. Selle nutika suurusega (kõigest diameetriga 25 mm) ventileeritud kõrgsageduselemendi T-seeria eridisain annab võimaluse kuulata heli erakordselt täpset esitust ning seda eriti inimhäälte esitamisel. Lisaks kostuvad sinuni tõeliselt puhtad kõrged noodid. See selgus on midagi enneolematut, ka kõrgematel helitugevustel esitades. KEFi unikaalne Tangerine lainejuhtimine jagab helipildi võrdselt terves ruumis ning tekitatud efekt on midagi märkimisväärset - sa leiad ennast ümbritsetuna helist, mis kõik kokku haarab sind täielikult sündmuste keskele.

Iga element loeb
Täiuslik tasakaal - disain, mis ei jää alla helikvaliteedile. T-seeriat iseloomustav elegantsus on disainitud pidades silmas peenet välimust, mis sobiks suurepärast tänapäevaste teleritega, kuid suudaks siiski esitada, olenemata oma õhukesest profiilist, KEFi kõrgetele standarditele vastavad heli. Iga element nendes kõlarites viitab sellele, kui palju on panustatud detailidesse - täpselt vormistatud logo, anodiseeritud alumiiniumäärised ja sisemiste elementide suurepärane ehituskvaliteet.

Tagasi

  • Heli

    kõlari tüüp riiulikõlar
    valjuhääldite arv 2
    maksimaalne soovituslik võimendi võimsus 100 W
    heli sagedusala
    80 Hz - 30 kHz
    lõikesagedus
    1.7 kHz
    takistus 8 Ohm
    tundlikkus
    90 dB
    maksimaalne väljund (SPL)
    107 dB
    kõrgsagedus kõlarielement
    25 mm ventileeritud element
  • Üldised parameetrid

    värvus valge
    komplektis 2 kõlarit
    tootja KEF
  • Mõõtmed

    sügavus 3,5 cm
    kõrgus 33 cm
    kaal
    1 kg
    laius 14 cm
  • Lingid

Tagasi

Toodet saavad hinnata vaid ostu sooritanud kasutajad.

Hinnangu esitamisel jälgi hea tava reegleid. Lisateave hinnangute kohta loe siit.

Hetkel arvustused puuduvad.

Peale ostu sooritamist avaneb võimalus anda enda panus ja jätta esimesena tootele arvustus.